Jump to content

Now cooking!

Featured Replies

nije, to je žuta pljostana to se valja po pijacama kad joj je vreme, i pavlaka je prava pavlaka, kisela
valjda je zovu "puterka"?@nemciko nadje sortu rheingold, ta je zakon apsolutni za kuvanje:17731.jpg
  • Replies 11k
  • Views 806.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

Jeste, puterka ili putericaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

bog'me nije, mi to ukuci nikad nismo spravljali ili konzumirali :unsure:Posto pokusavam da se nateram da zavolim boraniju (omrzla je kao dete zbog koncica) pretpostavljam da se misli na onu zutu boraniju sto obitava po friziderima u prodavnicama? i pavlaka je slatka pavlaka?Imam neki zanimljiv a jednostavan recept za boraniju sa suvim sljivama ali nikako da isprobam
Yep.Nisam je video sigurno 15-tak godina. A zadnji put kušao... Ooo jbt... :(
Imam neki zanimljiv a jednostavan recept za boraniju sa suvim sljivama ali nikako da isprobam
daj, pa ce da ti javimo :)

Palačinke. Biće mnogo...

• Author

previse sam prokelja skuvao i smucio mi se, pa sam sad u ocajnickom pokusaju da izbegnem bacanje u djubre umutio jaje sa sirom tj nekoliko vrsta sireva, stavio sve skupa u plitak sud, poredjao sajbne mocarele odozgo pa u rernu. ko ziv ko mrtav, javlja mi se da cu da ljustim sir sa zelenog i da ga jedem solo.

nemoguce je skuvati previshe prokelja ^_^

Palačinke. Biće mnogodovoljno
ispravio, na tragu ovog bubinog :)

Danas je medjunarodni dan penkejkaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

ispravio, na tragu ovog bubinog :)
Bojim se da je ipak bilo mnogo. :)
Danas je medjunarodni dan penkejkaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Ja sam čudnim nitima povezan s kulinarstvom. ^_^

sataraš

nemoguce je skuvati previshe prokelja ^_^
ju, a meni prokelj skroz bzvzno, palačinki baš nikako ne može biti mnogo
ju, a meni prokelj skroz bzvzno, palačinki baš nikako ne može biti mnogo
Eh... Davno, dok sam bio mlad, da nepatkometrišem koliko je bilo, tako sam se prejeo da sam celu noć jaukao i fućkao... Mislio sam da ću umretu od žeđi, a nije bilo mesta za vodu. :(

prokelj se najlakse utrosi kad se spremi sa slaninicom i zacinima pa servira uz spaetzle proprzene na puterunema sanse da se spremi previse ^_^

fuck prokelyi