Jump to content

Bitcoin virtuelni kripto novac

Featured Replies

nikakvi tu argumenti ne pomazu, a izneo sam ih milion...

ne. napisao si samo gomilu onelinera koji su ili u fazonu "guglaj" ili hvalospevi (bez objasnjenja) kako ce BC da resi sve probleme sveta (koje on zapravo i ne pokusava da resi)

u to ime, evo da ti dam jedan a'la rys savet: guglaj zasto BC nije ono sto ti mislis da jeste. ima gomila linkova, al ne mogu da ih kacim, ne  da mi forum :P

Edited by Zverilla

• Replies 1.2k
  • Views 118.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lezilebovich
    Lezilebovich

Koja besmislena upotreba prirodnih bogatstava :(

• Živim da ljosne bitcoin a i sve ostalo, trebaju mi dve grafiker kao hleb nasušni, a dok to govno jača, neću ih kupiti nikada.     

• Verovali ili ne, vredi odvojiti 2+ sata...    

Posted Images

• Author

Tek cemo da vidimo sta ce Bitcoin da postane... Ovolika ulaganja u infrastrukturu svega toga ne mogu da ostanu bez efekta.

Tek cemo da vidimo sta ce Bitcoin da postane... Ovolika ulaganja u infrastrukturu svega toga ne mogu da ostanu bez efekta.

potpuno si u pravu, nikada u istoriji sveta se nije dogodilo da neka ideja u koju su ulozene pare ostane bez efekta.

a ko uopšte ulaže ?

a ko uopšte ulaže ?

p2p komuna anarhošpekulanata

cekaj a jel to stvarno vredi nesto negde?ono jel moze da se zameni za pravi novac,kupi nesto sa tim?u realnosti ili negde?

da npr u ovom trenutku dobijem od tetke iz amerike 12 bitcoina sta bih mogla ja sa njima?

da kupis Nikon D750 sa jako dobrom optikom

Edited by Грешни Василије

u kojoj radnji?

Ima i prodavnica, ali u principu prodas bitcoine za kes i kupis sta ti treba. Bio je onaj jedan Skandinavac sto je iz zajebancije kupio dok nisu vredeli nista, zaboravio i setio se kad je cena otisla u stratosferu, pa kupio stan.

Elem, u svetu gde je elektricna energija dragoceni resurs, kao i zivotna sredina, traciti toliku energiju na proizvodnju fiktivne vrednosti je groteskno. Jos kad vidim da to podrzavaju oni koji hoce da sade organski paradajz na balkonu, da bi spasili svet, a nisu odmakli dalje od skupljana bitcoina za balkon, dodje mi da se izbljujem. Paradajz je crvena pilula.

ko hoce da sadi organski paradajz?

i zašto baš sad

zanimljivo

ne kapiram kako mogu imati toliko mesta u kampusu na kojima se može trošiti novac

i odakle toliki bitcoini?i gde idu dalje?