makondo Posted December 7, 2023 Share Posted December 7, 2023 @Ras da li si ti moj doppleganger?!? Ušla u Maxi i u panici da će mi nivo patlidžana pasti u krvi kupujem jedan. Dolazim u stan a u kuhinji me čekaju 2 kom. istih iz Linde - neće da se baci. Naravno, 3 kom. od 1kg crvenog sočiva u zalihama. I tako sam ponosna na sebe što ne kupujem brašno, krompir i sl. na džak, tako sam bolja od predaka😎. 4 1 Link to comment
Ras Posted December 7, 2023 Share Posted December 7, 2023 Patlidžan koji sam ovih dan kupovao u Maksiju je baš dobar i treba to iskoristiti. Za manje od mesec dana napucaće cenu na 300 din. Link to comment
makondo Posted December 7, 2023 Share Posted December 7, 2023 12 minutes ago, Ras said: Patlidžan koji sam ovih dan kupovao u Maksiju je baš dobar i treba to iskoristiti. Za manje od mesec dana napucaće cenu na 300 din. Da bre, i ja to sebi govorim. Link to comment
nisam ja Posted December 11, 2023 Share Posted December 11, 2023 Tudej kukin. posle skurco na kauču jer sam zalivao nekom graševinom litarskom. sad sam navalio na slatko tražilo mi šećer mi je miljardu fakat. 9 Link to comment
Ras Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 (edited) Ne znam kako sam završio sa ovoliko limuna! Kako sada prete da uđu u pesmu popout belog narcisa, sumanuto ih cedim u limunadu. Imao sam i da ispečem poveći komad bundeve, pa kad sam već uključio rernu, na drugoj polovini pleha sam ispekao i cvetove karfiola, a onda i nekoliko paprika: dugačke crvene, ljute zelene, takođe dugačke i par čilija. Deo karfiola sam pojeo uz salatu od vasabi rukole, koja zaista ima blagi vasabi ukus. Dok sam ispijao kafu, pa limunadu, na YT mi je iskočio Akisov video, pa sam i pasulj potopio za sutrašnje kuvanje. Next! Edited December 13, 2023 by Ras 4 Link to comment
nisam ja Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 Bože koliko si vredan! 1 Link to comment
x500 Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 Pastrmka iz rerne I papula sa prelivom od bluka i persuna 3 2 Link to comment
x500 Posted December 15, 2023 Share Posted December 15, 2023 Supa/corba od junetine i pacijeg sitnisa i razne zeleni na kraju svez list persuna i malo pavlake. 3 1 Link to comment
nenad Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 gde zavrsavate te patke? 2 Link to comment
igoraki Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 2 minutes ago, nenad said: gde zavrsavate te patke? prodaju na zemunskoj pijaci, sad je nešto bila ludnica pošto su selili sve tezge pa sam ovu naručio iz mesare morava, da probam kakve su 3 1 Link to comment
Ras Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Čitam da je bila ludnica kada su se selile patke Link to comment
Recommended Posts