SDSG Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 (edited) Ne 4 supene kasike svinjske masti,2 kg luka, 1 1/2 paradajza, 1kg sargarepe 2 dl vina, 4kg mesa 2dl vina. 2 sake soli, 2 sake slatke mlevene paprike, saka ljute (ne koristim alevu vec domacu ili stari alas) i dodajes corbu nekih 4l za 6 sati kuvanja. Dakle nista komplikovano nikakvo maslinovo i ostala ulja. Edited May 27, 2018 by SDSG
darling Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 (edited) u mojoj emisiji "sve od rikote" stigla sam i do pecene rikote. odlican recept za fitnes jelovnik (sto bi reko askeladen, 72g proteina ). ukusno je, ova kora limuna na prvu zezne culo ukusa, pa pomisli da ce jesti slatko, al onda se oseti i slano, i majcina dusicica, biber, sir. nezno, neobicno i divno. kad se ohladi, sece se, kompaktno je, ne raspada se. slozila uz mesavinu zelenih salata. sponzor moje ishrane i dalje premijina rikota u kantici od pola kile. pekla sam 40 minuta na 200. Edited May 30, 2018 by darling
Jeremija Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 2 hours ago, darling said: u mojoj emisiji "sve od rikote" stigla sam i do pecene rikote. odlican recept za fitnes jelovnik (sto bi reko askeladen, 72g proteina ). ukusno je, ova kora limuna na prvu zezne culo ukusa, pa pomisli da ce jesti slatko, al onda se oseti i slano, i majcina dusicica, biber, sir. nezno, neobicno i divno. kad se ohladi, sece se, kompaktno je, ne raspada se. slozila uz mesavinu zelenih salata. sponzor moje ishrane i dalje premijina rikota u kantici od pola kile. pekla sam 40 minuta na 200. Fino ti je to, ali neće ti od toga iskakati mišići. Iako sam na pola večere, sad ću da ti slikam šta otprilike treba da se jede posle vežbi... Spoiler I naravno suplementi i vitamini...
Jeremija Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 Darling, jel' ti i ovo zajedničko s Nolom? Volim vas i zahvaljujem vam se na svoj podršci koju ste mi do sada davali! Svima onima koji veruju u mene i podržavaju me u ovim trenucima kada nemam vrhunske rezultate na koje su navikli. Ne mogu ništa da im obećam, niti želim da obećavam, osim da ću, dok me god budu gledali na terenu, davati svoj maksimum. A za rezultate će se postarati Stvoritelj".
renne Posted June 10, 2018 Posted June 10, 2018 Paprike punjene krompirom i siromVekna od mesa punjena jajima i kobasicom
darling Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 kuvam pasulj nedonosce, trecinu kese sam pojela sirovu dok sam spremala ostalo povrce. sad mi ostaje da se nadam da necu eksplodirati.
darling Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 da, probala i ide, ko mlad grasak. ukusan je. al kazem da je nedonosce, prvi mladi koji sam videla ove godine na pijaci.
gospa buba Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 aaa. mladi. javi se sutra, da znamo.sent from bubamoto
Recommended Posts