Jump to content

Featured Replies

Hit

Još nešto zanimljivo. Kad smo bili klinci, čini mi se, nismo pravili razliku u kvalitetu produkcije. Ovaj film nam je recimo, bio tu negde sa Rambom, pucanje, kroz šumu jurenje, itd. Da je jedno 200 puta jeftiniji, i uz to kretenski, kao da nam nije padalo na pamet.

@praslin> klub u ju bizmis centru se vikao homer i drzao ga je goran skrobonja. bas sam hteo da kazem da je meni VKiskustvo zapravo definisano drezdenjem tamo sa nekom opskurnom ekipom i najboljim radnikom jednog video kluba ever.rango je kasnije poceo da dovlaci i razlicite geek rekvizite, od stripova do LOTR igrackica. secam se da se tada lozio na preachera i kako je koja nova sveska pristizala prolazila je kroz ruke svih clanova kluba.mislim zapravo nisam nostalgican posto je to bilo relativno skoro a sa svim tim ljudima sam i dalje u kontaktu. nekako mi se cini da sve to moze da se ponovi ocas posla.inace, ABC je bio moj prvi video klub (uzeo nausicaa-u i zarazio se) a isao sam i u as. tamo je radila neka lepa devojka (bio sam u godinama kada sam pocinjao da vise mislim o zenama ispred mene a manje o spajdijevoj ribi blek ket)?naravno ovo je sve 21. blok.
sto nisi iso i u velagu?lik je sve gledo. preporucio mi punisera sa lundgrinom.jes bila lepa ona u asu.
Još nešto zanimljivo. Kad smo bili klinci, čini mi se, nismo pravili razliku u kvalitetu produkcije. O
nije moguce :D
nije moguce :D
Moguće je! :)I ovaj film nam bio tu negde k'o Terminator.

Edited by Syme

sto nisi iso i u velagu?lik je sve gledo. preporucio mi punisera sa lundgrinom.jes bila lepa ona u asu.
bio sam i kod velage ali pazi ja sam videjo dobio dosta kasno plus sam isao u baraku cesto zbog izvidjaca. kada sam imao svoj plejer vec sam se bio preselio kod starog merkatora i imao sam klub doslovce u ulazu.inace secam se da smo (mi, klinci) uzeli aliens bas od velage. malo je reci da mi je to eksplodiralo pamet.
Moguće je! :)I ovaj film nam bio tu negde k'o Terminator.
gledao u bioskopu fontana. remek-delo.

Pošto, je li, nisam imao vidoje, dešavalo se da zanoćim kod burazera na Novom Beogradu i da gledamo filmove do iznemoglosti. Prvi koji mi pada na pamet je The Running Man http://www.imdb.com/title/tt0093894/. Tu su još i Double Impact, Kickboxer, Total Recall. U pauzama između filmova vezivali smo spajalice za konac i bacali tako napravljenu kukicu na antenu komšije dijagonalno dole koji nas je valjda nervirao, šta li. Onda zavežemo drugu spajalicu za petardu, zapalimo je i pustimo niz konac. I buuuum. Bili klinci.

gledao u bioskopu fontana. remek-delo.
Ja u biskopu Park, u Nišu. Danas diskoteci po imenu Spark. :isuse:

A Suzy Cox, detektivka sa Beverli Hilsa?

nis nema bioskop i dalje?

Sad ima dva! Oba multipleksa. Mogu na miru da umrem.

Edited by Syme

inace, ABC je bio moj prvi video klub (uzeo nausicaa-u i zarazio se) a isao sam i u as. tamo je radila neka lepa devojka (bio sam u godinama kada sam pocinjao da vise mislim o zenama ispred mene a manje o spajdijevoj ribi blek ket)?naravno ovo je sve 21. blok.
Jednom su organizovali nagradnu igru gde su izvlacili glavnu nagradu mountin bajk. U igri su bile clanske karte sa najvise izdatih filmova. Gluvarim ti ja u penzosu, kafani i cirkam navipov konjak u produzetku abc kluba tj u istoj baraci za neupucene, i dolazi mi gazda kluba i kaze mi da sam osvojio bajs. Ja ga gledam bledo, i posto se znamo dobro, kazem mu da nisam u zadnje vreme uopste iznajmljivapo filmove. Kaze on: Ma znam da nisi ali su uzimali na tvoju clansku kartu koja je bila u sanku kafane. Kazem ja: Koji ce mi kurac bajs? Tu mi on kaze da bajs kosta toliko i toliko i da ako necu bajs dace mi pribliznu kintu.Tako ni kriv ni duzan dobijem ja negde, ako me secanje ne vara, oko 150 maraka.
A Suzy Cox, detektivka sa Beverli Hilsa?
To bre bezobrazno.
Jednom su organizovali nagradnu igru gde su izvlacili glavnu nagradu mountin bajk. U igri su bile clanske karte sa najvise izdatih filmova. Gluvarim ti ja u penzosu, kafani i cirkam navipov konjak u produzetku abc kluba tj u istoj baraci za neupucene, i dolazi mi gazda kluba i kaze mi da sam osvojio bajs. Ja ga gledam bledo, i posto se znamo dobro, kazem mu da nisam u zadnje vreme uopste iznajmljivapo filmove. Kaze on: Ma znam da nisi ali su uzimali na tvoju clansku kartu koja je bila u sanku kafane. Kazem ja: Koji ce mi kurac bajs? Tu mi on kaze da bajs kosta toliko i toliko i da ako necu bajs dace mi pribliznu kintu.Tako ni kriv ni duzan dobijem ja negde, ako me secanje ne vara, oko 150 maraka.
:Djel u ABC-u bila uramljena neka crno-bela reprodukcija pratta? korto malteze naravno.