Eleniko Posted March 27, 2024 Posted March 27, 2024 živeli smo u iluziji da je plastični kontejner dovoljna zaštita inače otvorene mahunarke obavezno stavim u teglu
Čutura Posted March 27, 2024 Posted March 27, 2024 kukuruzno brasno, pasulj, socivo, razmerim u porcije i u zamrzivac, nema zizaka, nema moljaca. ne vidim sto ne bi moglo i ostalo zrnevlje i zitarice, za nudle nisam siguran.
Svemir Zeka Posted April 1, 2024 Posted April 1, 2024 Gledala sam šta vi pravite i spominjete, i rešila da nešto takvo spravim Patlidžan, luk, avokado, beli sir, jaje, rajčice Ispod je ovo Povrće i suvo meso s belim lukom, proprženo I salata od celera 4 5
Eleniko Posted April 1, 2024 Posted April 1, 2024 ne bih da utičem na entuzijazam ali za avokado baš i ne mora termička obrada nije da ne postoji ali prosto nije hića 3
Ras Posted April 1, 2024 Posted April 1, 2024 Zeko, pozdravljam tvoj probuđeni entuzijazam i grickanjem sirove šargarepe sa ove strane ekrana (bez zezanja, da ne fotografišem). 1 2
Sandradjer Posted April 2, 2024 Posted April 2, 2024 @Svemir Zeka Bravo . To je ta talentovana, mirna ruka. Prepoznala sam je po kafi koju zabrci 3
Serena Posted April 2, 2024 Posted April 2, 2024 (edited) Ja danas bila na rucku kod moje baba drugarice italijanke. Koliko se njihov nacin spremanja hrane razlikuje od naseg. Toliko sve jednostavno, bez raskuvavanja i zacinjavanja. Prodinstala na mulju krupno seckanu glavicu nekog pljosnatog luka koji je malo slatkast, isecen onako na reznjeve, dodala u to povelike komade zute bundeve i dve grancice ruzmarina. Malo vode i zatvorila ekspres lonac. Nakon 15min ga otvorila dodala pirinac i uz dodavanje vode i stalno mesanje otklopljeno kuvala jos 15 min. Posolila pobiberila stavila persunovog lista i posula rendanim parmezanom. Predivno Da sam ja ovo mojim muskima servirala za rucak ne da bi me mrko gledali i odmah putali: A sta je za glavno jelo? Pravila sam im juce musaku, to je ok. Nema obroka bez mesa. Edited April 2, 2024 by Serena 4 1
Dada Posted April 5, 2024 Posted April 5, 2024 Tomorrow eating, nadam se: https://www.facebook.com/share/C2GpUTHjh4uc4wZh/?mibextid=WC7FNe Ranije su prodavali po raznim delovima grada direktno iz gepeka, pa smo se okupljali k’o prvi hriscani, u grupama, prepoznavali se po torbama o ramenu. Imali su dosta spargli i korektnu cenu, od prosle godine idu vikendom po pijacama. 1 1
askeladden Posted April 6, 2024 Posted April 6, 2024 Jagnjeci but na krompiru i sargarepi,ustupak Zapadnoj reci je sto sam od tecnosti napravio sos sa braon sirom i zagustio skrobom.Dodao timian i ko Bog. 2
mire Posted April 6, 2024 Posted April 6, 2024 13 minutes ago, Sandradjer said: Sta li sam ja spremila nuklearni otpad iz "simpsonovih" 1 5
Recommended Posts