WTF Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Umro je Nil Armstrong :(Zasto? Pa on nikad i nije krocio na mesec? Sve je to bila predstava snimljena u nekom hangaru u Nevadi.
General Ripper Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Zasto? Pa on nikad i nije krocio na mesec? Sve je to bila predstava snimljena u nekom hangaru u Nevadi. Spremao se da progovori o prevari veka i morali su da ga ubiju.
Jolly Roger Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 1 ogromna molba: da se ne zajebavate na račun velikog majstora. Ne sada, plz.
fragand Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 eno vam i naseg harpa, jos uvek stoje stubovihiljade beogradjana prodje svakog dana pored njegaprodjoh i ja juce i nije crven mesec, nego zelen, i to onaj drugi, manji
pacey defender Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 1 ogromna molba: da se ne zajebavate na račun velikog majstora. Ne sada, plz.Ljudi se zajebavaju na račun retarada koji bolje od Armstronga znaju kuda je sve nogom kročio.
Idioteque Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 EKSKLUZIVNO: HAARP antene premeštene iz sela kod Barajeva na nepoznatu lokaciju!
gospa buba Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 pa chekaj, zar nisu rekli da su na zemunu, kod zlih nauchnika? ili ja ne pratim
Töölönlahti Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 To opet neki novi wannabe-Onion na srpskom, v7.314? Mislim, tekst je postovan u kateogirji šatro, zajedno sa gomilom drugih gluposti...
Prospero Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 (edited) ixkjuz mi, šta je press.rs?jel to neki spawn njuz.neta?edit: oxy pojasnio Edited August 26, 2012 by buffalo bill
Amelija Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 NATO jeste 1999. koristio hemijske agense za razbijanje oblaka. Oni jesu uticali na "cudne" grmljavine za vreme i neposredno posle bombardovanje. A nisam primecivao nikakve "cudne" grmljavineJesu bile čudne oluje tog leta, u smislu da je obična oluja tipa grom, pa pauza, pa jači grom pa pauza pa slabiji grom pa pauza, itd itd.A ove su bile grom pa grom pa grom pa grom pa grom pa grom, itd, itd.I prvo što je nama palo napamet (meni i mom bližem okruženju) je da to jeste zbog nekakvih NATO kjuraca jer jesu mesecima letuckali naokolo i širili koješta, a nikada pre (a ni posle) nisu bile takve oluje.Dok naravno sve ostalo jeste sranje (bwt nisam ni znala da postoje teorije da su natovci izazvali zemljotres?!)
fragand Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 beogradski harpslika maznuta sa panoramiaal' stvarno dobra fotka
Đipalo Junuz Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 To opet neki novi wannabe-Onion na srpskom, v7.314? Mislim, tekst je postovan u kateogirji šatro, zajedno sa gomilom drugih gluposti...Ova vlast ne bira sredstva da skrene pažnju sa HAARP sistema i njegove prave namene i lokacije. Nije vam ni malo čudno što se ovo pojavljuje samo dan nakon što smo ficfiric i moja malenkost pokrenuli inicijativu za održavanje protestnog skupa u centru Barajeva koji bi se završio protestnom šetnjom od centra do crkve kod pijace? -_- Mislim, stvarno...
Aion Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Ja uzivam u olujama. Zapamtio sam (po lepom) to leto.
Amelija Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 volim i ja :)možda sam baš zbog toga i primećivala razlikubwt malo off, ali uvek sam tačno znala šta je grom <i uživala> a šta, je li, nije <i nisam uživala>
Recommended Posts