Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Champions League Fantasy Football 2012/2013

Featured Replies

Alek te nagazio zbog korupcije pa bezis u CG?

• 2 weeks later...
  • Replies 741
  • Views 34.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Author
Alek te nagazio zbog korupcije pa bezis u CG?
Na Lovcenu nema wireless. Provereno.Ovih dana jedva stizem da postojim, pa kasnim sa zrebom, otmeno, samo nedelju dana. Live stream-om cu se iskupiti sledece sezone, sad moram samo ovako.http://www.haxball.gr/cup/view/40707

Zaboravio da se ovo igra. Cestitam neprijatelju.

Zaboravio da se ovo igra. Cestitam neprijatelju.
imaš drugi rezultat u gw-u (i divlju kartu da potrošiš u revanšu) plus zlaju na klupi pa još kukaš... :fantom:
imaš drugi rezultat u gw-u (i divlju kartu da potrošiš u revanšu) plus zlaju na klupi pa još kukaš... :fantom:
Zlaju zaboravi posto sam napravio izmjenu zaboravivsi na glupava pravila :isuse:

Mislim da igras protiv mene, debila. Prodao sam Alabu, u odbrani su mi 3 iz Juventusa... Ako Reus veceras ne izdominira, a nece, mogu odmah da ti cestitam.

Mislim da igras protiv mene, debila. Prodao sam Alabu, u odbrani su mi 3 iz Juventusa... Ako Reus veceras ne izdominira, a nece, mogu odmah da ti cestitam.
ti si stvarno sampion.
Tu smo svi.
Pa imas i revans...

Ima i on.

hahahaja bolje da nista ne diram, mozda mi se i omakne pobjeda. izbio sam 10 poena sam sebi cim sam se ulogovao juce :isuse:

Zahvaljujuci imbecilnom prediktor sajtu, promenio malocas sve tri predikcije za golove na mecu Malaga - BD, i uzeo dodatnih 300ak poena. Uz djoker na x, i tacan rez na Real - Galata. Nadam se da preuzimam 2 mesto u Avganistanu.Sto se fantazija tice, u revijalnom mecu, moji puleni su stigli do 63 boda :yawn2:

isto revijalno sa tugom od 40 bodova. sjebala me bvb skrozsta bi sa ppp ligom u pogadjalici?

Gubim od Sokolovica sa 6, preokrenuo sa po jednim defanzivnim iz malage i bvb-a.. Bice tesko okrenuti posto nam je isto vise od pola tima :unsure:Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

U istoj sam situaciji protiv ducce. Utališe ga sinoć Alaba i Xavi, sumnjam da ću sad moći da nadoknadim 6 razlike. :mad:A još su se Kros i Burak već otpisali sami iz revanša pa ću verovatno i u minus sa izmenama...