Krampa Posted August 29, 2023 Posted August 29, 2023 13 hours ago, dùda said: Slatka alkoholna pića mrzim iz dna duše. Dakle, likeri stop Do neke tridesete, pilo se više. Napila se u životu više puta, ali samo jednom onako gadno i to pila smrdljivu vekiu . Tri dana bolovala. Od tada vekiu ne mogu očima da vidim. probaj da se napijes od sakea i likera od kivija doduse, mladost - ludost, ali sada sa sigrne desetljece distance zvuci kao koktel za mucenje 1 1
Lezilebovich Posted August 29, 2023 Posted August 29, 2023 13 hours ago, dùda said: Pijem 360 od 365 dana, čašicu rakije pre ručka. Pa sta je ovih suvih 5 dana ? 1 1
Milošica Posted August 29, 2023 Posted August 29, 2023 1 hour ago, Lezilebovich said: Pa sta je ovih suvih 5 dana ? Tad se drogira. 1 8
duda Posted August 29, 2023 Posted August 29, 2023 1 hour ago, Lezilebovich said: Pa sta je ovih suvih 5 dana ? Pa ako sam bolesna ili pijem AB 1
slepa živana Posted August 29, 2023 Posted August 29, 2023 2 hours ago, Krampa said: probaj da se napijes od sakea i likera od kivija doduse, mladost - ludost, ali sada sa sigrne desetljece distance zvuci kao koktel za mucenje mastika, milo mi je! 1 1
đorđe geprat Posted August 29, 2023 Posted August 29, 2023 mislim da treba piti umereno i stalno. evo, ja i gospođa svako jutro počinjemo rakijicom. uz ručak, ja pivo ona bevandu ili tamno pivo. i tako stalo gde god da smo. 5
Nikodije Posted August 29, 2023 Posted August 29, 2023 Meni je jedna do dve-tri rakijice posle jutarnje kahve 1 momenat koji pokreće mehanizam u željenom pravcu. 2
Nikodije Posted August 29, 2023 Posted August 29, 2023 32 minutes ago, maheem said: Kočnice mi ne rade Prijatelju kočnice ti ne rade baš sve Raskršća su nama znana Uzbuđenju nema kraja 1 1
Shan Jan Posted August 29, 2023 Posted August 29, 2023 10 hours ago, Krampa said: probaj da se napijes od sakea i likera od kivija doduse, mladost - ludost, ali sada sa sigrne desetljece distance zvuci kao koktel za mucenje Napio se od sakea u zadnjih godinu dana Svakako bolje od onog korejskog sranja od pirinca. Kad smo kod slatkih pica, liker Amarula koji se pravi samo u Juznoafrickoj republici je vrhunska stvar. Video sam ga kod nas na aerodromu, sigurno ga ima i neko u prodaji ovde. Pravi si od ploda biljke marule koja raste divlje i u Bocvani ali naravno da tamo nista nisu napravili od nje. 2
Mil@n Posted August 29, 2023 Posted August 29, 2023 1 hour ago, Nikodije said: Prijatelju kočnice ti ne rade baš sve Raskršća su nama znana Uzbuđenju nema kraja Jako volim tu bas liniju. A ta stvar uživo razvaljuje, mada i studijska je odlična. 4
maheem Posted August 29, 2023 Posted August 29, 2023 (edited) 42 minutes ago, Mil@n said: Jako volim tu bas liniju. A ta stvar uživo razvaljuje, mada i studijska je odlična. Neko mi je jednom rekao da je tekst posvećen Muminu jer je u nekoj prilici deknuo šljagu Kebri. Ja nisam dalje istraživao pouzdanost te informacije, al ajd da ostavim ovde kao fun gossip. Edited August 29, 2023 by maheem 1 1
jms_uk Posted August 29, 2023 Posted August 29, 2023 1 hour ago, Shan Jan said: Kad smo kod slatkih pica, liker Amarula koji se pravi samo u Juznoafrickoj republici je vrhunska stvar. Video sam ga kod nas na aerodromu, sigurno ga ima i neko u prodaji ovde. Amarula (kao i svi ti kremasti likeri) ide sjajno uz sladoled. Jesi li probao Chibuku (Shake Shake)? 1
Shan Jan Posted August 29, 2023 Posted August 29, 2023 Joooj, nisam Jednom sam prolazio kroz unutrasnjost Tlokwenga i video znak sa strane da se prodaje i pomislih dal da svratim... i trenutak prosao. Kad sam posle pitao kolege cnce da mi nabave malo svi su bili u fazonu "necu ja da budem kriv ako umres". Jesi ti probao?
jms_uk Posted August 29, 2023 Posted August 29, 2023 5 minutes ago, Shan Jan said: Joooj, nisam Jednom sam prolazio kroz unutrasnjost Tlokwenga i video znak sa strane da se prodaje i pomislih dal da svratim... i trenutak prosao. Kad sam posle pitao kolege cnce da mi nabave malo svi su bili u fazonu "necu ja da budem kriv ako umres". Jesi ti probao? Aha, IIRC, malty i kiselkast ukus. Ako se pije dok je sveze, nema mnogo alkohola - ali se fermentacija nastavlja ako ostavis da stoji jos koji dan, pa bude jace kasnije. A taj fazon je samo zato sto se to pije u ogromnim kolicinama - ne sto je nesto preterano jako. 1
Recommended Posts