Jump to content
IGNORED

Champions League Fantasy Football 2012/2013

Tolaa

Recommended Posts

Posted

Slabih 56 ili 57, ali dovoljno za pobedu.Rezultati ce u H2H biti ubaceni sutra u toku dana, kada budem sigurna da je zavrseno sa obracunavanjem. Posle ovog haosa sa sajtom, nista im ne verujem.

• Replies 741
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• *edited by mod

102

• Moća

102

• Tolaa

96

• Feindouno

84

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Jadno & mrsavo. Ibra, Mesi©, Mekses, jedini sa ucinkom. Gomez nije ni igrao. Zaboravio sam i da imam nekoga iz Bajerna (jebo ih onaj crni dres, uvek pomislim da je to prazno mesto u postavi), pa nisam ni proveravao lajn ap. Jedino mogu da se nadam da se Muslin nagutao neke droge prilikom sastavljanja tima, pa je kapitenovao Danija Alvesa.*Tuki, odvalio me :isuse:

Edited by nbg4ever
Posted

Skromnih 58 ali sam ipak pobediJo jer je protivnik (i dalje ne znam ko je BEO :unsure: ) izdominirao sa 35! :DПослато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Posted

Poserem se u usta kompletnoj uefi na celu sa onim ko im odrzava sajt.Bar 5 igraca sam hteo da promenim od sadasnje postave, naravno, nisam uspeo juce da udjem na sajt do pola 9.Nek se nose u picku materinu i oni i njihovi problemi sa pristupom. Od danas lupetam i pravim neke nenormalne izmene, ako se i na to nateram.

Posted
Slabih 56 ili 57, ali dovoljno za pobedu.
Pustio sam te. :wub:
Posted

Izgleda da mi je konacan skor 69 :naughty: + ubelezena prva 3 boda uz peto mesto na Klasiku i prvo na pogadjalici. Not too shabby.Potencijala je u timu bilo za 77 poena ali za to sam morao da traku dam Mesiju i da bacam pasulj pa da vidim da je Pavlov iz BATEa (koga sam stavio zato sto se tako zove i i kosta 4m) nabije vise bodova u gostima nego li Van Persi i Valensija zajedno kod kuce.

Posted

Krenulo se porazom 54-61 protiv Karl Pilkington's-a. :( Naravno, ako su ovi rezultati konačni. A čak i da nisu, razlika je ubedljiva, a time i konačna, a zašto ne reći i zaslužena. :)Ako im se konačno sredi sistem, moraću dramatično da korigujem strategiju za iduća kola. Ali ako ove izmene ne budu funkcionisale između 2 dana, teško je planski odigrati.Takođe se nadam da će biti dozvoljeno virenje u protivnički tim (za prethodno kolo), jer je to jako bitna stvar u H2H takmičenjima. :)

Posted

Izgleda jos nije sve obracunato, bar je kod mene tako, nisu mi odradili automatsku izmenu. Jedino ako nisu tu menjali nesto, posto imam u timu Cigrinskog koji nije igrao, na klupi na prva dva mesta imam dvojicu koji nisu igrali, a trecem mestu mi stoji Zile koji je uzeo 4 poena. Koliko se secam to bi trebala da bude automatska izmena, posto nisam nista sam menjao.

Posted

1 FK Dedinje pocisceno, solidan skor od 66. Mogao je Bajern i da ne primi gol u zaustavnom vremenu al ajde...

Posted

Na kraju 59 posle dodeljivanja asistencije Hazardu. I 3. mesto na pogadjalici.Posto vidim da jos nisu sve sredili, cekacu do nekih 15h da unesem rezultate. Valjda posle toga nece biti nekih promena.

Posted

Ciji je "Neugodni protivnik" kad sam ga otresao sa samo 48 poena!?

Posted

jbt... svaki put kad se ulogujem sve manje i manje poena imam. sinoc 67, jutros 58, evo sad 57 :wacko:

Posted

E da, izgleda su ipak uspele one izmene juče, iako je pred utakmice stajalo da nisu. Na moju žalost, golman Valensije je izgleda odbranio penal u poslednjem minutu, ali sam ga ja zamenio Cech-om. :D Svejedno, to bi onda značilo da sam izgubio 61:60, pa bih se još više iznervirao. :)Ja se nadam da će popraviti malo ovaj fantazi, a što bi uključilo i gledanje tuđih ekipa, jer H2H gubi svaku draž bez toga.