Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Now cooking!

Featured Replies

Ih, imaš rernu sa ventilatorom, bole te baš.

• Replies 11.5k
  • Views 865.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

:lol:

Bolonjeze sos pravila sa izblendiranim čeri-tomejtosima. Mnogo je dobar ispao :)

Ispržio famis hrenovke na tuč tiganju. JaamiiiПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Umene defrost najbolje sljaka u klasicnoj rerni, nista ne greje, samo ventilator duva k'o blesav unutra...
Ja imam taj propeler u rerni ali ga nijednom nisam koristio čak ni kod čuvenog pečenja u kesi ;).Čemu to uopšte služi?

da kruzi vazduh, valjda

• Author
Ispržio famis hrenovke na tuč tiganju. JaamiiiПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
vrh!
Ja imam taj propeler u rerni ali ga nijednom nisam koristio čak ni kod čuvenog pečenja u kesi ;).Čemu to uopšte služi?
e i ja se to baš pitala često al još nisam saznalaa isto se inače pitam i za pečenje u kesi

Kruži vazduk, jašta.Dosta brže ispari tekućina u onom što se krčka u rerni, možeš da staviš dva pleha nečega jedan ispod drugog i oba se skrčkaju istovremeno (samo moraš da na kraju podigneš svaki pod gril na desetak minuta da se zapeče ozgo /ako je to ideja/), testa (aka kiflice, pogačice, etc) brže narastu i budu ravnomernije pečena...

meksik.jpgUmeksik1.jpgUploaded with ImageShack.us

jel postoji nesto kao celo pile u rernu sa sve flasom piva u zadnjici (koje onda isparava direkt u meso mekano mirisno..)?

jel postoji nesto kao celo pile u rernu sa sve flasom piva u zadnjici (koje onda isparava direkt u meso mekano mirisno..)?
pa ne bas, flasa prolazi kroz pile "Na Drini cuprija" stajl i pivo polako vri i prska odozgo
Hvala lepo..! gGd7oJ2.jpeg Послато са U8815 користећи Тапаток 2

pile a la djordje martinovic.

nema na cemu, a gde da nadjem tu vatrostalnu buteljku ..