aram Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 nije, to je žuta pljostana to se valja po pijacama kad joj je vreme, i pavlaka je prava pavlaka, kiselavaljda je zovu "puterka"?@nemciko nadje sortu rheingold, ta je zakon apsolutni za kuvanje:
renne Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Jeste, puterka ili putericaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
wall Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 bog'me nije, mi to ukuci nikad nismo spravljali ili konzumirali :unsure:Posto pokusavam da se nateram da zavolim boraniju (omrzla je kao dete zbog koncica) pretpostavljam da se misli na onu zutu boraniju sto obitava po friziderima u prodavnicama? i pavlaka je slatka pavlaka?Imam neki zanimljiv a jednostavan recept za boraniju sa suvim sljivama ali nikako da isprobamYep.Nisam je video sigurno 15-tak godina. A zadnji put kušao... Ooo jbt... :(
aram Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Imam neki zanimljiv a jednostavan recept za boraniju sa suvim sljivama ali nikako da isprobamdaj, pa ce da ti javimo :)
yolo Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 previse sam prokelja skuvao i smucio mi se, pa sam sad u ocajnickom pokusaju da izbegnem bacanje u djubre umutio jaje sa sirom tj nekoliko vrsta sireva, stavio sve skupa u plitak sud, poredjao sajbne mocarele odozgo pa u rernu. ko ziv ko mrtav, javlja mi se da cu da ljustim sir sa zelenog i da ga jedem solo.
aram Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Palačinke. Biće mnogodovoljnoispravio, na tragu ovog bubinog :)
renne Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Danas je medjunarodni dan penkejkaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
wall Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 ispravio, na tragu ovog bubinog :)Bojim se da je ipak bilo mnogo. :)Danas je medjunarodni dan penkejkaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2Ja sam čudnim nitima povezan s kulinarstvom. ^_^
Amelija Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 nemoguce je skuvati previshe prokelja ^_^ju, a meni prokelj skroz bzvzno, palačinki baš nikako ne može biti mnogo
wall Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 ju, a meni prokelj skroz bzvzno, palačinki baš nikako ne može biti mnogoEh... Davno, dok sam bio mlad, da nepatkometrišem koliko je bilo, tako sam se prejeo da sam celu noć jaukao i fućkao... Mislio sam da ću umretu od žeđi, a nije bilo mesta za vodu. :(
lostfanforever Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 prokelj se najlakse utrosi kad se spremi sa slaninicom i zacinima pa servira uz spaetzle proprzene na puterunema sanse da se spremi previse ^_^
Recommended Posts