Eleniko Posted March 27 Posted March 27 živeli smo u iluziji da je plastični kontejner dovoljna zaštita inače otvorene mahunarke obavezno stavim u teglu
Čutura Posted March 27 Posted March 27 kukuruzno brasno, pasulj, socivo, razmerim u porcije i u zamrzivac, nema zizaka, nema moljaca. ne vidim sto ne bi moglo i ostalo zrnevlje i zitarice, za nudle nisam siguran.
Svemir Zeka Posted April 1 Posted April 1 Gledala sam šta vi pravite i spominjete, i rešila da nešto takvo spravim Patlidžan, luk, avokado, beli sir, jaje, rajčice Ispod je ovo Povrće i suvo meso s belim lukom, proprženo I salata od celera 4 5
Eleniko Posted April 1 Posted April 1 ne bih da utičem na entuzijazam ali za avokado baš i ne mora termička obrada nije da ne postoji ali prosto nije hića 3
Ras Posted April 1 Posted April 1 Zeko, pozdravljam tvoj probuđeni entuzijazam i grickanjem sirove šargarepe sa ove strane ekrana (bez zezanja, da ne fotografišem). 1 2
Sandradjer Posted April 2 Posted April 2 @Svemir Zeka Bravo . To je ta talentovana, mirna ruka. Prepoznala sam je po kafi koju zabrci 3
Serena Posted April 2 Posted April 2 (edited) Ja danas bila na rucku kod moje baba drugarice italijanke. Koliko se njihov nacin spremanja hrane razlikuje od naseg. Toliko sve jednostavno, bez raskuvavanja i zacinjavanja. Prodinstala na mulju krupno seckanu glavicu nekog pljosnatog luka koji je malo slatkast, isecen onako na reznjeve, dodala u to povelike komade zute bundeve i dve grancice ruzmarina. Malo vode i zatvorila ekspres lonac. Nakon 15min ga otvorila dodala pirinac i uz dodavanje vode i stalno mesanje otklopljeno kuvala jos 15 min. Posolila pobiberila stavila persunovog lista i posula rendanim parmezanom. Predivno Da sam ja ovo mojim muskima servirala za rucak ne da bi me mrko gledali i odmah putali: A sta je za glavno jelo? Pravila sam im juce musaku, to je ok. Nema obroka bez mesa. Edited April 2 by Serena 4 1
Dada Posted April 5 Posted April 5 Tomorrow eating, nadam se: https://www.facebook.com/share/C2GpUTHjh4uc4wZh/?mibextid=WC7FNe Ranije su prodavali po raznim delovima grada direktno iz gepeka, pa smo se okupljali k’o prvi hriscani, u grupama, prepoznavali se po torbama o ramenu. Imali su dosta spargli i korektnu cenu, od prosle godine idu vikendom po pijacama. 1 1
askeladden Posted April 6 Posted April 6 Jagnjeci but na krompiru i sargarepi,ustupak Zapadnoj reci je sto sam od tecnosti napravio sos sa braon sirom i zagustio skrobom.Dodao timian i ko Bog. 2
mire Posted April 6 Posted April 6 13 minutes ago, Sandradjer said: Sta li sam ja spremila nuklearni otpad iz "simpsonovih" 1 5
Recommended Posts