April 8, 20178 yr Beta, jedna od najboljih prijateljica (ako ne i najbolja) je poreski inspektor, misli ona i za mene... :D
April 9, 20178 yr chekaj bre, perashka torta i rapska torta su takoreci veri similar? oba su ochigledno borbeni kolach ^_^ ne samo peraska i rabska, vec uz male ili nikakve varijacije i sto drugih sa primorskim imenima, to je torta koja moze dugo da stoji a da se ne pokvari i cesto su je pomorci nosili na brod, zato je, izmedju ostalog, popularna, plus taj neki uticaj italije u receptu, a imenovao je kako je ko stigao. mlate kotorani i za perasku tortu i za kotorsku krempitu (ovo drugo je napoleonova torta, sigurno nije nastala u boki). ali sad mi se bas one jedu <_<
April 9, 20178 yr Ma super ja Mau.... BTW, ja se nesto raspitivao za onu cikoladnu "kockastu" tortu kod G.Mirkov, a oni odmah a vi ste poznanik sa Mau! ....
April 9, 20178 yr lepa ti je torta. sto se mene tice, mozes na njoj i da zaradjujes. Hvala lepo. :-) Ma super ja Mau.... BTW, ja se nesto raspitivao za onu cikoladnu "kockastu" tortu kod G.Mirkov, a oni odmah a vi ste poznanik sa Mau! .... To je bila torta rodjendanski specijal. :-) Samo da prijavim da nisam pekla pogaču. Na poslu sam i dalje, a nije imalo sile da ustajem u 6 ujutro da mesim testo.
April 9, 20178 yr Hvala lepo. :-) To je bila torta rodjendanski specijal. :-) Samo da prijavim da nisam pekla pogaču. Na poslu sam i dalje, a nije imalo sile da ustajem u 6 ujutro da mesim testo. Mislis da je to jedan neponovljiv specijalitet
April 14, 20178 yr mislim da i ja znam sushi sarmice od zelja. pita spechurkama. tikvice i luka i celera na roshtilj. kiflice u sheceru poslala mater -_-
April 14, 20178 yr Kobaja i sezonska salata! I pivo! ....shit has hit the fan... zamalo najvaznije da zaboravis