copkillah Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Ja bih banovao sa foruma kao neozbiljne sve one koji imaju automatski sastavljen tim. Pravi fantazi fanovi su do sada već 12370139103 puta promenili ekipu <_<
Pokojni Ruxin Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 (edited) :(Ja se zaludeo draftom, stoji mi nacrt™ od pre 100 god....planiram jedno brejnstormovanje pred vikend pa napad na top 10! Edited August 14, 2012 by bob loblaw
ducca Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Ja bih banovao sa foruma kao neozbiljne sve one koji imaju automatski sastavljen tim. Pravi fantazi fanovi su do sada već 12370139103 puta promenili ekipu <_<potpis
kralj Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Није касно, упадај. Имаш шифру на некој претходној страни. Ти си 37. ако уђеш, онда чекамо још једног и готово.Upravo udjoh. Koliko nas je sad? Da dovucemo jos jednog ako je potrebno.Ok, sad vise nije vazno, ali mogao si da editujes uvodni post i tu stavis sifru.
Weenie Pooh Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 (edited) I ja sam tim izmenio n puta, uglavnom zato što se retardi serijski povređuju na pripremnim utakmicama. Evo sad moram da prodam i Ben Arfu <_<Od Praslinovih ljubimaca imam dvojicu iz Southamptona, Lambert i Lallana, ali prošle sezona sam tako imao Taarabta, to je sjajno ispalo...Edit: Ko zna da mi objasni zašto Chelsea i Reading već u startu igraju po dve utakmice? Edited August 14, 2012 by Weenie Pooh
adasevic Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Ja bih banovao sa foruma kao neozbiljne sve one koji imaju automatski sastavljen tim. Pravi fantazi fanovi su do sada već 12370139103 puta promenili ekipu <_< :lolol:Pazi kad otvaram temu dok po n-ti put menjam ekipu i razmisljam bas o ovome
nbg4ever Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Lambert ima zajeban raspored prva cetiri kola. Mozda je bolje pustiti ga tih nekoliko nedelja da se dokaze, pa tek onda kupovati. Jel ima neko Petrica?Evo tima, verzija 17
kralj Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 E kad obesmisle vec u startu.. Dakle dok se ostalima boduje jedna utakmica po kolu, igracima Celsija i Redinga ce se bodovati dve?
zoki Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 E kad obesmisle vec u startu.. Dakle dok se ostalima boduje jedna utakmica po kolu, igracima Celsija i Redinga ce se bodovati dve?Da, ali vec u trecem kolu ne igrajuПослато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
copkillah Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 :lolol:Pazi kad otvaram temu dok po n-ti put menjam ekipu i razmisljam bas o ovome E kad obesmisle vec u startu.. Dakle dok se ostalima boduje jedna utakmica po kolu, igracima Celsija i Redinga ce se bodovati dve?Evo o ovome pričam! Zašto je obesmišljeno? Fantazi je takav da i treba da se nerviraš i da stalno osmišljavaš i kombinuješ i menjaš. Upravo ta dupla kola mogu dosta toga da odluče i doprinose zanimljivosti. Recimo sada mi je zicer da mi igraju Lampard i Tores u ta prva dva kola i da ovaj drugi ima kapitensku traku, ali ću npr Toresa verovatno da menjam ubrzo posle toga jer će da upadne u neki kanal provereno. Fantazi ti kompletno menja perspektivu gledanja utakmica :)
kralj Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Stvarno ne vidim u cemu bi bio problem da se sve utakmice prvog kola racunaju u prvo kolo, drugog u drugo, etc.Naprosto je pravednije...
Behemoth Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Fantazi ti kompletno menja perspektivu gledanja utakmica :)+1000Otkad igram fantazi, skroz drugacije gledam engleski fudbal. Nije mi vise toliko bitno da li tim za koji navijam pobedjuje, vazno mi je samo da moji igraci u fantaziju dobiju sto vise poena. I jos tokom prenosa se obracunavam koliko bih mogao da imam bez bonusa :)
Hobbit slayer Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Fantazi ti kompletno menja perspektivu gledanja utakmica :)+ dodaj kol'ko ti je drago...Ista pricha i u mom selu... U principu, pre sam pratio samo par timova, a sada se lozhim i na derbije zachelja, Tyne-Wear, West Midlands i sve ostale "derbije"...
copkillah Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Da, evo npr ja sam imao Enrikea u timu i jasno vam je da sam svaki put kada Liverpul primi glup i nepotreban gol (a npr vodi 2:0) imao dvostruki popizd zbog tog gola, što navijački, što fantazijski.Ili recimo kada Siti vodi 4:0 i ovaj vadi Ričardsa u 59. minutu. JEBENI 59. MINUT, MOGAO JE DA SAČEKA JOŠ JEDAN I JA BIH IMAO PET POENA VIŠE. Kahm. Razumete.
Recommended Posts