Jump to content

Now cooking!

Featured Replies

nije da baš znam, ne bavim se time, ali moj drugar ima neku kojom suši jabuke, banane, kruške... iseckane na tanke kriške i tako mi je nešto rekao, par sati. svakako značajno manje od 24h.

tesko da se bilo sta osusi ispod 10-12 sati minimum minimuma

Pacetina sa spanacem i barenim krompirom

L4bdQsj.jpg

krchka mi se pileca supica, prava, domaca. uskoro cu da zakuvam knedle pa da se sladim. posle moze i sendvic, zabole me, bitno je da ima supa.

isao juce u kineski supermarket, nabavio srdaca, bubaca, dziga, vratova, krilaca (da nisu ostavili kandze kupio bih i nogice al jebiga) podelio u kese pa u zamrzivac i ostavio kolko treba za danas.

mirise odlicno, jedva cekam da se skuva.

a kupio sam i ckembe. ocisceno, obareno, belo ko nova posteljina, spremno za usositi. naseckao na froncle i bacio u zamrzivac. bice i to uskoro. :s_d:

9 minutes ago, adam said:

krchka mi se pileca supica, prava, domaca. uskoro cu da zakuvam knedle pa da se sladim. posle moze i sendvic, zabole me, bitno je da ima supa.

Taman tako. Plus dziga i krilca. Ovo drugo ne volem.

Edited by Moonwalker

eno ga peposo u rerni, biće taman oko sedam gotov, a tad u rernu idu gnocchi alla romana

Danasnja jagljetina, but oko 2h na 150C i 30min na 200C

puwQ1Ka.jpeg

Kao prilog barene njoki i dinstani komorac sa braon sampinjonima. Sos od persuna, sveze mente, bluk, limun i malo soli.

8 hours ago, adam said:

a kupio sam i ckembe. ocisceno, obareno, belo ko nova posteljina, spremno za usositi. naseckao na froncle i bacio u zamrzivac. bice i to uskoro. :s_d:

jako patim što kineska radnja u bloku 70 koja je prodavala očišćeno skuvano pa zamrznuto škembe više to ne drži, ne podnosim kafanski fušeraj a ne mogu da usmrđujem celu kuću kuvanjem, ne može da se izluftira više dana

a sad kad sam video sliku ove jagnjetine gore shvatio sam da sam debil koji je sa mora poneo sve što treba i što ne treba ali nije nabrao ruzmarin iz bašte za u zamrzivač

Pa što ne kupiš u lidlu, savršeno belo čisto škembe

1 minute ago, bubkka said:

Pa što ne kupiš u lidlu, savršeno belo čisto škembe

nisam u posedu te informacije

oprano, skuvano, ne mora biti zamrznuto ?

Zamrznute, 400 dinara pakovanje, savršene za uporabu

2 minutes ago, bubkka said:

Zamrznute, 400 dinara pakovanje, savršene za uporabu

hvala ko  bratu dobri čoveče, dužnik sam ti

11 hours ago, Eleniko said:

hvala ko  bratu dobri čoveče, dužnik sam ti

potpuno te razumem. i za kuvanje i za kafanske fuseraje. 

a braca kinezi su carevi, imaju sve zlondre koje pozelis.  planiram da pravim pihtije kad jos malo zazimi. :D

Curetina iz rerne sa povrcem i rizom.

spacer.png

Edited by x500

vi potamaniste ceo fond pernate živine

ćurke patke šotke kokoške pilad

imajte srca ljudi