Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Champions League Fantasy Football 2012/2013

Featured Replies

Ma nasa grupa nije normalna, 1. kolo me ubi Bob, sad ti, jos Moca da me dokosuri, i odoh u majcinu.

• Replies 741
  • Views 34.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pa valjda je sa nama u grupi Coltrane a ne Moca?A slazem se da smo definitivno PPP grupa smrti

Da, moja greska.

Toliko sam uterao stra' u kosti da vam se prividjam i u vasim grupama. :fantom:Sent from my cigla using Tapatalk

Toliko sam uterao stra' u kosti da vam se prividjam i u vasim grupama. :fantom:Sent from my cigla using Tapatalk
Ma ti si Arsenal PPPa. Prolazis grupu a onda ide raspad u 1/8 ili 1/4 finala :P
  • Author
http://www.haxball.gr/group/view/5879Proverite.Do Kristininog ludila sinoc sam imala +20... Onda jos i PSG primio gol, pa na spavanje odoh sa 55-55 protiv Ziginih. Jutros 59-55 za njega.
Ma ti si Arsenal PPPa. Prolazis grupu a onda ide raspad u 1/8 ili 1/4 finala :P
Proveri kako sam se raspao na EURO 2012 fantaziju :fantom:Sent from my cigla using Tapatalk

Tacno sam znao da ce da mu izmisli jos neki bod da ne bih dobio slucajno :fantom:

:lol:

Gazdarice, nista ti ovo ne valjaJa imam 57 bodova ukupno, ali i -6 na transfere. U mom slucaju, to samo znaci da bih izgubio jos ubedljivije, ali kod drugih...

delije_tole.jpg
  • Author
:lolol: Samo sam prepisala sa sajta, mislila sam da su obracunali izmene i transfere. Obavestite kad se to desi, posto u mom timu nema ni jednog ni drugog, pa necu skontati sama. Onda cu da promenim.

I meni treba da legnu™ 8 bodova s klupe, ali i bez toga sam neprikosnoven u svojoj grupi, pravi Jankosanovi puleni, u fantaziju kao i u javi :sleep:

И ја сам на -2 у овом колу због трансфера, па сам због тога још убедљивије изгубио, него што каже табела. ;)

ovaj moj protivnik ima 57, ne 59 :mad: