Popular Post x500 Posted August 30, 2023 Popular Post Posted August 30, 2023 Stejk sa puno bibera i kozice sa blukom. Humus sa avokadom, ljute paprike punjene sirom i zelena salata 12
decak Kejt Posted October 6, 2023 Posted October 6, 2023 jedan post bez slike, ali nau kuking: supa od ćurećeg bataka i jednog manjeg komada junećih grudi (jbg ja najviše volim te mešovite), pustiću da se krčka dok ne legnemo da spavamo. inače kuvam količinu za ručak sutra, za dodatak lovačkim šniclama, i jedno dve porcije za zamrzavanje, da mi se nadje za rižota i to. 4
x500 Posted October 20, 2023 Posted October 20, 2023 Losos, bareni krompir i sos sa mirodjijom i limunim 6 1
Popular Post Vapad Posted October 20, 2023 Popular Post Posted October 20, 2023 Htedoh da se pohvalim savršenim lazanjama, ali od preseka nije ostalo dovoljno za sliku, ovaj put su imale 8 redova testa, i bile savršene, sada sam recept konačno doveo do toga da "radi". Onda sam kupio pekač u lidlu i pravio drpanu svinjetinu, but sam uzeo, koji je suvlji ali sam dolivao crno pivo i ostalo je na dnu dovoljno da ga taman, kada se podrpalo i odstojalo, ovlaži dovoljno. Tu sliku nemam. A sada se marinira komad jagnjetine iz lidla od oko 2kg za sličan tretman, to ću pokušati da se setim da vam uslikam sutra - ako uspe. Da dobijem na loto-u sedeo bih kući po vasceli dan i nešto kuvao 10
Sandradjer Posted October 20, 2023 Posted October 20, 2023 31 minutes ago, Vapad said: Da dobijem na loto-u sedeo bih kući po vasceli dan i nešto kuvao Sanse su ti 1/15380937 1
Eleniko Posted October 20, 2023 Posted October 20, 2023 2 hours ago, x500 said: Losos, bareni krompir i sos sa mirodjijom i limunim slabo si umutio brašno u štagod si ga stavio, voda, mleko - grmuljice ko tinejdž bumbulje ps. samo kažem...
x500 Posted October 20, 2023 Posted October 20, 2023 1 hour ago, Eleniko said: slabo si umutio brašno u štagod si ga stavio, voda, mleko - grmuljice ko tinejdž bumbulje ps. samo kažem... Nije bilo gromuljica, glatko skroz Nego se vec malo ohladilo pa je poslalo kao puding. Sledeci put cu napraviti malo, ustvari mnogo, redje. Genetalno ne pravim sosove, ali sada je starije dete trazilo 1
Recommended Posts