betty Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 EDIT. Dođavola, Comic Sans nema blage veze s životom pod linuxom. <_<pa da, ozbiljan operativni sistem -_-
Indy Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Toliko sam ukapirao, izgleda da je ime tog fonta najveći problem sa istim. Nomen ist omen. Hehe, mislim da znam koji ću font da odaberem za svoju sledeću prezentaciju (ako je ikad bude). Imam taman i lepu priču odavde. :D Nego, ne kažete ništa za moju razglednicu sa LHC-om. (Btw. skroz slučajno mi je poslata baš sada, nema tajming nikakve veze). U stvari je skroz cool, nego ne može da se lepo slika pošto je u 3D.
Zverilla Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 moze split o naucnim prezentacijama i comicu :)moglo bi se tu jos stosta reci, a nije fora da se troluje ovako dobra tema
Indy Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Molim forumsko pučanstvo da dalju raspravu na ovoj temi nastavimo na Comicu. :D To čisto da vidite da ništa ne boli (evo ja sam se prebacio u Windows samo zato da bih mogao da uživam u svoj njegovoj lepoti.) Ne znam da li topik može da se metamorfozira u pooll, bilo bi zanimljivo videti gde forumaši stoje po ovom pitanju.
mei Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 (edited) Ne znam da li topik može da se metamorfozira u pooll™, bilo bi zanimljivo videti gde forumaši stoje™ po ovom pitanju. može da se metamorfozira. predlozi za opcije glasanja su dobrodošli da ne bi bilo samo da i ne. večeras sam "u priprema za put modu", pa su mi i mozak i vreme u stanjima on i off, više off. praštajte." Edited July 5, 2012 by mei
Ryan Franco Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 ja sam se ponadao da ćete ovu raspravu mergeovati s mojim mezimcem od topika kog niko ne voli ali vi ništa.
Indy Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Nisam ni znao za taj topik. BTW negde sam imao TTF fajlove sa fontovima sa Joy Division albuma. Ako ikad budem imao prezentaciju koju će da prenosi tevelizija, taj ću da raspalim!
Ryan Franco Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 (edited) :thumbsup:sa closera je remekdelo.bilo je moguće daunloadovati ih sa nekog od sajtova petera savillea. Edited July 5, 2012 by McCabe
Ryan Franco Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 a ova fora sa helvetikom u guglu...gugl je za neki helvetikin rođendan namestio da kad se ukuca u search helvetica, sve rezultete izbaci iskucane comic sansom. :D
stanisav Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 @Indy Ako se ne varam, koristiš neki Ubuntu. Ovo instalira između ostalih i Comic: sudo apt-get install ttf-mscorefonts-installer Na temu
Dankan Ajdaho Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Nisam ni znao za taj topik. BTW negde sam imao TTF fajlove sa fontovima sa Joy Division albuma. Ako ikad budem imao prezentaciju koju će da prenosi tevelizija, taj ću da raspalim!Di ovo ima da se skine?
kiwi Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Au, ovo prerasta u pravi meme. :DPetition to rename font 'Comic Sans' to 'Comic Cerns'Meni je baš simpa što su koristili Comic Sans. U ovom kontekstu mi deluje nekako nerdovski i completely unassuming - kao kad rasejani profa dođe na faks u izgužvanom sakou i različitim čarapama. A onda održi takvo predavanje (u pozitivnom smislu), da ti bude potpuno jasno zašto čovek ne primećuje te sitnice. :)
Recommended Posts