March 3, 201312 yr jer lepinju imam gde da kupim, a pitu nemam. ali odlicno je, mogao bi ti da napravis, pa da izvestis, vidis da me ne ide. da, meni ce onda da uspe sigurno u stresu sam, ni jaje nisam u stanju da skuvam.
March 3, 201312 yr drugoj neko ti to, i sad mi ide voda na usta kad se setim onih morskih nemani sto si kuvao.
March 3, 201312 yr cmrljo, meni covek pricao, koji je ozbiljne ugostiteljske skole zavrsavao u opatiji i zenevi, da postoji zaista ono sto se kaze "nece ga testo". sa naglaskom na hleb. tako da su oni koje "nece testo" kad su radili ispite iz pekarstva dobijali dobru ocenu iako im hleb ne uspe, samo se gledalo da li su ispostovali proceduru...eto, cisto da te malo tesim posto sam bolestan, pa ne mogu da probam ja :)
March 3, 201312 yr ma jok, bre, dajem ti opravdanje kad god ti nesto ne uspe, ja ga uspesno koristim godinama :)
March 3, 201312 yr ma pusti je Arame, uplasila se od silnih udvaranja, pa sad kao spusta sebi cenu na racun testa. cvrc.
March 3, 201312 yr momci, citate li vi? ja zelim da napravite uspesno, pa da me usmeravate.i, lancia, moja cena tesko moze biti niza;)
March 3, 201312 yr opusteno, nemamo mi istu ciljnu grupu.edit. nego da nastavim, bioloski casovnik mi galopira;) moja prva slatka pita: secera nema, jabuke, grozdjice, cimet, orasi, vanila, kore, maslac. vrlo sam zadovoljna, plemenit ukus, dovoljno slatka. onaj tamo cetvrti smandrljani patrljak je neuspeli eksperiment s bananama i malinama, al ima ko voli. Uploaded with ImageShack.us Edited March 3, 201312 yr by cmrlj
March 3, 201312 yr onaj tamo cetvrti smandrljani patrljak je neuspeli eksperiment s bananama i malinama, al ima ko voli.kuku :D cudo se nije izuvijao pleh sa te strane.
March 3, 201312 yr sta ti mislis da najdzeli svaki put sve uspe? prvo malo eksperimentise, pa tek onda na televiziju.
March 3, 201312 yr Author jer lepinju imam gde da kupim, a pitu nemam. ali odlicno je, mogao bi ti da napravis, pa da izvestis, vidis da me ne ide.kako nemas gde pitu da kupis? pa za kim zvone shlomijeva zvona?