Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Now cooking!

Featured Replies

kako vam ne dosadi :huh:

• Replies 11.5k
  • Views 869k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Ćufte  

Posted Images

Samo za @Shan Jan, brzi rucak od juce

Riblji stapici iz rerne, testenina u belom sosu i barene zelene spargle

vdV8TGK.jpg

izneverovao sam, što bi rekli mladi

8 minutes ago, mire said:

izneverovao sam, što bi rekli mladi

Prosle godine sam mozda jednom pravio sparglu.

Ovog proleca je @Shan Jan "povukao nogu", i nastade katastrofa

U glaziranu zemljanu posudu,Tursku naravno,kao nase Pirotsko posudje sam slozio djuvec sa srnecim butom  i bulgur umesto pirinca.

Po prvi put sam pravio batat iz rerne. Malo mulja, so, biber i origano/ruzmarin.

pMcfTKo.jpg

3 minutes ago, x500 said:

Po prvi put sam pravio batat iz rerne. Malo mulja, so, biber i origano/ruzmarin.

pMcfTKo.jpg

Pospi mesavinom za TexMex.

4 minutes ago, x500 said:

pMcfTKo.jpg

Vezbao si na ovih 8 parcica. Zali boze struju :D

1 minute ago, Sandradjer said:

Vezbao si na ovih 8 parcica. Zali boze struju :D

Ceo plek sam spremio, jedan veliki krompir (oko 700g). Morao sam da probam, da vidim kako izgleda i jako je ukusno :)

Ukucani mi se nesto "mrste" na sparglu, pa sam 'teo da ih iznenadim. 

Spoiler

I bas su se iznenadili :)

Mislim da ce me proterati iz kuce/kujne ;)

Meni batat vise dodje kao desert. Samo jednom sam ga spremila i sva cula su mi bila zbunjena njegovom slatkocom. Ono kao krompir je ali greskom poseceren ali kad ga malo bolje pogledas moze da bude i zuta bundeva. Nista bez obicnog krompira pecenog u rerni. Ja ga isecem na kockice, kratko obarim, procedim, pouljim sa muljem, dobro izmesam da se sa svih strana namasti i rasirim na veliki pleh oblozen pek papirom. Solim nakon pecenja. 

@mireevo divne ideje za sutrasnji dorucak :lolol:

ah9bIj7.jpeg

@x500

Sparglu si rabio maksimalno. Sad navali na batat. Nece te proterati sigurno. Preseci necim sto vole :D

32 minutes ago, Serena said:

Meni batat vise dodje kao desert. Samo jednom sam ga spremila i sva cula su mi bila zbunjena njegovom slatkocom. Ono kao krompir je ali greskom poseceren ali kad ga malo bolje pogledas moze da bude i zuta bundeva. Nista bez obicnog krompira pecenog u rerni. Ja ga isecem na kockice, kratko obarim, procedim, pouljim sa muljem, dobro izmesam da se sa svih strana namasti i rasirim na veliki pleh oblozen pek papirom. Solim nakon pecenja. 

@mireevo divne ideje za sutrasnji dorucak :lolol:

ah9bIj7.jpeg

:huh_b:

Sitan beli pasulj sa suvim kobasicama i suvom junetinom.

T8NLEqj.jpg

On 21. 4. 2024. at 19:25, x500 said:

pMcfTKo.jpg

fali ti ljutine. batat je sladak pa ako ga ne zaljutis bude ko dulek. nako... nego sledeci put bilja raznog, soli, bibera i obavezno nekog kajena il tucane ljute, da malo ujeda. inace - ako vam se dopada, super je prilog kad ga zgotovis nesto poput restovanog krompira. izdinstas s lukom pa na kraju rknes aleve. bude odlican. ovo ne moras da zaljutis, aleva i luk odrade poso.

Nisam neki ekspert za burgere, ortak mi daje baš dobro umešano juneće meso pa sam počeo malo sa time da se zezam i stvarno budu ukusni, ono što mogu da napomenem je da je gurman burger sos mnogo bolji od ovog dijamantovog :D

osQfHHj.jpg

y1nQS1w.jpg