Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted
lasanje... vege.besamel na kraju a i plin mi je pri kraju...
:oja upravo došla kući na isto to servirano
Posted
:oja upravo došla kući na isto to servirano
bilo je potpuno fantasticno jel da?usvojite assucka!
Posted
ja to u petak kuvao, i uredno prijavio
a bubina boranija mi lepse zamirisala, izvini :lolol:
Posted
ufff, ona zuta pljosnata, pa sa sangarepom udinstana i zalivena pavlakom. mislim da znam sta sutra rucamo.
he, prvi put čujem za taj način spravljanja boranije, a izgleda da svi tako pravite, moraću da probambtw moja omiljena je ona pljosnata šarena (prugasta)
Posted
he, prvi put čujem za taj način spravljanja boranije, a izgleda da svi tako pravite, moraću da probam
nemoguce, boranija ugusto sa pavlakom je 1 etalon :o
Posted

jedina dva nacina boranije koje priznajem su ta ugusto™ i ona ko salata, sa blukom. al' salata da je stajala bar dan u frizideru.

Posted
bog'me nije, mi to ukuci nikad nismo spravljali ili konzumirali :unsure:Posto pokusavam da se nateram da zavolim boraniju (omrzla je kao dete zbog koncica) pretpostavljam da se misli na onu zutu boraniju sto obitava po friziderima u prodavnicama? i pavlaka je slatka pavlaka?Imam neki zanimljiv a jednostavan recept za boraniju sa suvim sljivama ali nikako da isprobam
Posted (edited)

nikad čula evo do danas, zaistaa za salatu s blukom znam, i ok jeinače moj etalon za boraniju je ovo:prodinsta se cluk pa se ubaci buranija i malo vode, peršun, mirođija, naseckani paradajz & malo soka od paradajza, i to se prokrčka, a na kraju se ubaci iseckani bluk

Edited by Amelija
Posted
+1
Posted
bog'me nije, mi to ukuci nikad nismo spravljali ili konzumirali :unsure:Posto pokusavam da se nateram da zavolim boraniju (omrzla je kao dete zbog koncica) pretpostavljam da se misli na onu zutu boraniju sto obitava po friziderima u prodavnicama? i pavlaka je slatka pavlaka?Imam neki zanimljiv a jednostavan recept za boraniju sa suvim sljivama ali nikako da isprobam
nije, to je žuta pljostana to se valja po pijacama kad joj je vreme, i pavlaka je prava pavlaka, kisela