Кристофер Лумумбо Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 mislis na chupija? da, on je dosao. ko je ovaj drugi? znam da je dosao neki klinac koji je sabijao u juniorskoj ligi.
Moća Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 (edited) Drugi je Sasa Stankovic Chuki legenda kralj car i sve ostalo... Tako mi rece tvoj zemljak.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Edited September 3, 2013 by Moća
Кристофер Лумумбо Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 jeste, jebcemo vas ruzno ove sezone. koliko sam cuo on je imao dosta povreda ranije, videcemo kako ce igrati.
Moća Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 Moz samo da vam ispatkamo dupe ili da nam izdupetate patku.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
BarryWhite Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Da napisem nesto o jucerasnjem mecu FMP-a i Metalca ako nekog mozda zanima. Ajde prvo ukratko o gostima - svaka cast Djukanovicima na svemu sto su ucinili za klub ali onoliko forsiranje Djukana ce biti samo kontraproduktovno za njega i za klub. Ima neverovatno slobodu u ekipi i uzima previse suteva. On moze da bude igrac tempa, sasvim legitiman rezervni plej na KLS nivou i ta uloga bi mu bila idealna. Bojan Bakic je razbio ponovo u napadu ali to ipak nije bilo dovoljno za pobedu jer sem njega i donekle Knezevica i Dujkovica niko nije odigrao dobro.Sto se tice FMP-a ogrmna rupa na poziciji pleja i samo dva visoka igraca u timu - Sturanovic i Siladji. Danas sam video Gurovica na mecu i kaze da Rebic, Ristic i Tejic nece biti registrovani za FMP zbog toga sto nije moguce da igraju na dvojnu registraciju. Pekovic je nesto bolestan a Dobric je povredio juce zglob. Kaze Gurke i da Vuk jos nije potpisao mada je bio juce na utakmici. U svakom slucaju smatra da mu treba jedan iskusniji plej sto je vise nego ocigledno. Pocetna petorka je bila Dzakovic, Guduric, Dobric, Cvorovic i Sturanovic gde je Dzakovic prensio loptu ali smo dosta napada zavrsavali preko Dobrica koji je od prvih 8 poena postigao 6 i za jos taj jedan kos je imao asistenciju. Guduric krenuo lose pa je posle dve izgubljene lopte zamenjen ali je u nastavku bio jedan od najboljih na terenu. Gurovic forsira brzu kosarku sa dosta tranzicije, dosta igramo i pik a lopta je najvise kod Gudurica i Dobrica. Brano Djukanovic u prvom poluvremenu ubacio dve trojke ali u drugom uopste nije igrao. Dzakovic dosta lose odigrao a najbolji igrac meca je bio Similjanic koji usao tek u 15 minutu meca i do kraj ubacio 17 poena uz 11 skokova ( 6 ofanzivnih ). Siladji je imao jednu seriju kad je imao jedno monstuozno kucanje preko Dujkovica, ubacio je pre toga dva bacanja i kasnije jos jednu trojku. Obzirom da smo imali malo visokih u rotaciji i nije mnogo igrao - samo 11 minuta. Cvorovic je vecinu meca igrao na 4 a bogami i na 5 . Petorka koja je prelomila mec je bila Vorkapic, Guduric, Dzakovic, Smiljanic i Cvorovic zbog koje je Metalac igrao dosta zonu jer je Dujkovic morao da cuva Cvorovica koji je nizi i brzi od njega. Tad su Smiljanic i Guduric ubacili par trojki a nakon promasaja za tri poena FMP je ima dosta ofanzivnih skokova. Sturanovic isto nije mnogo igrao iako je jedina prava petica ali bio je sasvim solidan, u prvoj cetvrtini je dao neke poene iz reketa uglavnom nakon pika ili ofanzivnog skoka i zanimljivo je da je on sutirao bacanja nakon tehnickih gresaka Djukanovica ( dobio je na 2 ovom mecu ) i pogodio je sva 4 bacanja. Vorkapica nisam ni spominjao jer i nije bilo preteranog razloga, sve sto je sutno iz igre je promasio iako su to uglavnom bili otvoreni sutevi za tri poena i sem toga njegova jedina uloga u napadu je bila da prenese loptu i da je doda saigracima. U odbrani nije bio los, trudi se i cesto je cuvao Bakica sto nije lak zadatak. Igrao je Nikola Pavlovic ali za 12 minuta u igri je bio neprimetan, nije gresio ali nije nista korisno uradio u napadu. I da dodam da je Cvorovic izdominirao u skoku sto se i vidi po statistici, cak 14 skokova ( 12 defanzivnih ).
Apollo Creed Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 "Очекује се да ће од уторка тренинзима бившег вишеструког шампиона СФРЈ, ОКК Београда, руководити искусни тренерски вук :ziga: Владе Ђуровић, који се већ налазио на клупи Клонфера, претпрошле сезоне."
Töölönlahti Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Je li gledao neko Vršac i Smederevo da napiše koju o utiscima? Mislim, okej, radi kls-video.com, ali ne mogu sad, jedva i jadranske prenose pohvatam kako valja. Vidim da Novak, Jaramaz i Zagorac imaju bruka statse i da sva trojica imaju više minuta na terenu nego the more experienced likes of Protić, Bakić, Kljajević, Pilčević... Dogodine u Megi? +
Кристофер Лумумбо Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 ja hocu da gledam vrsac, smederevo i okk ali jednostavno nemam vremena. stalno downloadujem utakmice ali nista nisam odgledao.
Töölönlahti Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 (edited) Da, da, valja i OKK radi Bojića gledati! Komotno bi po brojkama sva četvorica dogodine mogli u Megu kad Miško proda reprezentativce i uspava Vardu... Skidam sad FMP - Vršac i Smederevo - OKK, pa ću valjda odgledati nekad, makar u prevozu. Smorčina. Mogli bi ovi sa RTS-a komotno da izvade malo glavu iz dupeta i naprave neki KLS Action, makar ga realizovali Denda i Strajnić.<_< Edited November 25, 2013 by Oxymoron
Nikodije Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Gledao sam Bojića, meni on toliko tanano deluje konstitucijski, da mi je nezamislivo da on može da bude neka legitimna četvorka u seniorskoj košarci. Može u kls-u verovatno i petica da bude, ali na nekom višem nivou bi morali da ga spuštaju na tri, ako je moguće.
sabahudin Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Bojic nema pojma, dovoljno je bilo gledati ga u Megi.
Töölönlahti Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Listam nešto statistike i dođem do ovoga i kao WTF... Produžeci, trinaest faulova na 1 Šepi, indeks 50 gorepomenutog Bojića i Borisov pušten s lanca sa 21 šutom iz igre, kapiram da su se dizale neke kose na glavi tog dana u Šumicama.
Have_Fun Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 (edited) Vukasin Aleksic u Metalcua i Rajko Kljajevic takodje Edited January 13, 2014 by Have_Fun
Recommended Posts