Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted

Vec se ozbiljno stidim toga sto sam preumoran da ozbiljno gurmanisem. Sada pravim jelo koje se zove "nemam snage da idem do radnje". Po dva komada jagnjetine i svinjskog vrata iz zamrzivaca, jedan tomatino sa paprikom, kesa meksicke mesavine, delezov chili zacin, jos bibra, malo soja sosa, i to u gvozdenu serpu. Posle dodajem i tri krompira. Sto je najludje, mirise izazovno vec sada.

Posted

Joj, sinoć sam kupio one riblje prstiće, bacio ih na ulje u tiganju, posle to nalio majonezom pa uz tost leba. :isuse: Prva tri su mi bila ok, onda sam preostalih šest pojeo sa odbojnošću koja je galopirala do odluke da deseti, jubilarni, odnesem mom novom džukcu ljubimcu iz kraja kome još uvek nisam nadenuo ime.Btw, ako neko hoće da ga udomi, na PM. Nemate pojma koliko je genijalan pas.

Posted

ja bih se gusio u fishfingersima

Posted
granatirmarš
koju testeninu stavljas?
Posted

Krilca pržim, ljutaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted

danas spanać I faširane. I pileća supa

Posted

ja retko mesim. dugo traje, isprljam vangle koje se tesko peru, isprljam radne povrsine, nabrasnjavim kujnu i sebe, mesi, cekaj, mesi, cekaj, mesi, razvlaci, peci, nisam ja ta osoba. ipak evo me vec drugi put kako neuspesno pokusavam da napravim pita bread (kod ove na blogu je oh tako jednostavno). ovo moje sto je izaslo je mnogo ukusno, ali nikako da se naduva. aj neko da pravi pa da mi kaze gde gresim.82838971.jpgUU92321047.jpgU87032248.jpg

Posted

:Du ovom. nemam tuceni bez onih strafti, teflon mi bacise da ne umrem od raka. nije do tave, nasla drugi recept, ova rece da ne sme da se prevrce kad se razvlaci, a u komentarima videla da i one sto znaju da mese oce da fulaju, sad mi lakse :D

Posted (edited)

najbolje pitaj ove u byblos expressu kako ih uvek nepogresivo napuhajumada lepo je to tvoje, ja bi u to rknuo mlada kajmaka pa ko ziv ko mrtav !

Edited by gazza1
Posted

ma nevidjeno je ukusno, ja jela sa humusom, patlidzanom zalivenim kefirom s maslinovim uljem i belim lukom, paradajzom i maslinama, ushicena bila koliko je dobro. ali nije pita. ne mogu u biblos, daleko mi, sledeci put cu ovaj novi recept, ide manje vode, mozda je do toga.

Posted
mada lepo je to tvoje, ja bi u to rknuo mlada kajmaka pa ko ziv ko mrtav !
ja vec krenuo da padam u nesvest.super ti to Cmljo, sta ima da se naduvava.
Posted

jer lepinju imam gde da kupim, a pitu nemam. ali odlicno je, mogao bi ti da napravis, pa da izvestis, vidis da me ne ide.