Jump to content

naucni vocap - kad necete da smarate posten svet

Featured Replies

Bravo

Ristepak :Hail:

My 2 cents: svako od vas koji posle fakulteta nastavite da učite i istražujete čini ovaj svet za jednu mrvu boljim mestom. Bez zezanja. Ozbiljski.

Iskreno poštovanje.

Đipalo Junuz

Edited by Đipalo Junuz

Da li baš svako?

bravo betty! čestitke :)

Da li baš svako?

idemo na to da ne ukenjamo bash sve, to ce biti dovooljno ^_^

idemo na to da ne ukenjamo bash sve, to ce biti dovooljno ^_^

Dobro. No, ipak ne treba preterivati s entuzijazmom, to je samo škola.

brao! nadam se da ce ti i ostatak karijere biti onakav kakav si prizeljkivala (ili bolji)

bravo beto :D

shta kuvash danas? ^_^

e, ovako bi i moja keva cestitala  :lolol:

• 1 month later...

Razrešilo Belića sa mesta drž. sek. za nauku u MPNTR.

Razrešilo Belića sa mesta drž. sek. za nauku u MPNTR.

razreshilo josh onomad. ni meni niko nije rekao, bejah bila opravdano odsutna. razreshen je jedini lik sa trunkom socijalne kompetentnosti. sace da vidite zurku, kamijoni, avijoni :lolol:

bice danas i neki insajd info, nadam se ^_^

Edited by gospa buba

Postadoh ko-mentor jednoj doktorantkinji i to me cini prilicno zadovoljnim. Do sad sam radio samo sa masterovcima, ovo je ipak ozbiljnija rabota.

• 3 weeks later...

Ove nedelje mi je stiglo ukupno 5 radova štampanih.

dancing-1.gif

:fantom:

Postadoh ko-mentor jednoj doktorantkinji i to me cini prilicno zadovoljnim. Do sad sam radio samo sa masterovcima, ovo je ipak ozbiljnija rabota.

mene zvalo u komisiju za phd. lepo -_-

Ove nedelje mi je stiglo ukupno 5 radova štampanih.

dancing-1.gif

:fantom:

shta to znachi. 5 radova chijih i zashto su shtampani u digitalno doba ^_^

edip. jel vas progone sa horizontom, za 29ti? da I VI upoznate svecke tehnomenadjere, da I VI plasirate svoj rad? -_-

(samo fali da obecaju i do 70% bora i do 80% skorelosti :ph34r:)

Edited by gospa buba

mene zvalo u komisiju za phd. lepo -_-

shta to znachi. 5 radova chijih i zashto su shtampani u digitalno doba ^_^

edip. jel vas progone sa horizontom, za 29ti? da I VI upoznate svecke tehnomenadjere, da I VI plasirate svoj rad? -_-

(samo fali da obecaju i do 70% bora i do 80% skorelosti :ph34r:)

Mojih 5 radova, nešto u zbornicima, nešto u časopisima, nešto ovde, nešto vani, nešto od 2011, nešto od ove godine. Takoreći 1 rekord a tek je sreda.

Mojih 5 radova, nešto u zbornicima, nešto u časopisima, nešto ovde, nešto vani, nešto od 2011, nešto od ove godine. Takoreći 1 rekord a tek je sreda.

takoreci istorijski dogadjaj. i ja se isto iznenadila shto izasho neki krsh shto sam radila za treca lica, zaboravila vec, a oni ga udadoshe :D

ta moralna politika da pod must morash da udomish neshto shto si iskukao da ti namere/narachunaju, jer je to pristojno ponashanje, a i da neko posle ne bi bacio neshto tvoje, to je mnogo dobra stvar :p

Edited by gospa buba