nera Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 6 hours ago, pt 2.0 said: odakle njemu pravo da koristi poster vojske srbije za ovo????????? I ja se bas pitam odakle mu. Ja da sam devojka sa postera popio bi tuzbu samo tako.
darling Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 2 hours ago, James Marshall said: Pa odgovor je u ovom segmentu od 30 sekundi koji sam naveo. e jbga, vratila sam se da odgledam pazljivo i s razumevanjem pa sto se nije ozenio kad je snagom svoga uma prozreo drustveni inzenjering vec i dalje kuka kako je njegova zrtva? ne mora cak ni novosadjankom, ima jos slobonih zena na svetu, zenidbeni bazen veci je od 50000
eoten Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 On 1/16/2018 at 3:49 AM, Budja said: Nakon Katrin, nova vestica Margaret Atvud koja upravo o vesticama pise. https://www.theguardian.com/books/2018/jan/15/margaret-atwood-feminist-backlash-metoo evo i brižit bardo u tom društvu. mislim da se definitivno može videti generacijska podela. starija generacija koja nije u mladosti prošla dril o ženama kao večito i isključivo potlačenoj klasi se umnogo većoj meri tako i ponaša, što će reći da propaganda deluje. videti tu i reakcije na slučaj aziza anzarija, samozvanog feministe. serves him right. On 1/16/2018 at 12:03 PM, hazard said: Margaret Atvud poznati ženomrzac Ali ovo je jasan pokazatelj koliko je pseudomarksistička teorija moći (da je sve u odnosu izrabljivač-izrabljeni tj. ugnjetač-ugnjetavani) zarazila mozgove severnoameričkih društvenih akademaca. Totalna opsednutost hijerarhijom moći. Nije bitna pravda, procedura, zakon, činjenice - bitno je ko je ,,moćan" a ko ,,nemoćan" bitna je samo pripadnost grupi. najnoviji primer koliko daleko ide taj grupni mentalitet je video koji je za dva dana pregledan preko 2 miliona puta: https://www.youtube.com/watch?v=aMcjxSThD54&t=1s kondenzovana verzija one koji nemaju pola sata da bace : ako sam dobro ispratio na svaku tvrdnju usledilo je podmetanje sa njene strane. neki primenjeni šabloni su već opšte mesto svake rasprave na temu odnosa polova. zadnji put viđeno na ovom forumu kada je damore, moćni belac, najuren iz gugla.
eoten Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 7 hours ago, Host said: Prateci tvoju logiku neko bi zakljucio da je zapravo starija generacija podlegla milenijumskom pranju mozga, a nova se politicki osvestila? Sto uostalom i jeste tacno jeste to nešto starija generacija ali ni blizu milenijumima stara. osim toga, zar se se ovo ne zove mansplaining?
Sara Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 (edited) On 21.1.2018. at 4:03 PM, darling said: ja gledala 20 sekundi, bilo mi dovoljno. sad ocu da crknem od radoznalosti da l je on ozenjen. ne vidim prsten?! aj budi drug pa otkrij tajnu. Taj ženjen?! Dal si poludela Edited January 22, 2018 by Sara
Bujodrag Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 E, stvarno, je l' može neko da kontaktira Gnjatu i nagovori ga da pomogne ovome debilu sirotanu? Mis'im, korist za sve, rasteretiće se internet. Osiromašiće nam malo Dnevni tupan topik ali neće biti značajno ugrožen.
Krošek Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 http://sci-hub.la/http://journals.sagepub.com/doi/abs/10.1177/1463949117749599 This philosophically driven work is intended to trouble the position of the small chair in early childhood settings. It is theoretically driven by an aspect of sociological and cultural theory called hauntology, and by the theories of new feminist materialism. The work of Sara Ahmed influences the direction taken here. An assemblage of personal narratives, memories, works of fiction, history, conversations and media reports, along with the documentation of a performative act, is produced. The methodological approach is intra-active and diffractive. ... I have recently been haunted by the ghost of Maria Montessori ... ... The chair, as a piece of furniture, is a reflection of the body – it has legs, a back, a seat and sometimes arms. itd.
mackenzie Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 (edited) Edited February 1, 2018 by mackenzie
Hamlet Strašni Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 Jezivi su joj nokti i na nogama i na rukama
Weenie Pooh Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 6 minutes ago, Hamlet Strašni said: Jezivi su joj nokti i na nogama i na rukama Svako se češe tamo gde ga svrbi - meni je zasmetalo "they've have cost us our jobs".
Hamlet Strašni Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 I zar se ne kaže if i didn't i would not have done it
Recommended Posts