Hella Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 to neki peder garant jednog osmog marta sam otišao u ženski klozet jer je bio red pred muškim i kad sam izlazio neki pridošli tuđin poče da kokodače sram te bilo, reko lakše tigrice dovoljno sam muško da mogu da provedem pet minuta u ženskom klozetu i usput danas je dan m-ž ravnopravnosti pa kad završiš dođi do šanka da mi plaćaš pića dok me bezuspešno muvaš
kgmr Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 buduci sekretar za rodnu ravnopravnost. http://youtu.be/11IcFWtzrLg a jadan, kako su mu zavalili partijski zadatak :( jednog osmog marta sam otišao u ženski klozet jer je bio red pred muškim i kad sam izlazio neki pridošli tuđin poče da kokodače sram te bilo, reko lakše tigrice dovoljno sam muško da mogu da provedem pet minuta u ženskom klozetu i usput danas je dan m-ž ravnopravnosti pa kad završiš dođi do šanka da mi plaćaš pića dok me bezuspešno muvaš
gagorder Posted March 10, 2014 Author Posted March 10, 2014 to neki peder garant jednog osmog marta sam otišao u ženski klozet jer je bio red pred muškim i kad sam izlazio neki pridošli tuđin poče da kokodače sram te bilo, reko lakše tigrice dovoljno sam muško da mogu da provedem pet minuta u ženskom klozetu i usput danas je dan m-ž ravnopravnosti pa kad završiš dođi do šanka da mi plaćaš pića dok me bezuspešno muvaš da, da, red pre pred muškim wc-om i potpuna prohodnost ženskog. pričaj ti to nekom drugom.
kgmr Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 a tražila sam rupu u priči, znala sam da postoji, ali nisam uspela. hehe
gagorder Posted March 10, 2014 Author Posted March 10, 2014 (edited) pa moguće je da je to bila proslava osmog marta u nekom muškom preduzeću i ta jedna blagajnica koju imaju ga je isfurala iz wc-a. a red pred muškim je bio pivski, verovatno. šank - možda on tako tepa svom radnom stolu u tom preduzeću. a to muvanje - verovatno je tražila slobodan dan jer dete operiše krajnike, hence: bezuspešno. eto, bulitpruf priča. Edited March 10, 2014 by gagorder
Turnbull Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 to neki peder garant jednog osmog marta sam otišao u ženski klozet jer je bio red pred muškim i kad sam izlazio neki pridošli tuđin poče da kokodače sram te bilo, reko lakše tigrice dovoljno sam muško da mogu da provedem pet minuta u ženskom klozetu i usput danas je dan m-ž ravnopravnosti pa kad završiš dođi do šanka da mi plaćaš pića dok me bezuspešno muvaš http://www.trilulilu.ro/video-animatie/cow-and-chicken-118-the-girl-s-bathroom-dfkt
Bujodrag Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 dan m-ž ravnopravnosti E, baš je taj siroti praznik devalvirao.
Hella Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 smejte se vi, ali ja sam dobio svoj alkohol za mufte i to posle 22 h
Aće Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 (edited) a jadan, kako su mu zavalili partijski zadatak :( ja jedva cekam lgbt i metro snsdegenerike kad ta tema dodje na red. Edited March 10, 2014 by garoviks
kgmr Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 šta u proceduralnom smislu znači 'izveštaj'? http://www.blic.rs/Vesti/Svet/449037/EP-odbio-izjednacavanje-plata-muskaraca-i-zena-za-isti-posao Evropski parlament odbacio je izveštaj o ravnopravnosti muškaraca i žena, u kome se od država Evropske unije traži da garantuju osnovno načelo - ista plata za isti rad muškaraca i žena. Protiv ovog izveštaja glasalo je 298 poslanika, uglavnom iz reda konzervativaca, 289 ih je glasalo "za", i to većinom levičara i liberala, dok je 87 poslanika suzdržano, uglavnom iz redova "zelenih". U izveštaju se traži i zabrana otpuštanje tokom porodiljskog bolovanja.Belgijski poslanik iz redova socijalista Veronika De Kejser upozorila je da je ovo "neverovatan korak unazad nekoliko dana nakon Međunarodnog dana žena". "Današnjim glasanjem nisu povređene i napadnute samo žene, nego i čitavo društvo, naše vrednosti i samo srce naše čovečnosti", navela je francuska grupa poslanika iz reda socijalista.
Hella Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 (edited) "Današnjim glasanjem nisu povređene i napadnute samo žene, nego i čitavo društvo, naše vrednosti i samo srce naše čovečnosti", navela je francuska grupa poslanika iz reda socijalista. Edited March 12, 2014 by Hella
Leia Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 pa jeste, samo magarac moze da se raduje sto usled rodne neravnopravnosti ima manje para u porodicnom budzetu.
Hella Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 nema te cifre kojom se može platiti sloboda i drugo to je kamila
Leia Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 ajoj uvek zaboravim da ti ravnopravnost vidis kao atak na svoja ljudska i slobodarska osecanja (a ono je narandzasti magarac)
Hella Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Ulagači će lakše investirati svoj novac ako je muškarac koji predstavlja plan investitorima zgodan, tvrde na Harvardu. S druge strane, atraktivne žene-menadžeri imaju jednake šanse za uspeh kao i one koje su manje fizički atraktivne, tvrde u istoj studiji. Međutim, u jednoj drugoj studiji ispitavači su tražili od investitora da pogledaju prezentaciju istog projekta koje su iznosili muškarci i žene. "Muškarce koji su predstavljali projekt, investitori su doživljavali ozbiljnijima i logičnijima od žena koje su prezentovale isti projekat", zaključili su autori studije. http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2014&mm=03&dd=15&nav_id=824115 https://www.youtube.com/watch?v=ybGOT4d2Hs8
Recommended Posts