Đipalo Junuz Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 (edited) Ristepak My 2 cents: svako od vas koji posle fakulteta nastavite da učite i istražujete čini ovaj svet za jednu mrvu boljim mestom. Bez zezanja. Ozbiljski. Iskreno poštovanje. Đipalo Junuz Edited June 30, 2015 by Đipalo Junuz
gospa buba Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Da li baš svako? idemo na to da ne ukenjamo bash sve, to ce biti dovooljno ^_^
Indy Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 idemo na to da ne ukenjamo bash sve, to ce biti dovooljno ^_^ Dobro. No, ipak ne treba preterivati s entuzijazmom, to je samo škola.
rajka Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 brao! nadam se da ce ti i ostatak karijere biti onakav kakav si prizeljkivala (ili bolji) bravo beto :D shta kuvash danas? ^_^ e, ovako bi i moja keva cestitala
Prospero Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Razrešilo Belića sa mesta drž. sek. za nauku u MPNTR.
gospa buba Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 (edited) Razrešilo Belića sa mesta drž. sek. za nauku u MPNTR. razreshilo josh onomad. ni meni niko nije rekao, bejah bila opravdano odsutna. razreshen je jedini lik sa trunkom socijalne kompetentnosti. sace da vidite zurku, kamijoni, avijoni bice danas i neki insajd info, nadam se ^_^ Edited August 31, 2015 by gospa buba
Kampokei Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Postadoh ko-mentor jednoj doktorantkinji i to me cini prilicno zadovoljnim. Do sad sam radio samo sa masterovcima, ovo je ipak ozbiljnija rabota.
Dr Arslanagić Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Ove nedelje mi je stiglo ukupno 5 radova štampanih.
gospa buba Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 (edited) Postadoh ko-mentor jednoj doktorantkinji i to me cini prilicno zadovoljnim. Do sad sam radio samo sa masterovcima, ovo je ipak ozbiljnija rabota. mene zvalo u komisiju za phd. lepo -_- Ove nedelje mi je stiglo ukupno 5 radova štampanih. shta to znachi. 5 radova chijih i zashto su shtampani u digitalno doba ^_^ edip. jel vas progone sa horizontom, za 29ti? da I VI upoznate svecke tehnomenadjere, da I VI plasirate svoj rad? -_- (samo fali da obecaju i do 70% bora i do 80% skorelosti ) Edited September 23, 2015 by gospa buba
Dr Arslanagić Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 mene zvalo u komisiju za phd. lepo -_- shta to znachi. 5 radova chijih i zashto su shtampani u digitalno doba ^_^ edip. jel vas progone sa horizontom, za 29ti? da I VI upoznate svecke tehnomenadjere, da I VI plasirate svoj rad? -_- (samo fali da obecaju i do 70% bora i do 80% skorelosti ) Mojih 5 radova, nešto u zbornicima, nešto u časopisima, nešto ovde, nešto vani, nešto od 2011, nešto od ove godine. Takoreći 1 rekord a tek je sreda.
gospa buba Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 (edited) Mojih 5 radova, nešto u zbornicima, nešto u časopisima, nešto ovde, nešto vani, nešto od 2011, nešto od ove godine. Takoreći 1 rekord a tek je sreda. takoreci istorijski dogadjaj. i ja se isto iznenadila shto izasho neki krsh shto sam radila za treca lica, zaboravila vec, a oni ga udadoshe :D ta moralna politika da pod must morash da udomish neshto shto si iskukao da ti namere/narachunaju, jer je to pristojno ponashanje, a i da neko posle ne bi bacio neshto tvoje, to je mnogo dobra stvar :p Edited September 23, 2015 by gospa buba
lostfanforever Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Ja sam laički fascinirana http://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0137303 http://www.sciencealert.com/two-human-brains-have-successfully-been-linked-up-to-guess-what-the-other-person-is-thinking/
Recommended Posts