Ras Posted November 30, 2023 Posted November 30, 2023 46 minutes ago, Milošica said: Vi ko Bosanci sburekom. Moussaka wars 1
x500 Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 Skusa iz rerne sa barenim roze krompirom i preliv (bluk, persun list, mulje, limun). 2 1
Aleksija Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 svidja mi se prezentacija i stav, mozda bi me ovako nesto ponovo vratilo kuvanju samo jelo deluje pomalo rizicno za probati. 1
makondo Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 2 hours ago, Aleksija said: svidja mi se prezentacija i stav, mozda bi me ovako nesto ponovo vratilo kuvanju samo jelo deluje pomalo rizicno za probati. #chefreaction approves this a I ja
x500 Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 Dorada iz rerne, pecena sa slanim pokrivacem. Seljacki spanac i bareni krompir. 4 1
x500 Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 Pacija corba - nesto poput pekinske supe. Cureci kari sa spanacem i leblebijama, pirinac sa kurkumom i svez koliander. 4 2
Ras Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 @x500gde nabavljaš pačije meso? Nemoj samo reći da je iz slobodnog uzgoja sa Trešnje. 1
x500 Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 55 minutes ago, Ras said: @x500gde nabavljaš pačije meso? Nemoj samo reći da je iz slobodnog uzgoja sa Trešnje. Nije sa Tresnje ali jeste privatna kolekcija, nazalost prilicno limitirana :( Za supu sam koristio krila od 3 sotke koje sam nabavio u oktobru (cini mi se). 1 1
x500 Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 Losos iz rerne sa greckom po ruski, heljda sa clukom, mrkvom i pecurkama. 4 1
x500 Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 Pileca corba na Tai nacin Piletina, cluk, mrkva, pecurke, crvena parika i kokosovo mleko. Zacini: biber, jedna ljuta paprika, zelena kari pasta, limunova trava i kolijander. 2 1
Ras Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 (edited) Opsesivno kupujem patlidžan dok cena ne odleti u nebo. Ispekao sam ga da bude reš! Obično volim nešto deblje sečenje, da ostane sunđerasta tekstura, a poslednjih dana režem tanke šnite. Kuva se i zeleno sočivo za sutrašnji ručak: sa kolutovima jedne šargarepe, glavicom crnog luka i par češnjeva belog. Grančica svežeg peršuna, malo suvog origana i par listova lovora, biber i komad dimljene slanine. Po kuvanju (30 + eventualno neki minut), lukovi i začinsko bilje lete napolje. U čorbu pre serviranja treba umešati kašiku senfa, a slaninu zapeći na tiganju. Taj deo ću sutra. Edited December 7, 2023 by Ras 1
Recommended Posts