adam Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 7 minutes ago, Haralampije said: primas li goste, makar preko zooma ajde.
Haralampije Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 jutrosnji ulov u kasapnici, samo 1,4 kg, nije bilo vise 1 1
Jumanji Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Nista ne kuvam danas. Imam ostatke piletine, imam salatu (crvena paprika, crveni luk, rukola i malsine), sve to u tortilje, zalivene sa grckim jogurtom i harisom, mozda dodam peceni bluk.
banatjanin Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 41 minutes ago, Haralampije said: jutrosnji ulov u kasapnici, samo 1,4 kg, nije bilo vise To si već skuvane kupio? Gde to ima? Ja nalazio u Metrou, zamrznute, isečene na trakice
Haralampije Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 1 minute ago, banatjanin said: To si već skuvane kupio? Gde to ima? Ja nalazio u Metrou, zamrznute, isečene na trakice Nisu kuvani samo ocisceni i tretirani (verovatno) Peralom S, pricali smo o tome vec. Prokuvao ih sat vremena, bacio vodu, isekao i sad se kuhaju 1
3opge Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 aj neko ko ordinira s ekspres loncem (instant pot) da mi turi recept za neki dobar teleci / govedji paprikas. hvala
Ras Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Bravo! Leb je zamesila mašina, ili čelovek-mašina?
nisam ja Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 ja ga mešao varjačom pet minuta u posudi. testo bude žitko.
Ras Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Sjajno je ispao, rekao bih, korica zapečena, a sredina izgleda baš bogato. Bravo još jednom! 1
Recommended Posts