Sam Spade Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Ma nasa grupa nije normalna, 1. kolo me ubi Bob, sad ti, jos Moca da me dokosuri, i odoh u majcinu.
*edited by mod Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Pa valjda je sa nama u grupi Coltrane a ne Moca?A slazem se da smo definitivno PPP grupa smrti
Moća Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Toliko sam uterao stra' u kosti da vam se prividjam i u vasim grupama. :fantom:Sent from my cigla using Tapatalk
*edited by mod Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Toliko sam uterao stra' u kosti da vam se prividjam i u vasim grupama. :fantom:Sent from my cigla using TapatalkMa ti si Arsenal PPPa. Prolazis grupu a onda ide raspad u 1/8 ili 1/4 finala :P
Tolaa Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 http://www.haxball.gr/group/view/5879Proverite.Do Kristininog ludila sinoc sam imala +20... Onda jos i PSG primio gol, pa na spavanje odoh sa 55-55 protiv Ziginih. Jutros 59-55 za njega.
Moća Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Ma ti si Arsenal PPPa. Prolazis grupu a onda ide raspad u 1/8 ili 1/4 finala :PProveri kako sam se raspao na EURO 2012 fantaziju :fantom:Sent from my cigla using Tapatalk
Feindouno Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Tacno sam znao da ce da mu izmisli jos neki bod da ne bih dobio slucajno
nbg4ever Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Gazdarice, nista ti ovo ne valjaJa imam 57 bodova ukupno, ali i -6 na transfere. U mom slucaju, to samo znaci da bih izgubio jos ubedljivije, ali kod drugih...
Tolaa Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 Samo sam prepisala sa sajta, mislila sam da su obracunali izmene i transfere. Obavestite kad se to desi, posto u mom timu nema ni jednog ni drugog, pa necu skontati sama. Onda cu da promenim.
Lo Zingaro Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 I meni treba da legnu 8 bodova s klupe, ali i bez toga sam neprikosnoven u svojoj grupi, pravi Jankosanovi puleni, u fantaziju kao i u javi
Zoidberg Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 И ја сам на -2 у овом колу због трансфера, па сам због тога још убедљивије изгубио, него што каже табела. ;)
Recommended Posts