beta Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 (edited) još da naučiš kada se plaća porez Edited April 8, 2017 by beta kentauri
Jeremija Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Beta, jedna od najboljih prijateljica (ako ne i najbolja) je poreski inspektor, misli ona i za mene... :D
morgana Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 chekaj bre, perashka torta i rapska torta su takoreci veri similar? oba su ochigledno borbeni kolach ^_^ ne samo peraska i rabska, vec uz male ili nikakve varijacije i sto drugih sa primorskim imenima, to je torta koja moze dugo da stoji a da se ne pokvari i cesto su je pomorci nosili na brod, zato je, izmedju ostalog, popularna, plus taj neki uticaj italije u receptu, a imenovao je kako je ko stigao. mlate kotorani i za perasku tortu i za kotorsku krempitu (ovo drugo je napoleonova torta, sigurno nije nastala u boki). ali sad mi se bas one jedu <_<
darling Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Maaalaa je. lepa ti je torta. sto se mene tice, mozes na njoj i da zaradjujes.
Frank Pembleton Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Ma super ja Mau.... BTW, ja se nesto raspitivao za onu cikoladnu "kockastu" tortu kod G.Mirkov, a oni odmah a vi ste poznanik sa Mau! ....
MayDay Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 lepa ti je torta. sto se mene tice, mozes na njoj i da zaradjujes. Hvala lepo. :-) Ma super ja Mau.... BTW, ja se nesto raspitivao za onu cikoladnu "kockastu" tortu kod G.Mirkov, a oni odmah a vi ste poznanik sa Mau! .... To je bila torta rodjendanski specijal. :-) Samo da prijavim da nisam pekla pogaču. Na poslu sam i dalje, a nije imalo sile da ustajem u 6 ujutro da mesim testo.
Frank Pembleton Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Hvala lepo. :-) To je bila torta rodjendanski specijal. :-) Samo da prijavim da nisam pekla pogaču. Na poslu sam i dalje, a nije imalo sile da ustajem u 6 ujutro da mesim testo. Mislis da je to jedan neponovljiv specijalitet
Bujodrag Posted April 11, 2017 Posted April 11, 2017 Bubregzi A ukrao sam i deci kokošike supe. Sad se sve prži/dinsta. Njam
nautilus Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 bakalar na brudet. mislim da tri sprata nize znaju sta kuvam.
gospa buba Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 mislim da i ja znam sushi sarmice od zelja. pita spechurkama. tikvice i luka i celera na roshtilj. kiflice u sheceru poslala mater -_-
Frank Pembleton Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Kobaja i sezonska salata! I pivo! ....shit has hit the fan...
Lancia Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Kobaja i sezonska salata! I pivo! ....shit has hit the fan... zamalo najvaznije da zaboravis
Recommended Posts