Jump to content
IGNORED

Champions League Fantasy Football 2012/2013

Tolaa

Recommended Posts

• Replies 741
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• *edited by mod

102

• Moća

102

• Tolaa

96

• Feindouno

84

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Sad kad je prošao rok mogli bi izbaciti karte na sto da bude zanimljive praćenje. :)38 poena + sirigu, lam, alba, pirlo, švajni, alaba, miler....mesi ostao na klupi.

Posted (edited)

Bobe provaljen si :P Sve anticipirano. Sumnjam da ce Messi i ulaziti osim neke katastrofe. Inace ja umalo ne kupih Alexisa mesto Messija, huh...Dakle Muller+Lahm vs Xavi+Dante. Ostalo sve isto.edit: Au, Sirigua prevideh. Onda i on, 4 razlike.

Edited by ducca
Posted (edited)

61-57Bese +6 u prvoj? :cool:No sacekajmo oficijalne rezultate (koliko vidim nisu Schweiniju uracunali asistenciju). Realno sam odigrao revans kao picka, gore od Barselone, gledao da zatvorim onih +6 i na kraju strepeo do zadnjeg minuta.

Edited by ducca
Posted

Dodali su asist gonicu svinja™. 72 poena

Posted

Nisu mi radile izmjene, valjda ce automacke™ ovaj put biti odradjene jer nista nisam dirao a ako se to desi dobio sam 10 razlike odnosno 2 ukupno i provukao se kroz iglene usi™

Posted
61-57Bese +6 u prvoj? :cool:No sacekajmo oficijalne rezultate (koliko vidim nisu Schweiniju uracunali asistenciju). Realno sam odigrao revans kao picka, gore od Barselone, gledao da zatvorim onih +6 i na kraju strepeo do zadnjeg minuta.
Ma dobio si definitivno, a i zaslužio si. Iskrene čestitke i sve najbolje u nastavku. Super okršaj, pravi 1 muški fajt, uzbuđenja do samog kraja i na kraju pobeda za 2 razlike. :)

Posted
Nisu mi radile izmjene, valjda ce automacke™ ovaj put biti odradjene jer nista nisam dirao a ako se to desi dobio sam 10 razlike odnosno 2 ukupno i provukao se kroz iglene usi™
Haha, bravo za mene i transfer kojim sam otisao u - 2 boda da bih kupio Schmelzera koji je doneo 0. Nakon tog transfera sam jos iskusno prebacio traku sa Reusa na Lewandowskog. Majstor.Kako god, nadam se da ces se uozbiljiti u predstojecim mecevima, da ne bude da sam ispao od luzera :)
Posted (edited)

E izbio sam na drugo mestu u klasiku, dajte da banujemo više tog klena jer se ne odaziva! :naughty:Inače sa 124 poena iz ove 2 runde imam drugi najbolji skor od svih polufinalista. Slabiji jedino od ducinih 126.... <_<

Edited by bob loblaw
Posted

137 u ova dva kola, ali sam ja davno ispao. oce li se konacno dogoditi neka liga u kojoj necu biti najbolji u classicu i gubiti na sve moguce nacinu u h2h...

Posted (edited)
E izbio sam na drugo mestu u klasiku, dajte da banujemo više tog klena jer se ne odaziva! :naughty:
Krajnje je vreme. Neka moderator odreaguje evilsmile.gif
Ma dobio si definitivno, a i zaslužio si. Iskrene čestitke i sve najbolje u nastavku.Super okršaj, pravi 1 muški fajt, uzbuđenja do samog kraja i na kraju pobeda za 2 razlike. :)
Danke, danke. Nista manje nisi ni ti zasluzio da prodjes, samo sam imao vise srece na kraju. Obicno kukam al eto sad se pokrivam usima :)Inace, vec u 1/4 finalu su timovi imali po 7-8 istih igraca, mogu samo da zamislim kako ce biti u polufinalu. I tu dolazimo i do pitanja finala - moze se lako desiti da timovi imaju iste potpuno igrace, ili da jedan odlucuje, sto je sranje. Mozda treba smisliti nesto za finale sto bi bilo prihvatljivo i dalo dodatnu draz... Edited by ducca
Posted (edited)

^^Meni je h2h samo propratna zajebancija a classic real deal, pa se obično i ne nerviram mnogo....što je odlično jer bih sve živce iskidao. :dry:Evo ove godine prvi put se ozbiljno ložim na jedan h2h (premier liga naravano, zbog formiranja 2 lige) i ubija me od kurca iz kola u kolo. Trenutno sam dvadeseti sa ovom poslednjim pobedom koju sam ostvario, ali cenim da ću 80% da ga izduvam na kraju jer mi u tom pravcu ide cela sezona...a da se gleda classic tu brigu bih prebrinuo tamo negde u januaru. :(

Edited by bob loblaw
Posted
Haha, bravo za mene i transfer kojim sam otisao u - 2 boda da bih kupio Schmelzera koji je doneo 0. Nakon tog transfera sam jos iskusno prebacio traku sa Reusa na Lewandowskog. Majstor.Kako god, nadam se da ces se uozbiljiti u predstojecim mecevima, da ne bude da sam ispao od luzera :)
A ja sto sam uveo onog Nunkea i time ponistio Zlatana sa klupe u prvoj?Nemojmo se zavaravati, da se nisam zajebavao bilo bi 20 razlike :fantom: