kud u maglu Simoviću Posted January 23 Share Posted January 23 (edited) 1 hour ago, foto said: i, ok je. samo jebes ti zemlju srbiju gde ti je u prodavnici skuplji viski od sljivovice. pusti maksi, dobra šljiva je 3000 Spoiler što mi je ludilo za sebe, ne bi dao 30 dinara e šljiva 300€ Edited January 23 by kud u maglu Simoviću Link to comment
Sestre Bronte Posted January 24 Share Posted January 24 dobio neku flašu 0,5l mađarske rakije od jabuke, vidim na netu oko 23 evra poklonim šuraku, ne uklapa mi se u koncept v/v Link to comment
beeva Posted February 1 Share Posted February 1 Pije se dosta rakija kod nas, ex yu, i mnoge su bas komercijalizovane, mlate dobre pare a ni zarade nisu bas male. Pa ovi munsajneri bez problema prodaju 500 1000 l jabukovace. Link to comment
mire Posted February 2 Share Posted February 2 dobar dan ja sam miroslav ja sam alkoholičar 1 Link to comment
askeladden Posted February 5 Share Posted February 5 Paaa ume da bude dobar.Evo bas sad jedan 10y Speysider mi je otklonio visenedeljni angst Link to comment
pt 2.0 Posted February 19 Share Posted February 19 može na laugh, može ovde. bolje ovde. 3 Link to comment
Shan Jan Posted March 2 Share Posted March 2 Kako ono kazu - alkohol je jedina droga koju kad prestanes da koristis ljudi se zabrinu za tvoje zdravlje. Link to comment
đorđe geprat Posted March 8 Share Posted March 8 On 2. 3. 2024. at 19:38, Shan Jan said: Kako ono kazu - alkohol je jedina droga koju kad prestanes da koristis ljudi se zabrinu za tvoje zdravlje. evo, mesec dana ima kako smo izbacili jutarnje i kasnije rakijice. bez dogovora, namere, ........ tek tako. ostalo je smo pivo uz ručak. 2 1 Link to comment
mire Posted April 11 Share Posted April 11 borio sam se kao lav, a sad odo' kući da se umrkačim, kakav god da je naslov teme 1 Link to comment
Mel Posted April 11 Share Posted April 11 11 minutes ago, mire said: borio sam se kao lav, a sad odo' kući da se umrkačim, kakav god da je naslov teme Sipaj nesto i po ranama... Link to comment
Recommended Posts