Ras Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 Има ово да пробам, једино не волим хељду Urme se obično nađu i u Aman marketima, mada ne znam kako sada stoje stvari.
Tvrdica Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Да, да у Аману их и купујем, имали су неке софтане без коштица паковање од пола кила.Међутим нешто их нисам скоро видела а ни тражила. Ако тренутно немају добиће их сигурно.
gospa buba Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 jel ta heljda nekako obradjena, mislim, kuvana itakoto?
Ajant23 Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Mislim da sam čitao u nekom časopisu da se po najnovijem preporučuje da se te trave jedu neubrane. Čak su opisali položaj kako se sagnuti na kolena i laktove i gristi do dva milimetra iznad zemlje da se ne naudi korenu iz koga i dalje raste.
Tvrdica Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 jel ta heljda nekako obradjena, mislim, kuvana itakoto? Она у зрну се брзо скува, није проблем.Ја користим неку експандирану коју прелијем јогуртом и то ми је доручак. Вероватно таква може и у овај рецепт.
decak Kejt Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 jel ta heljda nekako obradjena, mislim, kuvana itakoto? u ovom konkretnom slucaju se direkt iz kesice sipa u blender/mlin. inace je kuvam. Mislim da sam čitao u nekom časopisu da se po najnovijem preporučuje da se te trave jedu neubrane. Čak su opisali položaj kako se sagnuti na kolena i laktove i gristi do dva milimetra iznad zemlje da se ne naudi korenu iz koga i dalje raste. :D :D :D ne merem od stomaka!
Ajant23 Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Čisto da se nadovežem na priču usputnom konstatacijom o uočku do koga sam došao posmatrajući prirodu. Slonovi su biljojedi, a panteri su mesožderi. Drugim rečima, bilje goji...
adam Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 kuvam grasak s piletinom, mladom mrkvom, krompiricima i mnooogo mirodjije. uz to rendani krastavac i bluk u jogurtu (hladi se u frizideru) i dobar beli hleb s tvrdom koricom. ima da ga jedem ko tasko nacic.
Indy Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Mislim da sam čitao u nekom časopisu da se po najnovijem preporučuje da se te trave jedu neubrane. Čak su opisali položaj kako se sagnuti na kolena i laktove i gristi do dva milimetra iznad zemlje da se ne naudi korenu iz koga i dalje raste.
Recommended Posts