Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

tiho krčkam gulaš, pre ponoći ne isključujem a kuha se od 7
od tog tvog krčkanja u mislima sam otišao u šumu - na obali reke šatori, vatra i na vatri kotlić. pih sad mi se ide na kampovanje sa nekim finim ljudima koji će me pokriti ćebetom ili prineti bliže vatri ako se obeznanim od alkohola.
mitrailette mu dodje ona kobaja u cetvrt leba, pomfrit ozgo pa zaliveno majonezom :lolol:mau, unapred ti zavidim :D
kad sam ja organizovala nasu nedelju zajedno sa rusima, madzarima i poljacima, u narodnoj nosnji sam sluzila proju, kajmak, gibu, krompirusu, ajvar i prsutu. -_- lowlanders su se obrukali kao domacini.

pristavila (jel' znate tu reč ?) lončinu kupusa sa mnogo raznog povrća (nešto kao bos. lonac) i dve vrste mesa.junetina - kare i jaga - kare i rebarca.sad na lagano pa ko pre popusti

Berberski tagine (slow cooker) slomio stari pre 6 meseci danas poradio novi.img2908jh.jpgVeggie tagineimg2914sj.jpgLuk (srebrnjak) + crveni (shallots)Krompir, sargarepa, repa (? turnip), tikvica, paradajz, fava beans (bob)zacini: tyme, ruzmarin, ginger,bluk, turmeric, paprika, biber ...