Tvrdica Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 3 hours ago, renne said: bravo za klopu opravi više to sočivo Пробала сам Рене и опет исто...иде ми на живце тај блек мирор, не видим шта сликам.Сори свима.
askeladden Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 Homemade nutella sa cokoladnim whey proteinom .Moracu ujutru da bezim iz kuce da ne ostajem sam sa teglom.
askeladden Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 Peceni lesnik u secka,food procesor,sta vec imas.I kao za kikiriki puter.Kada dobijes konzistenciju putera,dodas whey,ulje da bi razbilo masu jer ce whey da upije ulje koje se vec razvilo i dodas recimo med kao zasladjivac.Nesto tecno da ne bi aparat eksplodirao.Med,secerni sirup,javorov...i moze kakao da jos pojaca boju.Ofrlje,jedna merica whey na 200gr ljesnjaka.Moze kokos ulje,moze MCT ulje,moze zejtin..sta ko ima.
darling Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 (edited) uh, odlican fazon s wheyom. ja cu whey od vanile i mleko, na pecenom lesniku to ce biti bijela nutjela toliko mi se spustio prag na secer s nejedenjem secera, da mi je whey postao presladak. sad mi je dovoljno sladak i mleveni mak poparen toplim mlekom, i sa zaledjenim visnjama, jedem kasikom ko najukusniju strudlu tenks. ja inace tu nutelu pravim lesnik, istopljena crna coksa i mleko, i dovoljno mi je slatko sa to secera sto da cokolada. Edited June 28, 2019 by darling
mustang Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 On 22.6.2019. at 6:31, nisam ja said: samo da ponovim ovu lepotu! mirise mirise mmmmmm
aram Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 istopim inćun uvek, no eto rešenja kad mi nestane za italijansku i treba samo striktno, to je bre hiljadama godina usavršavano.
Frile Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 29 minutes ago, aram said: istopim inćun uvek, no eto rešenja kad mi nestane ako nemam inćuna (ili usoljene sardele) ja stavim kašičicu fiš sosa
aram Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Jab to jeo, ali ovo je naravno krajnje subjektivan stav nekog ko skoro da ne jede nikakve slatkiše poslednje slatko što sam jeo su bile one kajsije punjene kajmakom... a to je bilo pre 4-5 meseci.
Skyhighatrist Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Just now, aram said: kajsije punjene kajmakom Whaaat?
triple_nippled Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 4 minutes ago, aram said: kajsije punjene kajmakom Danas cu ovo da pravim. Zapecene punjene kajsije sa kajmakom i majcinom dusicom. Hvala za ideju.
Recommended Posts