Jump to content
IGNORED

Champions League Fantasy Football 2012/2013

Tolaa

Recommended Posts

Posted
Jbga, ja sam u prvom pokusaju izbacio Hildebranda sa 0 i Lombaertsa sa 2, a sajt mi saopstio da ce mi odbiti 4 :frust:^Daj da pokusamo
Imas pm, hvala u svakom slucaju.
  • Replies 741
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• *edited by mod

102

• Moća

102

• Tolaa

96

• Feindouno

84

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nece. Udje normalno, ali umesto igraca stoje "?".Kod mog tima je sve OK i dalje :wacko:

Posted

Meni uspelo pre 10ak minuta.Malafev out Pjatov inDvojac Arsenala Gibbs i Diabi je zamenjen sa rivalskim igracima Ivanovicem tj Valensijom.Kapitenska traka ziheraski ostaje kod Sise.

Posted

samo da prijavim da sam odradio izmjene. naravno, nije mi padalo na pmet da cekam jos sat vremena da izadju sastavi, do tad ima i ppp da padne, a ne ono sranje.

Posted

Meni i dalje stoji ovaj tim...untitled.jpgJel moze neko da pokusa da vidi da li moze da mi ubaci nekog igraca ponovo?

Posted (edited)

Pokusao opet, sve istoElderson nije ni na klupi. E jebem vam mater bas

Edited by nbg4ever
Posted

Cigrinski nije ni na klupi. A posto opet mogu da se vrse izmene ubacio sam Kvada Asamou umesto njega.

Posted

Ja sam kao danas 2 puta pravio izmene, a drugi put mi se činilo kao uspešno. Ali sada vidim da mi se sve vratilo na staro. :( I nema šanse da prihvati promene.Ali opet, bio sam dovoljno vidovit pre nedelju dana da stavim Mesiju traku oko ruke, a prve 2 izmene će mi svakako ući, jer Lescott i Criscito nisu igrali juče.Treća izmena mi je bio niko drugi do Pantela, koga sam stavio fore rade dok ne napravim "pravi" tim. :DJedinu štetu ću imati što neće braniti Cech, nego će Diego Alves da vadi silne lopte iz mreže protiv Bayerna. :(

Posted

Jos ne mogu da se vide tudji timovi?kad bolje razmislim, dobro je da mogu da vidim i svoj, da izvinete

Posted

Ko ima Alvesa :-)Sent from my cigla using Tapatalk

Posted

Samo da pohvalim odbranu Barse na primljenom golu. :) U poslednjem trenutku sam izbacio jer sam cenio su preskupi...tj los value sto bi rekao Fergi :)Sent from my GT-S5830 using Tapatalk

Posted

I ja sam pokušao da vidim protivnika danas u 2 navrata, ali je pokušaj bio momentalno osujećen od strane UEFA-e. :DNego, Barca primila gol. Izgleda da će morati Messi malo više da se potrudi nego inače. D

Posted

Vec sam zaboravio da unesem prognoze na predictoru. Sreca pa sam bar stigao da upisem prve golove i stavim dzokera na Celsi

Posted

Vidal! Sent from my GT-S5830 using Tapatalk