Jump to content
IGNORED

Zaglupljivanje nacije


Eraserhead

Recommended Posts

Strašnije je to što se sa zaglupljivanjem dece započinje još u obdaništu, a nastavlja u osnovnoj školi.Ne znam kako je u srednjim školama, videću od septembra.
Kakva deca, bre, ja skoro ni sa kim ko zivi u Srbiji iz moje generacije (sad 51 godina) vise ne mogu da komuniciram. Oni veruju svim srcem u sva ova sranja iz Kurira i sl, bez obzira na dipl. ing, magisterijume i doktorate. (A imamo ponekog od te sorte i na forumu, jelte).Neko vam je nesto sipao u vodu... nova teorija zavere!
Link to comment
Strašnije je to što se sa zaglupljivanjem dece započinje još u obdaništu, a nastavlja u osnovnoj školi.Ne znam kako je u srednjim školama, videću od septembra.
Zaglupljivanje dece je posebna tema. Ja se secam da je u srednjoj skoli indoktrinacija bila konstantna, i to ne samo organizovana vec se radilo o profesorima koji su bili potpuno ludi. Ko je zavrsio Prvu i imao prilike da slusa neke od vedeta koje su predavale o "najstarijem narodu", "ruskom medvedu", "partizanima koji burgijama buse nemacke podmornice" i terala decu da zvizde zbor dolaska Solane on zna o cemu pricam. Sistemska indoktrinacija je bila drugacija.
Decu ne možemo vaspitavati u duhu kosmopolitizma, nego patriotizma i ljubavi prema otadžbini. Veliku ideologiju treba uglaviti u te male glave.Prof. dr Danilo Ž. Marković, ministar prosvete i potpredsednik Vlade Srbije, u govoru direktorima banatskih škola, Borba, 19. mart 1993.
Sto se tice ovih medija, svakodnevno se ovakve vesti prosipaju iz barem dva stampana medija a mogu misliti sta jos sve ima da se vidi na televiziji. To dovodi do ovoga o cemu Indy prica. Ljudi delom postaju opsednuti zaverama i svetskim temama tim HAARPa.Pricam juce sa drugaricom koja radi u Pravdi. U principu pametna i OK devojka i kazem joj da nije normalno sto objavljuju te stvari i ispiraju mozak ljudima na sta dobijem odgovor "Ako nije tacno, zasto je kolegu neko uznemiravao preko telefona". Argument bez mane. Edited by Eraserhead
Link to comment

teza je valjda da postoji centar koji zaglupljuje naciju, te da bi se zabranom postojeceg djubreta i distribucijom sadrzaja kontrolisanog kvaliteta i nacija vozdigla iz blata?

Link to comment
Svakodnevno ove ljude mediji siluju u mozak sa nekim paranoidnim i zaverenickim vestima:
postoje li novine bez tog sadrzaja? postoje. i, kako stoje stvari kada se uporede tirazi?nije li teorija o medijima koji siluju naciju zaglupljujucim vestima jedna iz zaverenickog arsenala?
Link to comment
nije li teorija o medijima koji siluju naciju zaglupljujucim vestima jedna iz zaverenickog arsenala?
Jedno od najvažnijih dejstava haarpa je uticaj na deo mozga zadužen da razotkriva zavere i da ih automatski pretvara u teorije zavere.Da bi sprečili da ovo oružje/oruđe utiče na njih, novinari pomenutih medija nose specijalne kape.0.jpg Edited by Zugurosh
Link to comment

imam ortaka koji mi stalno salje takve vesti, zavere protiv srba i to, izmedju ostalog slao je i za haarp. stalno gleda u vazduh i trazi tragove po nebu koji su kako kaze uzrok za njegovu alergiju. pije srebrnu vodu i sangejzuje.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...