OmarKuk Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Jbga, ja sam u prvom pokusaju izbacio Hildebranda sa 0 i Lombaertsa sa 2, a sajt mi saopstio da ce mi odbiti 4 ^Daj da pokusamoImas pm, hvala u svakom slucaju.
nbg4ever Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Nece. Udje normalno, ali umesto igraca stoje "?".Kod mog tima je sve OK i dalje
*edited by mod Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Meni uspelo pre 10ak minuta.Malafev out Pjatov inDvojac Arsenala Gibbs i Diabi je zamenjen sa rivalskim igracima Ivanovicem tj Valensijom.Kapitenska traka ziheraski ostaje kod Sise.
Timmi Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 samo da prijavim da sam odradio izmjene. naravno, nije mi padalo na pmet da cekam jos sat vremena da izadju sastavi, do tad ima i ppp da padne, a ne ono sranje.
OmarKuk Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Meni i dalje stoji ovaj tim...Jel moze neko da pokusa da vidi da li moze da mi ubaci nekog igraca ponovo?
nbg4ever Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 (edited) Pokusao opet, sve istoElderson nije ni na klupi. E jebem vam mater bas Edited September 19, 2012 by nbg4ever
Moća Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Cigrinski nije ni na klupi. A posto opet mogu da se vrse izmene ubacio sam Kvada Asamou umesto njega.
Zoidberg Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Ja sam kao danas 2 puta pravio izmene, a drugi put mi se činilo kao uspešno. Ali sada vidim da mi se sve vratilo na staro. :( I nema šanse da prihvati promene.Ali opet, bio sam dovoljno vidovit pre nedelju dana da stavim Mesiju traku oko ruke, a prve 2 izmene će mi svakako ući, jer Lescott i Criscito nisu igrali juče.Treća izmena mi je bio niko drugi do Pantela, koga sam stavio fore rade dok ne napravim "pravi" tim. :DJedinu štetu ću imati što neće braniti Cech, nego će Diego Alves da vadi silne lopte iz mreže protiv Bayerna. :(
levi Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Jos ne mogu da se vide tudji timovi?kad bolje razmislim, dobro je da mogu da vidim i svoj, da izvinete
Moća Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Ko ima Alvesa :-)Sent from my cigla using Tapatalk
Pokojni Ruxin Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Samo da pohvalim odbranu Barse na primljenom golu. :) U poslednjem trenutku sam izbacio jer sam cenio su preskupi...tj los value sto bi rekao Fergi :)Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
Zoidberg Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 I ja sam pokušao da vidim protivnika danas u 2 navrata, ali je pokušaj bio momentalno osujećen od strane UEFA-e. :DNego, Barca primila gol. Izgleda da će morati Messi malo više da se potrudi nego inače. D
nbg4ever Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Vec sam zaboravio da unesem prognoze na predictoru. Sreca pa sam bar stigao da upisem prve golove i stavim dzokera na Celsi
Pokojni Ruxin Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Vidal! Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
Recommended Posts