Lord Protector Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 (edited) 1 hour ago, MilenaS said: Dakle manite me molim vas, vaše dobre namere, šta neki kolega ima bilo šta da me hvali ? što niko naprimer ne skuva kafu, donese kolače sa slave (lupam gluposti, odnosi se na geste koje žene mahom rade)... što se neko ne prihvati da pozove majstore kada aircon crkne ili je potrebno naručiti nešto od kanc materijala... Milena, ja to sve radim, shvatio sam jutros da sam idealan kolega Edited January 13, 2018 by slow
Shan Jan Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 Kod nas kolege donose pecenje sa slave, kakvi vasi kolaci
MilenaS Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 1 hour ago, slow said: Milena, ja to sve radim, shvatio sam jutros da sam idealan kolega DA. kolega javite se onda. Što ste još uvek single onda?
MilenaS Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 5 minutes ago, Shan Jan said: Kod nas kolege donose pecenje sa slave, kakvi vasi kolaci Oooo, a da li se ide ? tj odlazi na slavu? I ko je spremio to pečenje zapravo? naravno supruga, tj domačica.
Shan Jan Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 A kako drugacije. Zena u kujni je recept sretnog braka.
Duci Simonovic Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 (edited) Kako ono bese idealna domacica kuci, kurva u krevetu, sofer van kuce tako nesto? Edited January 13, 2018 by Duci Simonovic
eoten Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 16 hours ago, pt 2.0 said: Ne razumem kakve veze ovo što pišeš ima sa onim što si citirao. boldovano u citatu. da si imala u školi neki gender kurs ili predmet velike su šanse da bi tamo objasnili da žene u patrijarhatu prosto moraju da osećaju da im je nametnuto da verifikuju svoju vrednost količinom pažnje koju dobijaju od muškaraca. plus, recimo, da je dobacivanje na ulici samo način na koji muškarci sprečavaju žene da se slobodno kreću i zločin mržnje prema ženama. to naravno ne deluje baš na svaku pojedinku isto ali široka indoktrinacija takvim idejama je razlog zašto #metoo jednostavno mora da završi u "gubljenju kontrole" i "lovu na veštice".
teacher Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 2 hours ago, Duci Simonovic said: Kako ono bese idealna domacica kuci, kurva u krevetu, sofer van kuce tako nesto? meni idealna da bude šofer, dok ja šljokam...
Yoyogi Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 33 minutes ago, teacher said: meni idealna da bude šofer, dok ja šljokam... Tek treba da imaš kućnu pomoćnicu. Da ti žena bude prava gospodža.
teacher Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 2 minutes ago, Yoyogi said: Tek treba da imaš kućnu pomoćnicu. Da ti žena bude prava gospodža. nemam ti ja te pare, sve ode na rakiju i kurve, a ne sori, to tako rade u japanu...
Yoyogi Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 1 minute ago, teacher said: nemam ti ja te pare, sve ode na rakiju i kurve, a ne sori, to tako rade u japanu... Rođen u kulturi poniženja, odrastao u njoj, ostao u tome, ima da skonča u toj istoj kloaki. Na samrtnom odru, čak bi i noskich stavio da se izvukao iz toga.
Duci Simonovic Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 Yoyogi jel kucna pomocnica zivi sa sa vama il dolazi na par sati? Jel je mozete vucarati sa so on gde vam volja? Koja je prica?
kurjak92 Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 32 minutes ago, Yoyogi said: Rođen u kulturi poniženja, odrastao u njoj, ostao u tome, ima da skonča u toj istoj kloaki. Na samrtnom odru, čak bi i noskich stavio da se izvukao iz toga. O boze dobicu dijabetes od ovog patetisanja
Recommended Posts