Jeremija Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 Super si ih spremila. Podseti me da davno nisam imao gljive na trpezi, moraćemo to uskoro da korigujemo...
ivy Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 ja ovoliko gljiva nisam u zivotu pojela koliko ovog proleca bilo je nekoliko puta smrcak,nekoliko puta vrganj a sad i ove u sumi je super-market gljiva ovih meseci
ivy Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 opet sam spremala vrganje ali moram priznati da mi se lisicarke vise svidjaju..nemam pojma nekako mi je glindzav vrganj,super je ukusan ali je konzistencija malo off dok je lisica lepo cvrsta,opire se,zilava..
beyoncé Posted June 30, 2018 Posted June 30, 2018 (edited) kuvam ovu "supu" od pečenog plavog i crvenog paradajza https://www.marthastewart.com/313184/roasted-tomato-and-eggplant-soup stavila sam pečeni crni luk umesto šargarepe, a umesto svežeg korijandera koji niti imam niti ga volim ići će sveži bosiljak meškam je i balim nad njom nestrpljivo Edited June 30, 2018 by beyoncé
ivy Posted June 30, 2018 Posted June 30, 2018 ja hocu da pravim od pecenog paradajza vec danima ali nikako da se nakanim javi kakva je
nisam ja Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 ma ništa ne fali ako si gospa ko što ti jesi. al daj onda da bude gospa rene.
renne Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 26 minutes ago, nisam ja said: idi na voćar, kaži da heklaš i prešo si igricu. ljubomoran si
Recommended Posts