Jump to content

Da li je alkohol dobar ili loš?

alkohol 65 members have voted

1. 1. alkohol?

• dobar
    • loš
    • zao
    • ko voli alkohol nije normalan
    • ko ne voli alkohol ne treba da živi
    • bolji je od droge
    • bolji je od duvana
    • gori je od droge
    • gori je od duvana
      0
    • i deca treba da ga piju

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

1 hour ago, Shan Jan said:

Napio se od sakea u zadnjih godinu dana :cool: Svakako bolje od onog korejskog sranja od pirinca.

Kad smo kod slatkih pica, liker Amarula koji se pravi samo u Juznoafrickoj republici je vrhunska stvar. Video sam ga kod nas na aerodromu, sigurno ga ima i neko u prodaji ovde.

tdb-amarula-960x640.jpg

Pravi si od ploda biljke marule koja raste divlje i u Bocvani ali naravno da tamo nista nisu napravili od nje.

licensed-image?q=tbn:ANd9GcQ0gQLnZm5bNJT

Super je, i mi je mnogo volimo. Ima onaj snimak kad se zivotinje malo opiju od fermentisanih plodova ispod drveta pa lelujaju :)

dva toma collinsa, zamalo pa now drinking

vrhunski ženski koktel za muškarce sa ukusom i stilom a ponajviše kratkim fitiljem

Super je, i mi je mnogo volimo. Ima onaj snimak kad se zivotinje malo opiju od fermentisanih plodova ispod drveta pa lelujaju [emoji4]

Jao to beše Survival?
Ti neki inserti iz detinjstva...

...shiit has hit the fan
12 minutes ago, Frank Pembleton said:

Jao to beše Survival?
Ti neki inserti iz detinjstva...

Ta divna stvorenja.

Mada se meni nešto mota u glavi da je i u Bogovi su pali na teme, isti beše reditelj.

Relja Bašić :ziga:

On 23. 8. 2023. at 21:49, Lezilebovich said:

Ako pijes dva dana po 10.5 piva onda si bekrija lola koji vikendom uziva u zivotu, a a ako svaki dan 3 onda si alkos novo prodavnica 

https://youtu.be/3e3uMYHZJEM?si=KKodpPmoJMdsJMyh

Sinoć sam roknuo 5-6 malih Moretija i jedno 4 dupla Jamesona i sve je nekako u redu...

pa to, važno da je umereno

1 hour ago, ronin said:

Sinoć sam roknuo 5-6 malih Moretija i jedno 4 dupla Jamesona i sve je nekako u redu...

Čim je malo dobro je

20230901_155606.jpg

10 hours ago, renne said:

Čim je malo dobro je

20230901_155606.jpg

Ova Stella kod nas nema veze sa onom koju sam pio u Africi, ne znam dal je to do nas, tj. kakva je u Belgiji.

Kad pricamo o Africi, nedostaje mi Windhoek lager :cry:

• 2 months later...

Sinoc teska drama alkoholne destrukcije u komsiluku pa sad nesto razmisljam koliko je to jezivo a i ujedno i tuzno kad alkohol oslobodi naslage potisnutog jeda i agresije. Video i u rl i na forunmu toliko puta. I za sebe cesto pomisljao ko zna kakav belaj mozda jednom pocinim kad prepijem jer sam introventni lik koji dosta trpi i potiskuje al za divno cudo kad se pijan razvezem totalno sam bezazlen a  kazu i mnogo zabavan pa me bliznji cak podsticu da malo cesce potegnem.

To me iskreno tesi mada i dalje mislim da imam i svojih mracnih dubina samo alkohol do njih ne dopire.

On 10.11.2023. at 12:31, francuski sobar said:

na forunmu toliko puta

kako znaš? 

edit. mislim, kako znaš da su nečiji agresija i jed na forumu posledica alkohola?

edit edita. ja kad pijem uglavnom ljubim sve okolo, zato i ne pijem. a i zbog migrene.

Edited by pt 2.0

ja sam prestao da konzumiram alkoholna pića zato što sam dobroćudan kada popijem

to ne volim

10 hours ago, pt 2.0 said:

kako znaš? 

edit. mislim, kako znaš da su nečiji agresija i jed na forumu posledica alkohola?

edit edita. ja kad pijem uglavnom ljubim sve okolo, zato i ne pijem. a i zbog migrene.

Ne znam naravno ali nekad baš liči, par puta sam i predvideo da će neko usiljeno praznično slavljeništvo loše završiti na kraju

E da migrene su zejebane. Za forum možda i zajebanije :happy:

Nego iskopo sam iz dubine sećanja dva moja uvredljiva komentara u talasu vinske istine, jednom za jednog lika rekoh iz čista mira da je iskompleksiran i baš mi dugo to bilo žao i smatro slabošću svojom što sam to baš pijan reko. Drugi put lik s kojim sam pio se našalio da sam isti komarča a ja ljutito odgovorio da je on isti cipal, posle se obojica složili da sam baš preterano reagovo.

Edited by francuski sobar

5 minutes ago, francuski sobar said:

Nego iskopo sam iz dubine sećanja dva moja uvredljiva komentara u talasu vinske istine, jednom za jednog lika rekoh iz čista mira da je iskompleksiran i baš mi dugo to bilo žao i smatro slabošću svojom što sam to baš pijan reko. Drugi put lik s kojim sam pio se našalio da sam isti komarča a ja ljutito odgovorio da je on isti cipal, posle se obojica složili da sam baš preterano reagovo.

ako su ti to pijani grehovi ti si jedna dusica i andjeo.