Ras Posted December 25, 2023 Share Posted December 25, 2023 Šta je peglana paprika? Crvena iz zimnice? Link to comment
x500 Posted December 25, 2023 Share Posted December 25, 2023 Just now, Ras said: Šta je peglana paprika? Crvena iz zimnice? Crvena u teglama Stavljamo u tegle krupno secene komade. Lakse se pakuje i servira kad se jede 2 Link to comment
askeladden Posted December 25, 2023 Share Posted December 25, 2023 Rebra iz rerne,8 h na 95C i 20 min na 260C uz ventilator.Jedva sedim Kako sam se najeo.Kozica kao iz furune 6 Link to comment
Popular Post I*m with the pilots Posted December 25, 2023 Popular Post Share Posted December 25, 2023 Gulaš od divljaci (Bambi) stajao ovako skoro 24h pre nego što je zagušen lukom i dinstan...ispao baš mekan kao duša 14 Link to comment
kipo Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 Pileca dziga i prodimljen cureci batak, na masti i puteru i lukovima. Bes, ludilo 9 Link to comment
ivy Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 kod mene gulas ..stavila sam cluk,sargarepu i stap celera,takoreci sofrito i svinjsku plecku sa zacinima-so,biber,lovorov list,majcina dusica,gulas pasta,paradajz pire i pasta od paprike da se krckaju..ali kako nisam htela da to jedemo sa testom/rizom/navedi uh po zelji smislim da bi bilo dobro da ubacim bunevu na kocke i koju saku crvenog sociva pa da bude stand alone stju i tako i bi i bi odlicno!!! 3 Link to comment
ivy Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 kokos cari sa leblebijama i filetima ribe 2 Link to comment
askeladden Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 23 hours ago, ivy said: kod mene gulas ..stavila sam cluk,sargarepu i stap celera,takoreci sofrito i svinjsku plecku sa zacinima-so,biber,lovorov list,majcina dusica,gulas pasta,paradajz pire i pasta od paprike da se krckaju..ali kako nisam htela da to jedemo sa testom/rizom/navedi uh po zelji smislim da bi bilo dobro da ubacim bunevu na kocke i koju saku crvenog sociva pa da bude stand alone stju i tako i bi i bi odlicno!!! Moze i pire od kelerabe ili i nju ispeces sa bundevom Link to comment
ivy Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 55 minutes ago, ivy said: kokos cari sa leblebijama i filetima ribe @askeladden super ideja...iako sam ja to sve nekada znala ali sam bas ispala iz lchf nacina razmisljanja o hrani mada mi je pirinac tu i tamo i poneka mahunarka sasvim ok evo danas pirinac uz kari....cak sam i zaboravila sta sam pre nekoliko godina jela uz kari... prosto lakse je..ulenji se covek.. 4 1 Link to comment
x500 Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 Danas za rucak sos bolonjez od junetine Meso se lepo dinstalo, sad sam nalio paradajz i neka se krcka jedno sat vremena Spoiler Ja cu da rucam corbu od sociva sto sam napravio juce, ne jedem testeninu 3 2 Link to comment
ivy Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 salata od kuvane cvekle.. pa sad po potrebi dodati orahe/koziji sir/beli luk..ili vec zavisi od inspiracije.. 4 1 Link to comment
Klara Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 Zašto podgrevaš pivo? @napadaj 3 Link to comment
Recommended Posts