Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Now cooking!

Featured Replies

da, ima dosta luka, kad koristim ovaj crveni (iz razloga što mi je bio pri ruci) uvek stavim malo više, sve se lepo otopi tj uprži, nikakav problem.

• Replies 11.5k
  • Views 867.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Ćufte  

Posted Images

Dajte neki recept za air fryer, nesto jednostavno a da nije pomfrit i cisto meso.

Blagodarim

1 hour ago, mustang said:

Dajte neki recept za air fryer, nesto jednostavno a da nije pomfrit i cisto meso.

Blagodarim

to sokocalo je car za grilati povrce. paprike, tikvice, patlidzani, paradajzcici, pecurke... operes, iseces na kriske, trunka mulja, bilja, soli, sta volis od zacina... i po desetak minuta sa svake strane. izvadis, izmrvis fetu po povrcu, smuckas preliv od tahinija, limuna, belog luka i malko vode da razredis, prelijes i krkas. paprike mozes cele, samo okrenes na pola pecenja. kad su gotove oljustis i mozes s njima sta god zelis. patlidzan isto mozes ceo dok se fino ne ispece sa svih strana. oljustis i u mikser sa muljem, biljem, belim lukom. mackas i uzivas. batat prepolovis, malko ulja, bilja, soli, aleve i slatke i ljute i jedno 20ak minuta u rernicu. doduse pripazi s vremenom, neke masine su jace, neke slabije. treba pogledati s vremena na vreme.

img_2166.jpg

kopriva klasics :D

25 minutes ago, ivy said:

img_2166.jpg

kopriva klasics :D

Teto, jelsvaova koprivnjača tvoja?

Naupojo supu izkese.

Edited by makaronee
ne

Kako je moguce da mi i dalje bude vodeno u loncu a zagori na tihoj vatri?

U loncu su mleveno meso, povrce, jaja, piletina, dzigerica malo pirinca i pola case kuskus. I taj mi kuskus svaki put sjebe lonac i zagori dno iako ima jos vode i to na pretek, plus masti od mesa?? I to na tihoj vatri 15min, posle 8min krece da zagoreva. Manje od te vatre ne mogu, ugasice se plin.

Edited by mustang

Ne znam za recept ozgo, ali kuskus se zapravo samo zapari dok ne upije vodu i onda doda kao garnir. Moš se doda i malo putera ko sme voli može. Logično je da gori navatri brzo.

Oseni me na kraju, jelto ručak za cucka?

@mustang

Pa promešaj ponekad.. . Kuskus padne na dno pa zagori..

ili ga spremi posebno pa dodaj na kraju

Edited by ivy

omiljeni rucak smazan

Screenshot_2026-04-26-14-16-50-555_com.viber.voip-edit.jpg

@makaronee naravno da je za njega 😁

od sad cu kuskus pred kraj da sipam, promesam ponekad al kasno stignem. Hvala @ivy

@mustang

Ili prosto izbaci kuskus.. Neće mu ništa faliti bez..

47 minutes ago, ivy said:

@mustang

Ili prosto izbaci kuskus.. Neće mu ništa faliti bez..

Ma ja kao da mu stavim nesto osim tog mesista i povrca a i pirinca. Kad vidim pirinac, meninse slosi 😁 najgluplja hrana bez ukusa

Kuskus pravio kao prilog tako sto ga samo poparim (prelijem kljucalom vodom i srazmeri 1-2,5). Dodam suve zacine i malo mulja, i so po ukusu. Dobro promesam i ostavim nekih 5min.

Ako bi ga koristio u jednoserpi, onda bi ga popario i dodao u serpu.

Sto se tice pirinca, on sam jeste neutralnog ukusa. Zato se i sluzi sa jelima jaceg ukusa, i eventualno nekim sosom.

I meni je pirinač besmislena hrana 😁

Kolac od rogaca i chicken and leek pie.

20260427-180803.jpg