Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Da li je alkohol dobar ili loš?

alkohol 65 members have voted

1. 1. alkohol?

• dobar
      11%
    • loš
      14%
    • zao
      14%
    • ko voli alkohol nije normalan
      1%
    • ko ne voli alkohol ne treba da živi
      15%
    • bolji je od droge
      3%
    • bolji je od duvana
      9%
    • gori je od droge
      15%
    • gori je od duvana
      0%
      0
    • i deca treba da ga piju
      14%

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

1 hour ago, Shan Jan said:

Napio se od sakea u zadnjih godinu dana :cool: Svakako bolje od onog korejskog sranja od pirinca.

Kad smo kod slatkih pica, liker Amarula koji se pravi samo u Juznoafrickoj republici je vrhunska stvar. Video sam ga kod nas na aerodromu, sigurno ga ima i neko u prodaji ovde.

tdb-amarula-960x640.jpg

Pravi si od ploda biljke marule koja raste divlje i u Bocvani ali naravno da tamo nista nisu napravili od nje.

licensed-image?q=tbn:ANd9GcQ0gQLnZm5bNJT

Super je, i mi je mnogo volimo. Ima onaj snimak kad se zivotinje malo opiju od fermentisanih plodova ispod drveta pa lelujaju :)

• Replies 219
  • Views 30.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

mislila sam da ćeš da ispričaš onaj, pitaju starinu od 103 na kavkazu koja je tajna dugovečnosti, kaže kefir kefir kefir, a ko je ono gore na brdu što se dere, ma pustite njega pijanac, otac moj... 

• - Jesi li ikad probao lošu rakiju? - Jesam. - I, kakva je bila? - Dobra. 

dva toma collinsa, zamalo pa now drinking

vrhunski ženski koktel za muškarce sa ukusom i stilom a ponajviše kratkim fitiljem

Super je, i mi je mnogo volimo. Ima onaj snimak kad se zivotinje malo opiju od fermentisanih plodova ispod drveta pa lelujaju [emoji4]

Jao to beše Survival?
Ti neki inserti iz detinjstva...

...shiit has hit the fan
12 minutes ago, Frank Pembleton said:

Jao to beše Survival?
Ti neki inserti iz detinjstva...

Ta divna stvorenja.

Mada se meni nešto mota u glavi da je i u Bogovi su pali na teme, isti beše reditelj.

Relja Bašić :ziga:

On 23. 8. 2023. at 21:49, Lezilebovich said:

Ako pijes dva dana po 10.5 piva onda si bekrija lola koji vikendom uziva u zivotu, a a ako svaki dan 3 onda si alkos novo prodavnica 

https://youtu.be/3e3uMYHZJEM?si=KKodpPmoJMdsJMyh

Sinoć sam roknuo 5-6 malih Moretija i jedno 4 dupla Jamesona i sve je nekako u redu...

pa to, važno da je umereno

1 hour ago, ronin said:

Sinoć sam roknuo 5-6 malih Moretija i jedno 4 dupla Jamesona i sve je nekako u redu...

Čim je malo dobro je

20230901_155606.jpg

10 hours ago, renne said:

Čim je malo dobro je

20230901_155606.jpg

Ova Stella kod nas nema veze sa onom koju sam pio u Africi, ne znam dal je to do nas, tj. kakva je u Belgiji.

Kad pricamo o Africi, nedostaje mi Windhoek lager :cry:

• 2 months later...

Sinoc teska drama alkoholne destrukcije u komsiluku pa sad nesto razmisljam koliko je to jezivo a i ujedno i tuzno kad alkohol oslobodi naslage potisnutog jeda i agresije. Video i u rl i na forunmu toliko puta. I za sebe cesto pomisljao ko zna kakav belaj mozda jednom pocinim kad prepijem jer sam introventni lik koji dosta trpi i potiskuje al za divno cudo kad se pijan razvezem totalno sam bezazlen a  kazu i mnogo zabavan pa me bliznji cak podsticu da malo cesce potegnem.

To me iskreno tesi mada i dalje mislim da imam i svojih mracnih dubina samo alkohol do njih ne dopire.

On 10.11.2023. at 12:31, francuski sobar said:

na forunmu toliko puta

kako znaš? 

edit. mislim, kako znaš da su nečiji agresija i jed na forumu posledica alkohola?

edit edita. ja kad pijem uglavnom ljubim sve okolo, zato i ne pijem. a i zbog migrene.

Edited by pt 2.0

ja sam prestao da konzumiram alkoholna pića zato što sam dobroćudan kada popijem

to ne volim

10 hours ago, pt 2.0 said:

kako znaš? 

edit. mislim, kako znaš da su nečiji agresija i jed na forumu posledica alkohola?

edit edita. ja kad pijem uglavnom ljubim sve okolo, zato i ne pijem. a i zbog migrene.

Ne znam naravno ali nekad baš liči, par puta sam i predvideo da će neko usiljeno praznično slavljeništvo loše završiti na kraju

E da migrene su zejebane. Za forum možda i zajebanije :happy:

Nego iskopo sam iz dubine sećanja dva moja uvredljiva komentara u talasu vinske istine, jednom za jednog lika rekoh iz čista mira da je iskompleksiran i baš mi dugo to bilo žao i smatro slabošću svojom što sam to baš pijan reko. Drugi put lik s kojim sam pio se našalio da sam isti komarča a ja ljutito odgovorio da je on isti cipal, posle se obojica složili da sam baš preterano reagovo.

Edited by francuski sobar

5 minutes ago, francuski sobar said:

Nego iskopo sam iz dubine sećanja dva moja uvredljiva komentara u talasu vinske istine, jednom za jednog lika rekoh iz čista mira da je iskompleksiran i baš mi dugo to bilo žao i smatro slabošću svojom što sam to baš pijan reko. Drugi put lik s kojim sam pio se našalio da sam isti komarča a ja ljutito odgovorio da je on isti cipal, posle se obojica složili da sam baš preterano reagovo.

ako su ti to pijani grehovi ti si jedna dusica i andjeo.