nbg4ever Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 sta bi sa ppp ligom u pogadjalici?Na match predictoru mi bezis za skromih 3000 poena :DU Avg ligi sam drugi, sa zaostatkom od 600ak poena za prvim. Inace, u PPP ligi 4 aktivna, u Avganistanu 9 :0.6:
Tolaa Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 sta bi sa ppp ligom u pogadjalici?Sto sta bi, vodis u njoj. Ima nas izgleda samo cetvoro aktivnih, ali to ne umanjuje tvoje pogadjalacke sposobnosti. :) Ja sam par puta prosle sezone koristila retardiranost pogadjalice i mogucnost promena predikcija u toku utakmica, ali me smorilo, ispalo da vise pazim na to nego sto pratim utakmice. Od tada ostavljam onako kako sam stavila pre pocetka.I moji u revijalnim mecevima u ovom i prethodnom kolu bolji nego onda kad je trebalo.
*edited by mod Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Meni se onda nesto zabagovalo posto mi se nije videla PPP liga. Nisam mislio da seirim.A skroz je retardirano to sto moze da se menja kad god. Pogotovu sto kao dele neke nagrade i slicno.Inace danas katastrofalnih 40 bodova. Igraci se demotivisali nakon ispadanja pa su sa drugog skliznuli na sesto mesto :(
ducca Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Dok ti petom bezis cela 2 <_<Btw ko je izvesni Klon na parce koji je prvoplasiran? Ako se ne prijavi do deadline-a u utorak ja sam za to da bude eliminisan. Koja poenta PPP lige ako pobednik bude neki outsajder, ipak treba ovde da padnu prozivancije posle... :fashisto:
Moća Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 (edited) Klen na parce bre ne znas ni da citas :PMislim da se javio ranije na topiku. Edited April 5, 2013 by Moća
Tolaa Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 Rezultati prvih 1/4 finalnih meceva: http://www.haxball.gr/cup/view/40707Gusto svuda, na 3 meca 6 razlike, na jednom 7.
zoki Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 ima li vesti o mesiju? na par mesta čitam da verovatno neće igrati...
ducca Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Nista jos, mada nesto mi smrdi da ce biti tipa na klupi... Veceras bi mogli znati vise posle konf. Viljanove, mada ne mora da znaci.
zoki Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 ajd čekaću dedlajn pa da vidim dal da ga pustim niz vodu...
Timmi Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 iz nekog razloga imam 2 free transfera. neki bag? ima li vijesti za messija?
Feindouno Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Divlja karta, 10 transfera, Mauci podmazi zadnjica
ducca Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Apelujem da se u ime pravog forumaskog fantasy duha sve informacije oko Mesijevog igranja/neigranja ljubomorno sacuvaju za sebe. Ko ne bude lenj i pokaze jednu ambicioznost i istrazivacki duh neka i profitira.
Recommended Posts