Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted

Има ово да пробам, волим хељду. :thumbsup:

Posted

Има ово да пробам, једино не волим хељду  :thumbsup:

Urme se obično nađu i u Aman marketima, mada ne znam kako sada stoje stvari.

Posted

Да, да у Аману их и купујем, имали су неке софтане без коштица паковање од пола кила.Међутим нешто их нисам скоро видела а ни тражила.

Ако тренутно немају добиће их сигурно.

Posted

jel ta heljda nekako obradjena, mislim, kuvana itakoto? :unsure:

Posted

Mislim da sam čitao u nekom časopisu da se po najnovijem preporučuje da se te trave jedu neubrane. Čak su opisali položaj kako se sagnuti na kolena i laktove i gristi do dva milimetra iznad zemlje da se ne naudi korenu iz koga i dalje raste.

Posted

Она у зрну се брзо скува, није проблем.Ја користим неку експандирану коју прелијем јогуртом и то ми је доручак.

Вероватно таква може и у овај рецепт.

Posted

u ovom konkretnom slucaju se direkt iz kesice sipa u blender/mlin. inace je kuvam.

Mislim da sam čitao u nekom časopisu da se po najnovijem preporučuje da se te trave jedu neubrane. Čak su opisali položaj kako se sagnuti na kolena i laktove i gristi do dva milimetra iznad zemlje da se ne naudi korenu iz koga i dalje raste.

:D :D :D

ne merem od stomaka!

Posted

Čisto da se nadovežem na priču usputnom konstatacijom o uočku do koga sam došao posmatrajući prirodu. Slonovi su biljojedi, a panteri su mesožderi. Drugim rečima, bilje goji...

Posted

gospa buba

ја ове користим...136306235_1489066886pahuljice_od_heljde_

Posted

kuvam grasak s piletinom, mladom mrkvom, krompiricima i mnooogo mirodjije. uz to rendani krastavac i bluk u jogurtu (hladi se u frizideru) i dobar beli hleb s tvrdom koricom. ima da ga jedem ko tasko nacic.

Posted

Vratili se iz dž, ispekli prasećinu i telećinu

Posted

:lol:

Posted

И бре, цела соба ми замириса :isuse:

• 2 weeks later...