July 11, 20177 yr Има ово да пробам, једино не волим хељду Urme se obično nađu i u Aman marketima, mada ne znam kako sada stoje stvari.
July 12, 20177 yr Да, да у Аману их и купујем, имали су неке софтане без коштица паковање од пола кила.Међутим нешто их нисам скоро видела а ни тражила. Ако тренутно немају добиће их сигурно.
July 12, 20177 yr Mislim da sam čitao u nekom časopisu da se po najnovijem preporučuje da se te trave jedu neubrane. Čak su opisali položaj kako se sagnuti na kolena i laktove i gristi do dva milimetra iznad zemlje da se ne naudi korenu iz koga i dalje raste.
July 12, 20177 yr jel ta heljda nekako obradjena, mislim, kuvana itakoto? Она у зрну се брзо скува, није проблем.Ја користим неку експандирану коју прелијем јогуртом и то ми је доручак. Вероватно таква може и у овај рецепт.
July 12, 20177 yr jel ta heljda nekako obradjena, mislim, kuvana itakoto? u ovom konkretnom slucaju se direkt iz kesice sipa u blender/mlin. inace je kuvam. Mislim da sam čitao u nekom časopisu da se po najnovijem preporučuje da se te trave jedu neubrane. Čak su opisali položaj kako se sagnuti na kolena i laktove i gristi do dva milimetra iznad zemlje da se ne naudi korenu iz koga i dalje raste. :D :D :D ne merem od stomaka!
July 12, 20177 yr Čisto da se nadovežem na priču usputnom konstatacijom o uočku do koga sam došao posmatrajući prirodu. Slonovi su biljojedi, a panteri su mesožderi. Drugim rečima, bilje goji...
July 13, 20177 yr kuvam grasak s piletinom, mladom mrkvom, krompiricima i mnooogo mirodjije. uz to rendani krastavac i bluk u jogurtu (hladi se u frizideru) i dobar beli hleb s tvrdom koricom. ima da ga jedem ko tasko nacic.
July 13, 20177 yr Mislim da sam čitao u nekom časopisu da se po najnovijem preporučuje da se te trave jedu neubrane. Čak su opisali položaj kako se sagnuti na kolena i laktove i gristi do dva milimetra iznad zemlje da se ne naudi korenu iz koga i dalje raste.