Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Champions League Fantasy Football 2012/2013

Featured Replies

Fantazi preko Chroma, zajebavao me ranije u Operi pa više i ne pokušavam.

• Replies 741
  • Views 34.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sa totalno nenameštenim timom od pre 2 nedelje osvojena 33 poena nakon jučerašnjeg dana najviše zarađeni golmanom i defanzivcem Valensije, kao i Fernandinjom koji je spakovao 1 gol u mrežu Čelzija.Večeras krećem sa -2, jer sam izbacio napadača Batea, a ubacio Hulka kapitena, kao i Leskota, Santi Kazorlu i Pastorea. Očekujem lagano prebacivanje 40 poena i prvu pobedu u H2H duelu iako me mrzi da pogledam ko mi je protivnik i koliko poena on ima. :D

Uspeo da napravim zamene u Chromu posto Mozzila zajebavala. Od sada Chrome za fantazi.

Prvo "nešto" u ovom kolu. Lombaerts, cleanie!Sirokov i Žile, tuki.

Ti igraš protiv mene onda. :DTrenutno vodim 49:37 sa ovim improvizovanim poenima, ali oni tek treba da se zarade. Naročito Leskot koji treba da odbrani clean sheet. :)A tebi Isco, a naročito Zlatan© mogu da se razgoropade. :(

Dosao i asist na Porto-Dinamo

46 sa 10 igraca. 3 gola, 1 CS i to je to. Kapiten kloc™ :isuse:

58 pts. Kapiten Zlatan promasi dva zicera :( Hoakin uspeo i penal da omasi.

Edited by Moća

47 uz mozda koji bod gore dole. tuga kao takva. jos su resili da Alexa izbace u 45om pa mi dzabe CS

47 uz mozda koji bod gore dole. tuga kao takva. jos su resili da Alexa izbace u 45om pa mi dzabe CS

Pobedio sam Duccu mrskom Junajtedovca!!!! Javi se ducco ako smes!

• Author
http://www.haxball.gr/group/view/5879Unela sam rezultate, do sada je valjda uracunato sve sto je trebalo.Inace sam u utorak kupila golmana Kluza. :kralj:

Edited by Naa

Na kraju ipak pukoh od Boba, sto je bilo i ocekivano nakon sto su me igraci prvog dana zaklali u prvom danu. Sad valja u finese pripremiti ekipu posto Ronin koliko vidim ima dosta slicnu ekipu meni pa ce sitnice da odluce. No sve u svemu uprkos katastrofalnom kolu uspeo am da napredujem nekako za jedno mesto pa sam sada na solidnom trecem :)

• 2 weeks later...

Radila divljakusa, leteo Messi, sleteo djilkos.

Na kraju je dobro ispalo što sam prethodno kolo zaboravio na ovaj fantazi, pa sam imao besplatna transfera.Leteli Hulk i Roben, upali Joakin i C.Ronaldo. :)Još uvek ne znam kome da stavim traku za večeras. Ronaldu koji će verovatno gristi svim silama za pobedu, ili Pastoreu koji igra protiv Dinama, gde očekujem da PSG da 4-5 golova. Iako logika kaže ovo drugo, mislim da ću ići na siguricu i zalizanog. :)