Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Kako jbt gospode?

pa majstore ne možeš tu da parkiraš, što bi rekli cinični englezi hihi

• čari srbijanskih sela po brdima, gde su kuće po pravilu 2-3m ispod nivoa puta, još ako je tu krivina + noć + blato na putu + kiša i eto izletanja i sletanja na nečiji krov

Kriva kuca u srbijanskom selu jbg…s_d u sudaru sa «letecim» automobilima buducnosti. Sad sta je starije kuca ili put je za diskusiju. Ova mala budala se rodila po drugi put, a covek neka gleda gde ce usred zime sa ostecenom kucom

Edited by Moonwalker

Još fotki, po banderama i brdu deluje da je ta kuća na unutrašnjoj strani krivine:

pBlHLsY.png

M6WXiHG.png

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/automobil-udario-u-krov-kuce-kod-cuprije/rc7sb0z

Ali šampion je ovaj lik od pre 4 i po godine koji je uspeo da se vertikalno priljubi uz nečiju kuću u Umčarima:

xjMMjxC.png

https://www.politika.rs/sr/clanak/477099/uspravno-se-parkirao-uz-kucu

Edited by vememah

20 minutes ago, Moonwalker said:

Kako jbt gospode?

bukvalno.

ja nisam u stanju da dokučim mehaniku (kao oblast fizike, ne deo automobila) koja je ovaj automobil u ovom položaju plasirala na ovu trošnu kućicu...

1 minute ago, pt 2.0 said:

bukvalno.

ja nisam u stanju da dokučim mehaniku (kao oblast fizike, ne deo automobila) koja je ovaj automobil u ovom položaju plasirala na ovu trošnu kućicu...

Isto, sedim sa dva drugara, gledamo i ne razumemo...

izgleda da je vozio trakom pored kuce «ka nama», velika brzina, centrifugalana sila, preleteo ogradu ili na ovom delu gde se ograda prekida. Kaskaderski, nema sta.

Edited by Moonwalker

Pežo 206 karavan, auto star 20-ak godina i jedva da vredi 500e, al zato vozač misli da je Šumaher

Matori mog drugara ima kuću baš ispod krivine na ulazu u Gružu.

Pre tridesetak godina lik mrtav pijan mercedesom izleti sa puta (BG tablice, naravno), preleti desetak metara i sleti na krov juga koji je čika Raća kupio novog par meseci pre toga.

Na jugu totalna šteta, mečku skinuli sa juga, majstor seo i odvezao se.

On 4. 12. 2025. at 10:06, Mr.Mxyzptlk said:
Instagram
No image preview

SRBIJA - SAD on Instagram: "Vozač BMW-a je ceo Obrenovačk...

1,074 likes, 130 comments - srbija.sad on December 4, 2025: "Vozač BMW-a je ceo Obrenovački put vozio agresivno, menjao trake levo-desno i u više navrata zamalo izazvao udes. Delovalo je kao da je pod

jebote sad vidim ovo, bukvalno sat kasnije sam prosao tuda isao nesto rano do novog sada

i vidim taj kamion, dugo je stajao cak i kad sam se vracao nekoliko sati kasnije, nista mi nije bilo jasno, jer je auto valjda odmah sklonjen

obrenovacki put je zlo, pisao sam x puta ovde, gotovo da nema meseca da na delu od umke do zeleznika neko ne pogine

sa ovakvim bolidima nije ni cudo da je tako

33 minutes ago, pt 2.0 said:

bukvalno.

Vide se tragovi od guma. Bocno je proklizao do ivice puta, bio je okrenut suprotno od smera iz kog je dosao, znaci da je izgubio kontrolu i zaneo se (velika brzina plus rupa na putu verovatno), okrenuo se za 180 stepeni i bocno klizeci naisao na zemlju pored puta. Zadnji deo je laksi i prvi je dosao u kontakt sa zemljom (mozda i stepenistem na ulazu kuce) pored puta. Odskocio je i pao odozgo na kucu.

9 hours ago, Moonwalker said:

Kako jbt gospode?

8 hours ago, pt 2.0 said:

bukvalno.

8 hours ago, radisa said:

Isto, sedim sa dva drugara, gledamo i ne razumemo...

https://www.instagram.com/reel/DR7zDs0CBMn/?igsh=Njk5aDY5ejhwb2Jh