x500 Posted December 25, 2023 Posted December 25, 2023 Just now, Ras said: Šta je peglana paprika? Crvena iz zimnice? Crvena u teglama Stavljamo u tegle krupno secene komade. Lakse se pakuje i servira kad se jede 2
askeladden Posted December 25, 2023 Posted December 25, 2023 Rebra iz rerne,8 h na 95C i 20 min na 260C uz ventilator.Jedva sedim Kako sam se najeo.Kozica kao iz furune 6
Popular Post I*m with the pilots Posted December 25, 2023 Popular Post Posted December 25, 2023 Gulaš od divljaci (Bambi) stajao ovako skoro 24h pre nego što je zagušen lukom i dinstan...ispao baš mekan kao duša 14
kipo Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 Pileca dziga i prodimljen cureci batak, na masti i puteru i lukovima. Bes, ludilo 9
ivy Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 kod mene gulas ..stavila sam cluk,sargarepu i stap celera,takoreci sofrito i svinjsku plecku sa zacinima-so,biber,lovorov list,majcina dusica,gulas pasta,paradajz pire i pasta od paprike da se krckaju..ali kako nisam htela da to jedemo sa testom/rizom/navedi uh po zelji smislim da bi bilo dobro da ubacim bunevu na kocke i koju saku crvenog sociva pa da bude stand alone stju i tako i bi i bi odlicno!!! 3
askeladden Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 23 hours ago, ivy said: kod mene gulas ..stavila sam cluk,sargarepu i stap celera,takoreci sofrito i svinjsku plecku sa zacinima-so,biber,lovorov list,majcina dusica,gulas pasta,paradajz pire i pasta od paprike da se krckaju..ali kako nisam htela da to jedemo sa testom/rizom/navedi uh po zelji smislim da bi bilo dobro da ubacim bunevu na kocke i koju saku crvenog sociva pa da bude stand alone stju i tako i bi i bi odlicno!!! Moze i pire od kelerabe ili i nju ispeces sa bundevom
ivy Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 55 minutes ago, ivy said: kokos cari sa leblebijama i filetima ribe @askeladden super ideja...iako sam ja to sve nekada znala ali sam bas ispala iz lchf nacina razmisljanja o hrani mada mi je pirinac tu i tamo i poneka mahunarka sasvim ok evo danas pirinac uz kari....cak sam i zaboravila sta sam pre nekoliko godina jela uz kari... prosto lakse je..ulenji se covek.. 4 1
x500 Posted December 29, 2023 Posted December 29, 2023 Danas za rucak sos bolonjez od junetine Meso se lepo dinstalo, sad sam nalio paradajz i neka se krcka jedno sat vremena Spoiler Ja cu da rucam corbu od sociva sto sam napravio juce, ne jedem testeninu 3 2
ivy Posted December 29, 2023 Posted December 29, 2023 salata od kuvane cvekle.. pa sad po potrebi dodati orahe/koziji sir/beli luk..ili vec zavisi od inspiracije.. 4 1
Recommended Posts