December 8, 2025Dec 8 danas bas komentarisemo kako cemo dete da damo u nadezdu, posto je i oreskovic u blizini. i sad procitam ovo, stvarno smo za doom
December 8, 2025Dec 8 @Mr.Mxyzptlk o pa ti si mi u komsiluku. Jel Paviljone i dalje bije los glas sa pravom ili ne?
December 8, 2025Dec 8 jesam, video si valjda da sam se muvao po starom merkatoru tokom protesta. nemam pojma kakav im je rejting, ja sam makiska dzukela :)
December 8, 2025Dec 8 6 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:danas bas komentarisemo kako cemo dete da damo u nadezdu, posto je i oreskovic u blizini. i sad procitam ovo, stvarno smo za doomJa sam bio ubedjen da je nadezda bivsi marko oreskovic , a u stvari je to neka nova skola ?
December 8, 2025Dec 8 nadezda i oreskovic su maltene jedna preko puta drugez razdvaja ih ulica. valjda je tu nekad bilo toliko dece da je trebalo dve osnovne.
December 9, 2025Dec 9 Sto metara i razdvaja, i ne zna se koja je gora.Od prijateljice ćerka ide u MO, pogibija sa ex direktorom (ćaci-lopuža kojoj prozori padaju na decu) dok je nisu oterali, a iz NP druga drugarica prebacila sina još u prvom razredu u Aleksandra I tamo kod Starog Merkatora.Nadežda ima tradiciju zataškavanja svakakvih slučajeva, otprilike da se žmuri na decu sa problematičnim ponašanjem i možda čak i psihičkim problemima - zarad slike u svijet.
December 9, 2025Dec 9 U stvari, Nadežda je bivši Žikica. Nebitno, ali kad sam već krenuo sa istorijom osnovnih škola na NBG Edited December 9, 2025Dec 9 by Lezilebovich
December 9, 2025Dec 9 1 minute ago, Lezilebovich said:U stvari, Nadežda je bivši Žikica.I škole ušle u gender reassignment fazu...
December 9, 2025Dec 9 @Valk kakav je onda sada MO. vidim da se ulagalo u skolu i tamo valjda nema vise sns kartela. NP nam je bliza, be mora da prelazi tu dodatnu ulicu do nje.
December 9, 2025Dec 9 Skoro svuda na NBG, bar ovaj stariji deo, su škole jedna naspram druge tj po dve škole koje deli ulica.
December 9, 2025Dec 9 Oreskovic se uvek raspadao sto se infrastrukture tice- navodno su temelji lose uradjeni tako da skola tone. Krivi podovi, ispucali zidovi. Kada sam ja isla u nju, a ima tome 40 godina, upao je pod sale za fizicko. Ali je osoblje bilo odlicno. Od prijatelja koji jos zive u kraju i imaju decu cula sam da je sada obrnuto- sredili su kao skolu (mada se ja bojim da je to verovatno samo kozmeticki), ali je kolektiv los. znam nekoga ko je ekspresno prebacio dete u drugu skolu
December 10, 2025Dec 10 Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, danas oko 12.30 časova, presretačem su u Inđiji zaustavili dvadesetpetogodišnjeg vozača M. P. koji se vozilom marke „folksvagen arteon“ kretao brzinom od 205 kilometara na čas, na delu puta gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas.Takođe, oko 13.30 časova, zaustavljen je tridesetdvogodišnji O. S. koji se na državnom putu Inđija – Ruma vozilom marke „BMV 5“ nemačkih registarskih oznaka kretao brzinom od 193,5 kilometara na čas, na delu puta gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas. Daljom proverom je utvrđeno da vozač nema izdatu vozačku dozvolu.Vozači su isključeni iz saobraćaja i protiv njih je podneta prekršajna prijava zbog nasilničke vožnje, dok je protiv O. S. podneta i prekršajna prijava zbog neposedovanja vozačke dozvole.https://www.dnevnik.rs/lat/vesti/hronika/haos-na-putevima-indjiji-mladic-25-nagazio-preko-200-muskarac-35-bez-dozvole-leteo-193-5-ogranicenje-brzine-80-km-h-2025-12-10
December 10, 2025Dec 10 Drugar danas kupio motor od lika koji ga prodaje 2-3 godine od kupovine. Kaže da mu je dosadilo da ga vozi bez dozvole, uzeće kvad, to može sa B kategorijom.
December 11, 2025Dec 11 On 9. 12. 2025. at 9:22, Mr.Mxyzptlk said:@Valk kakav je onda sada MO. vidim da se ulagalo u skolu i tamo valjda nema vise sns kartela.NP nam je bliza, be mora da prelazi tu dodatnu ulicu do nje.Našminkan. Promenjena je direktorka, ova nova isto SNS ćaci ali benignija.Ako te nešto konkretno zanima, pitaću ovu moju. Jedva će da dočeka da me otruje, kad krene o MO isisa sav život iz mene.