August 30, 20231 yr Popular Post Stejk sa puno bibera i kozice sa blukom. Humus sa avokadom, ljute paprike punjene sirom i zelena salata
October 6, 20231 yr jedan post bez slike, ali nau kuking: supa od ćurećeg bataka i jednog manjeg komada junećih grudi (jbg ja najviše volim te mešovite), pustiću da se krčka dok ne legnemo da spavamo. inače kuvam količinu za ručak sutra, za dodatak lovačkim šniclama, i jedno dve porcije za zamrzavanje, da mi se nadje za rižota i to.
October 20, 20231 yr Popular Post Htedoh da se pohvalim savršenim lazanjama, ali od preseka nije ostalo dovoljno za sliku, ovaj put su imale 8 redova testa, i bile savršene, sada sam recept konačno doveo do toga da "radi". Onda sam kupio pekač u lidlu i pravio drpanu svinjetinu, but sam uzeo, koji je suvlji ali sam dolivao crno pivo i ostalo je na dnu dovoljno da ga taman, kada se podrpalo i odstojalo, ovlaži dovoljno. Tu sliku nemam. A sada se marinira komad jagnjetine iz lidla od oko 2kg za sličan tretman, to ću pokušati da se setim da vam uslikam sutra - ako uspe. Da dobijem na loto-u sedeo bih kući po vasceli dan i nešto kuvao
October 20, 20231 yr 31 minutes ago, Vapad said: Da dobijem na loto-u sedeo bih kući po vasceli dan i nešto kuvao Sanse su ti 1/15380937
October 20, 20231 yr 2 hours ago, x500 said: Losos, bareni krompir i sos sa mirodjijom i limunim slabo si umutio brašno u štagod si ga stavio, voda, mleko - grmuljice ko tinejdž bumbulje ps. samo kažem...
October 20, 20231 yr 1 hour ago, Eleniko said: slabo si umutio brašno u štagod si ga stavio, voda, mleko - grmuljice ko tinejdž bumbulje ps. samo kažem... Nije bilo gromuljica, glatko skroz Nego se vec malo ohladilo pa je poslalo kao puding. Sledeci put cu napraviti malo, ustvari mnogo, redje. Genetalno ne pravim sosove, ali sada je starije dete trazilo