Jump to content

Da li je alkohol dobar ili loš?

alkohol 65 members have voted

1. 1. alkohol?

• dobar
    • loš
    • zao
    • ko voli alkohol nije normalan
    • ko ne voli alkohol ne treba da živi
    • bolji je od droge
    • bolji je od duvana
    • gori je od droge
    • gori je od duvana
      0
    • i deca treba da ga piju

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

13 hours ago, dùda said:

Slatka alkoholna pića mrzim iz dna duše. Dakle, likeri stop 

Do neke tridesete, pilo se više. Napila se u životu više puta, ali samo jednom onako gadno i to pila smrdljivu vekiu :isuse:. Tri dana bolovala. Od tada vekiu ne mogu očima da vidim.

probaj da se napijes od sakea i likera od kivija :isuse: :sad: doduse, mladost - ludost, ali sada sa sigrne desetljece distance zvuci kao koktel za mucenje

13 hours ago, dùda said:

Pijem 360 od 365 dana, čašicu rakije pre ručka.

Pa sta je ovih suvih 5 dana :D 

1 hour ago, Lezilebovich said:

Tad se drogira.

1 hour ago, Lezilebovich said:

Pa ako sam bolesna ili pijem AB :laugh:

2 hours ago, Krampa said:

probaj da se napijes od sakea i likera od kivija :isuse: :sad: doduse, mladost - ludost, ali sada sa sigrne desetljece distance zvuci kao koktel za mucenje

mastika, milo mi je!

mislim da treba piti umereno i stalno. evo, ja i gospođa svako jutro počinjemo rakijicom. uz ručak, ja pivo ona bevandu ili tamno pivo. i tako stalo gde god da smo.

Meni je jedna do dve-tri rakijice posle jutarnje kahve 1 momenat koji pokreće mehanizam u željenom pravcu.

Kočnice mi ne rade

32 minutes ago, maheem said:

Kočnice mi ne rade

Prijatelju kočnice ti ne rade baš sve

Raskršća su nama znana

Uzbuđenju nema kraja

10 hours ago, Krampa said:

Napio se od sakea u zadnjih godinu dana :cool: Svakako bolje od onog korejskog sranja od pirinca.

Kad smo kod slatkih pica, liker Amarula koji se pravi samo u Juznoafrickoj republici je vrhunska stvar. Video sam ga kod nas na aerodromu, sigurno ga ima i neko u prodaji ovde.

tdb-amarula-960x640.jpg

Pravi si od ploda biljke marule koja raste divlje i u Bocvani ali naravno da tamo nista nisu napravili od nje.

licensed-image?q=tbn:ANd9GcQ0gQLnZm5bNJT

1 hour ago, Nikodije said:

Prijatelju kočnice ti ne rade baš sve

Raskršća su nama znana

Uzbuđenju nema kraja

Jako volim tu bas liniju. :cool:

A ta stvar uživo razvaljuje, mada i studijska je odlična.

42 minutes ago, Mil@n said:

Jako volim tu bas liniju. :cool:

A ta stvar uživo razvaljuje, mada i studijska je odlična.

Neko mi je jednom rekao da je tekst posvećen Muminu jer je u nekoj prilici deknuo šljagu Kebri. Ja nisam dalje istraživao pouzdanost te informacije, al ajd da ostavim ovde kao fun gossip.

Edited by maheem

1 hour ago, Shan Jan said:

Kad smo kod slatkih pica, liker Amarula koji se pravi samo u Juznoafrickoj republici je vrhunska stvar. Video sam ga kod nas na aerodromu, sigurno ga ima i neko u prodaji ovde.

Amarula (kao i svi ti kremasti likeri) ide sjajno uz sladoled.

Jesi li probao Chibuku (Shake Shake)?

Joooj, nisam :cry: Jednom sam prolazio kroz unutrasnjost Tlokwenga i video znak sa strane da se prodaje i pomislih dal da svratim... i trenutak prosao. Kad sam posle pitao kolege cnce da mi nabave malo svi su bili u fazonu "necu ja da budem kriv ako umres".

Jesi ti probao?

5 minutes ago, Shan Jan said:

Joooj, nisam :cry: Jednom sam prolazio kroz unutrasnjost Tlokwenga i video znak sa strane da se prodaje i pomislih dal da svratim... i trenutak prosao. Kad sam posle pitao kolege cnce da mi nabave malo svi su bili u fazonu "necu ja da budem kriv ako umres".

Jesi ti probao?

Aha, IIRC, malty i kiselkast ukus.

Ako se pije dok je sveze, nema mnogo alkohola - ali se fermentacija nastavlja ako ostavis da stoji jos koji dan, pa bude jace kasnije.

A taj fazon je samo zato sto se to pije u ogromnim kolicinama - ne sto je nesto preterano jako.