Jump to content

Musko-zensko prijateljstvo - mozno ili nevazmozno?

Dodjimo zajedno do istine 78 members have voted

1. 1. Da li je moguce prijateljstvo izmedju muskarca i zene?

• Da
    • Ne
    • Ne znam
    • Ne razumem
    • Sta tacno podrazumevas pod muskarcem?
    • Sta tacno podrazumevas pod zenom?
    • Sta tacno podrazumevas pod prijateljstvom?
    • Sta tacno podrazumevas pod mogucem?
    • Odjebi, dokoni imbecilu
    • Vise jedan

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

ja se bas lozim na bedevije. jos kad imaju promukli glas, uf jebote.

• Replies 898
  • Views 71.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

To ti je na korak od trandži, samo da znaš.

I do not want to be your friendKiss your cheek and not your lipsI don't want to shake your handWhen I could shake your hipsYeah, I want to have your allFeel your breath rise and fallBut you don't come when I callNo, I don't want to be your friendhttp://www.youtube.com/watch?v=klJne5I1D0o
Indy mozemo li biti prijatelji necu da te kavam. Samo platonski Ne trosim previse skupa vina
aj kad je o musko zenskom...sad bas razglabam sa ortakinjom koja je u fazonu da decaci ne smeju biti nizi od devojcica.meni se skoro desila situacija gde sam bila na stiklama, 1,9m... startovao me lik, inace moje visine... [doduse sa "ja volim velike zene", sto je otislo u raspravu da nisam velika, no visoka... nebitno, tastina]...i sad, ne znam, mozda bi mi bilo glupo da ja nisam u stiklama, a da mi je lik do brade, al mi nije jasan taj trip gde je to neki "jel imas ti oci, momce" fazon [sto je skroz ok fazon kad nema nista da ponudi].te, moje pitanje glasi: jel vama glupo da devojka bude visa od decka?
velike zene imaju velika osecanja.

Drago mi je da ste topik vratili u Desanka/sebriliti drool-modus. evilsmile.gifŠto nisam Bono, pa da imam vaku drugar'cu2008-07-10-cruzbono.jpg

To ti je na korak od trandži, samo da znaš.
pravda za trandze, ne moraju biti niti veliki niti glasni

Naravno, to je bilo un-PC od mene.

Drago mi je da ste topik vratili u Desanka/sebriliti drool-modus. evilsmile.gifŠto nisam Bono,
..kad lepotica prošeta ovom stranom, a ostane onaj 1 Bono, tamo. Što?
2008-07-10-cruzbono.jpg

budimo realni :s_d:visoke djevojke, koje uglavnom smatraju pozeljnim, moraju biti obdarene izgledom supermodela inace gube na ljubavnom planu. muskarci ipak vise vole izlaziti sa onima koje su bar 2cm nize od njih, a sto se tice sexa, visoke mogu zaboraviti atletske poze, jer muskarci gimnastiku cuvaju za one u malim bocicama.

Istinitije reči nikad nisu bile izrečene.

šta ti je tačno tu problem?
ne razumem korišćenje reči "problem" u ovom slučaju...ranije objasnih za šta je uvod ta reč

svaki put kad se setim da je ova diskusijatm na pdf-u metafizika, iskidam se od smeha :lolol:

Bolje ovde nego na metamatematici :)Послато са GT-I9000 користећи Тапаток 2