Jump to content

Now cooking!

Featured Replies

tiho krčkam gulaš, pre ponoći ne isključujem a kuha se od 7
od tog tvog krčkanja u mislima sam otišao u šumu - na obali reke šatori, vatra i na vatri kotlić. pih sad mi se ide na kampovanje sa nekim finim ljudima koji će me pokriti ćebetom ili prineti bliže vatri ako se obeznanim od alkohola.
  • Replies 11k
  • Views 807k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

+1

mitrailette mu dodje ona kobaja u cetvrt leba, pomfrit ozgo pa zaliveno majonezom :lolol:mau, unapred ti zavidim :D
kad sam ja organizovala nasu nedelju zajedno sa rusima, madzarima i poljacima, u narodnoj nosnji sam sluzila proju, kajmak, gibu, krompirusu, ajvar i prsutu. -_- lowlanders su se obrukali kao domacini.
  • Author

i rakiju, ako se secam dobro

pristavila (jel' znate tu reč ?) lončinu kupusa sa mnogo raznog povrća (nešto kao bos. lonac) i dve vrste mesa.junetina - kare i jaga - kare i rebarca.sad na lagano pa ko pre popusti

čuj jel znamo za tu reč :)

čuj jel znamo za tu reč :)
pa dobro renne, ti s' izbosne, znala sam da ti znaš :)

pristaviti ručak, prituriti kafu.

pristaviti kafu

i rakiju, ako se secam dobro
i rax of kors! bio great success tvoj izbor!Sent from my iPhone using Tapatalk
pristaviti kafu
kafu mi draga ispeci pristavi

Berberski tagine (slow cooker) slomio stari pre 6 meseci danas poradio novi.img2908jh.jpgVeggie tagineimg2914sj.jpgLuk (srebrnjak) + crveni (shallots)Krompir, sargarepa, repa (? turnip), tikvica, paradajz, fava beans (bob)zacini: tyme, ruzmarin, ginger,bluk, turmeric, paprika, biber ...

pasulj.divni mirisi dopiru iz kujne, ne izdržah pa sipah malo mmmmm ne izdržah, sipah pun tanjir. još sat vremena krčkanja...

krompir salatu i zeljanicu

Edited by Amelija

boraniju žutu