Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, renne said:

bravo za klopu

opravi više to sočivo

Пробала сам Рене и опет исто...иде ми на живце тај блек мирор, не видим шта сликам.Сори свима.

Posted

Homemade nutella sa cokoladnim whey proteinom .Moracu ujutru da bezim iz kuce da ne ostajem sam sa teglom.

Posted

Peceni lesnik u secka,food procesor,sta vec imas.I kao za kikiriki puter.Kada dobijes konzistenciju putera,dodas whey,ulje da bi razbilo masu jer ce whey da upije ulje koje se vec razvilo i dodas recimo med kao zasladjivac.Nesto tecno da ne bi aparat eksplodirao.Med,secerni sirup,javorov...i moze kakao da jos pojaca boju.Ofrlje,jedna merica whey na 200gr ljesnjaka.Moze kokos ulje,moze MCT ulje,moze zejtin..sta ko ima.

Posted (edited)

uh, odlican fazon s wheyom. ja cu whey od vanile i mleko, na pecenom lesniku to ce biti bijela nutjela :D

toliko mi se spustio prag na secer s nejedenjem secera, da mi je whey postao presladak. sad mi je dovoljno sladak i mleveni mak poparen toplim mlekom, i sa zaledjenim visnjama, jedem kasikom ko najukusniju strudlu :D

tenks.

ja inace tu nutelu pravim lesnik, istopljena crna coksa i mleko, i dovoljno mi je slatko sa to secera sto da cokolada. 

Edited by darling
Posted

лешо из лерне

lir.jpg

Posted
On 22.6.2019. at 6:31, nisam ja said:

IMG-20190622-142336.jpg

samo da ponovim ovu lepotu! 

mirise mirise mmmmmm

Posted

ako misliš da neću, grešiš :)

Posted

istopim inćun uvek, no eto rešenja kad mi nestane :)

za italijansku i treba samo striktno, to je bre hiljadama godina usavršavano.

Posted
29 minutes ago, aram said:

istopim inćun uvek, no eto rešenja kad mi nestane :)

ako nemam inćuna (ili usoljene sardele) ja stavim kašičicu fiš sosa

Posted

Jab to jeo, ali ovo je naravno krajnje subjektivan stav nekog ko skoro da ne jede nikakve slatkiše :D 

poslednje slatko što sam jeo su bile one kajsije punjene kajmakom... a to je bilo pre 4-5 meseci. 

Posted
Just now, aram said:

kajsije punjene kajmakom

Whaaat?

Posted
4 minutes ago, aram said:

kajsije punjene kajmakom

Danas cu ovo da pravim. 

Zapecene punjene kajsije sa kajmakom i majcinom dusicom. 

Hvala za ideju.