Jump to content
IGNORED

Da li je alkohol dobar ili loš?

Amelija

alkohol  

63 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
13 hours ago, dùda said:

Slatka alkoholna pića mrzim iz dna duše. Dakle, likeri stop 

Do neke tridesete, pilo se više. Napila se u životu više puta, ali samo jednom onako gadno i to pila smrdljivu vekiu :isuse:. Tri dana bolovala. Od tada vekiu ne mogu očima da vidim.

probaj da se napijes od sakea i likera od kivija :isuse: :sad: doduse, mladost - ludost, ali sada sa sigrne desetljece distance zvuci kao koktel za mucenje

• +1 1
  • Haha 1
Posted
13 hours ago, dùda said:

Pijem 360 od 365 dana, čašicu rakije pre ručka.

Pa sta je ovih suvih 5 dana :D 

• +1 1
  • Haha 1
Posted
1 hour ago, Lezilebovich said:

Tad se drogira.

• +1 1
  • Haha 8
Posted
1 hour ago, Lezilebovich said:

Pa ako sam bolesna ili pijem AB :laugh:

• Haha 1
Posted
2 hours ago, Krampa said:

probaj da se napijes od sakea i likera od kivija :isuse: :sad: doduse, mladost - ludost, ali sada sa sigrne desetljece distance zvuci kao koktel za mucenje

mastika, milo mi je!

• +1 1
  • Haha 1
Posted

mislim da treba piti umereno i stalno. evo, ja i gospođa svako jutro počinjemo rakijicom. uz ručak, ja pivo ona bevandu ili tamno pivo. i tako stalo gde god da smo.

• +1 5
Posted

Meni je jedna do dve-tri rakijice posle jutarnje kahve 1 momenat koji pokreće mehanizam u željenom pravcu.

• +1 2
Posted
32 minutes ago, maheem said:

Kočnice mi ne rade

Prijatelju kočnice ti ne rade baš sve

Raskršća su nama znana

Uzbuđenju nema kraja

• +1 1
  • Wub 1
Posted
10 hours ago, Krampa said:

Napio se od sakea u zadnjih godinu dana :cool: Svakako bolje od onog korejskog sranja od pirinca.

Kad smo kod slatkih pica, liker Amarula koji se pravi samo u Juznoafrickoj republici je vrhunska stvar. Video sam ga kod nas na aerodromu, sigurno ga ima i neko u prodaji ovde.

tdb-amarula-960x640.jpg

Pravi si od ploda biljke marule koja raste divlje i u Bocvani ali naravno da tamo nista nisu napravili od nje.

licensed-image?q=tbn:ANd9GcQ0gQLnZm5bNJT

• +1 2
Posted
1 hour ago, Nikodije said:

Prijatelju kočnice ti ne rade baš sve

Raskršća su nama znana

Uzbuđenju nema kraja

Jako volim tu bas liniju. :cool:

A ta stvar uživo razvaljuje, mada i studijska je odlična.

• +1 4
Posted (edited)
42 minutes ago, Mil@n said:

Jako volim tu bas liniju. :cool:

A ta stvar uživo razvaljuje, mada i studijska je odlična.

Neko mi je jednom rekao da je tekst posvećen Muminu jer je u nekoj prilici deknuo šljagu Kebri. Ja nisam dalje istraživao pouzdanost te informacije, al ajd da ostavim ovde kao fun gossip.

Edited by maheem
  • +1 1
  • Hvala 1
Posted
1 hour ago, Shan Jan said:

Kad smo kod slatkih pica, liker Amarula koji se pravi samo u Juznoafrickoj republici je vrhunska stvar. Video sam ga kod nas na aerodromu, sigurno ga ima i neko u prodaji ovde.

Amarula (kao i svi ti kremasti likeri) ide sjajno uz sladoled.

Jesi li probao Chibuku (Shake Shake)?

• +1 1
Posted

Joooj, nisam :cry: Jednom sam prolazio kroz unutrasnjost Tlokwenga i video znak sa strane da se prodaje i pomislih dal da svratim... i trenutak prosao. Kad sam posle pitao kolege cnce da mi nabave malo svi su bili u fazonu "necu ja da budem kriv ako umres".

Jesi ti probao?

Posted
5 minutes ago, Shan Jan said:

Joooj, nisam :cry: Jednom sam prolazio kroz unutrasnjost Tlokwenga i video znak sa strane da se prodaje i pomislih dal da svratim... i trenutak prosao. Kad sam posle pitao kolege cnce da mi nabave malo svi su bili u fazonu "necu ja da budem kriv ako umres".

Jesi ti probao?

Aha, IIRC, malty i kiselkast ukus.

Ako se pije dok je sveze, nema mnogo alkohola - ali se fermentacija nastavlja ako ostavis da stoji jos koji dan, pa bude jace kasnije.

A taj fazon je samo zato sto se to pije u ogromnim kolicinama - ne sto je nesto preterano jako.

• +1 1