Haralampije Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 1 hour ago, renne said: lepo. lepo, dugo nisam pravio nc: mućkalica Nisam ni ja , sto reko Toni Montana : 10 godina je proslo od tad
hansolo Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 Jos jedna tura ove nedelje ako nadjem kajsija pa da sam mirna ... pun zamrzivac
hansolo Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 NIje, samo sljive danas, ovde je nestasica kajsija, dotuklo sve ono sranje krajem marta, pa kad nadjem sledece nedalje onda cu jos jednu turu
Redoran Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 Plan za goste danas: Starter: Feta u medu, začinima i kori za baklavu Glavno: juneći kotleti u sosu od čokolade i crnog vina (za hanumu rezervni sos od pečuraka) Dezert: domaći sladoled od: a) banane sa keksom i rumom b) mascarpone sira sa smokvama, kupinama i borovnicama
cmrlj Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 svidja mi se. steta sto nema vegetarijanski meni za mene.
distro04 Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 Plan za goste danas: Starter: Feta u medu, začinima i kori za baklavu Glavno: juneći kotleti u sosu od čokolade i crnog vina (za hanumu rezervni sos od pečuraka) Dezert: domaći sladoled od: a) banane sa keksom i rumom b) mascarpone sira sa smokvama, kupinama i borovnicama Da li je recept za junetinu sa Coolinarike? Ako nije, može recept?Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Recommended Posts