belch Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 lasanje... vege.besamel na kraju a i plin mi je pri kraju... :oja upravo došla kući na isto to servirano
prima Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 :oja upravo došla kući na isto to serviranobilo je potpuno fantasticno jel da?usvojite assucka!
aram Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 ja to u petak kuvao, i uredno prijavioa bubina boranija mi lepse zamirisala, izvini
Amelija Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 ufff, ona zuta pljosnata, pa sa sangarepom udinstana i zalivena pavlakom. mislim da znam sta sutra rucamo.he, prvi put čujem za taj način spravljanja boranije, a izgleda da svi tako pravite, moraću da probambtw moja omiljena je ona pljosnata šarena (prugasta)
gospa buba Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 he, prvi put čujem za taj način spravljanja boranije, a izgleda da svi tako pravite, moraću da probamnemoguce, boranija ugusto sa pavlakom je 1 etalon :o
aram Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 jedina dva nacina boranije koje priznajem su ta ugusto i ona ko salata, sa blukom. al' salata da je stajala bar dan u frizideru.
nera Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 nemoguce, boranija ugusto sa pavlakom je 1 etalon :obog'me nije, mi to ukuci nikad nismo spravljali ili konzumirali :unsure:Posto pokusavam da se nateram da zavolim boraniju (omrzla je kao dete zbog koncica) pretpostavljam da se misli na onu zutu boraniju sto obitava po friziderima u prodavnicama? i pavlaka je slatka pavlaka?Imam neki zanimljiv a jednostavan recept za boraniju sa suvim sljivama ali nikako da isprobam
Amelija Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 (edited) nikad čula evo do danas, zaistaa za salatu s blukom znam, i ok jeinače moj etalon za boraniju je ovo:prodinsta se cluk pa se ubaci buranija i malo vode, peršun, mirođija, naseckani paradajz & malo soka od paradajza, i to se prokrčka, a na kraju se ubaci iseckani bluk Edited February 5, 2013 by Amelija
renne Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 nemoguce, boranija ugusto sa pavlakom je 1 etalon :o +1
renne Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 bog'me nije, mi to ukuci nikad nismo spravljali ili konzumirali :unsure:Posto pokusavam da se nateram da zavolim boraniju (omrzla je kao dete zbog koncica) pretpostavljam da se misli na onu zutu boraniju sto obitava po friziderima u prodavnicama? i pavlaka je slatka pavlaka?Imam neki zanimljiv a jednostavan recept za boraniju sa suvim sljivama ali nikako da isprobam nije, to je žuta pljostana to se valja po pijacama kad joj je vreme, i pavlaka je prava pavlaka, kisela
Recommended Posts