May 4May 4 1 minute ago, Pixisis said:@Seabass ne sećam da sam videla nešto tvoje, a da nije iz rerne.Iz relne je fotogenicnije.
May 4May 4 1 minute ago, Klara said:Spaaaavaš li ti ikad, dragi Seabass? Uglavnom nocu sad pod stare dane. Kad sam bio mladji, spavao sam po danu
May 4May 4 1 hour ago, Pixisis said:@Seabass ne sećam da sam videla nešto tvoje, a da nije iz rerne.Patike i jakne.Na drugoj temi.
May 6May 6 @makaronee 2 crna luka i tri saragarepe,i delovi slaninice i neki ostosi od suvog mesa(ne treba puno samo za smek) se isecka i malo przne na mulju dok se prirpemi meso..doda se meso,ja sam stavila oko 600g junecih rebara i stavila sam 3 stara bela krompira,so,biber i vode da ogrezne i sve to u ekspres lonac na 30-45minkad je meso omaksalo sam izvadila deo povrca koje se kuvalo i izmiksala pa vratila da zgusne corbicu...4 cena bluka sam lagano proprzila na malo mulja dodala to,nekoliko mladih krompirica i rastan secen na rezance,kom se odstrane drske i zile i sve zajedno krckalo jos 20-30min i posle iskljucila i ostavila na vrucoj ringli..u principu jako jednostavno jelo..osnovno povrce i od zacila samo so i biber..
May 9May 9 “Izmislio” meksičku pitu sa mesom. Zapravo modifikacija zaliveni pite. Umesto junetine, mlevena ćuretina proprži se standardno na luku, a začinska modifikacija je kumin i dimljena paprika plus naseckan halapeno. Drugi deo nadeva je standardno kiselo mleko, kisela voda i jaja. E da, narendao sam tu i parmezan IMG 0030 — Postimages
May 9May 9 On 6. 5. 2026. at 16:06, ivy said:raštan sa junecim rebrima i mladim krompiricimau rebrima nema mnogo mesa, tako da ti se ovo i dalje racuna kao čurke
May 10May 10 Deca izhejtovala tzv meksičku pitu od jutros, pa sam morao popravni Nije baš now već se pojelo, ali jedva se setih i da uslikam. Dosta je hektično redati jednu za drugom mini pizzu na svakih 5 minuta