Jump to content
IGNORED

Champions League Fantasy Football 2012/2013

Tolaa

Recommended Posts

Posted

Ja jos ne mogu da izvrsim izmene za danasnje kolo... :unsure:

• Replies 741
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• *edited by mod

102

• Moća

102

• Tolaa

96

• Feindouno

84

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

^ Vodim protiv tebe u H2H 53-48 i cekam jos 5 igraca sutra, bice zanimljivo :fantom:EDIT: Protiv Moce vodim... Inace imam isti problem kao Ducca :isuse:

Edited by Die Young
Posted

Ciji su crni konji™?Konacno se ulogovah da vidim tim, 23 poena od cega Messi© 16 ali 7 igraca ce mi igrati veceras ako nekim cudom puste izmjene.

Posted

Bice napeto Janze a izmene ni ja ne mogu da izvrsim :isuse:

Posted

Proradilo kao al kad probam da napravim izmjenu kaze da je invalid ?!?

Posted

Ja se taman obradovao da rade izmene kad ono cim kliknes confirm pise Invalid

Posted

Nasao sam kad da zamenim ©- sa RVP prebacim na Mesija :isuse: . Cheh-Ivanovic objasnili. Danas jos 5 igraca.

Posted

Hayard je uspeo da se sakrije kod sva 4 gola?Preplaceni cinovnik

Posted

Pitanje dana je da li ostaviti Messiju traku sa dve asistencije ili je dati nekom drugom (citaj Sisitm)...

Posted

Pa mala ti je razlika izmedju 2 asistencije i 2 gola recimo ili gola i asistencije a tesko da ce sad dati 4 gola i sl.Nije vrijedno rizika po meni. Doduse ja nemam sise u timu.

Posted

Je li poznato hoće li nastupati Criscito veceras za Zenit?Za vikend je igrao i čak se upisao u strijelce, ali negdje procitah da je slomio jagodicnu kost ili tako nesto, pa ako neko ima info nek podijeli...

Posted

Posto je to prvi mec i igra se u 18h sacekaj dok ne izadju sastavi na UEFA.com pa vidi da li ga ima ili ne.

Posted

Ja se taman odbradovao kad sam video da Valensija nije primila gol, gde sam računao na 2 clean sheeta.Kad ono, Diego Alveš uopšte nije branio, a Joao Pereira ušao samo na minut do kraja. :(Što je najgore, Alveša ne mogu da zamenim Čehom koji je skupio 7 poena, pa ću imati 0 na golmana.Danas ubačeni Hulk©, Santi Kazorla i Leskot, pa da vidimo koliko mogu da odmaknu od skromnih 28 poena sa kojima kreću večeras. :)