Singer Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Ceo tekst sam procitao glasom Djurinih kucnih carolija
Vapad Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Ceo tekst sam procitao glasom Djurinih kucnih carolija Tim glasom sam i pisao :D
MancMellow Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 sinoć gledala đejmija de kuha lazanju za trijes minuti pa se jadna i ja primila... on reko špargle, al nema u maksiju na padini, pa rknuh smrznutu boraniju zelenu na malo uljca. on reko mladog lukca, opet nema, ja ljubičastog nasekla. dodala. on grašak, ja grašak. četr čena belog luka, zatim on boba mećo, ja tikvice. on inćune, jbt, di ću to, ja slaninice, noormalno. dodala kocku goveđe juhe, te jednu pavlaku za kuhanje, soli, bibera. ukuvala. naredala po koricama, ozgo parmezana. sad čekam dvidim na šta će da ispadne :D pa to ti je kuvanje u Srbiji, šta god da praviš na kraju ispadne ili roštilj ili đuveč :D
hoffnung Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 @vapad, hvala za ovaj izi pizi i imam pitanje: jel to onaj sladoled u pravougaonoj kutiji sto je kao "vagon"? ako je taj, u pravu si da bi trebalo nesto da se uradi sa istim. ja sam pre kupovao taj sladoled i razocarao se. a, skoro, tj. pre neki dan mi drugar doneo dva pakovanja istog. pojeo sam. zaista fali nesto tom sladoledu, ali nikad vise ne bih kupio tako nesto, ali u slucaju da mi opet neko pokloni, definitivno bih probao ovaj tvoj izi-pizi.
Vapad Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 @vapad, hvala za ovaj izi pizi i imam pitanje: jel to onaj sladoled u pravougaonoj kutiji sto je kao "vagon"? ako je taj, u pravu si da bi trebalo nesto da se uradi sa istim. ja sam pre kupovao taj sladoled i razocarao se. a, skoro, tj. pre neki dan mi drugar doneo dva pakovanja istog. pojeo sam. zaista fali nesto tom sladoledu, ali nikad vise ne bih kupio tako nesto, ali u slucaju da mi opet neko pokloni, definitivno bih probao ovaj tvoj izi-pizi. Da, frikomov štraus, čiz kejk ima malo više ukusa, i jafa, ostali onako, ali su često na akciji i budu fino jeftini a lako se obogate i bude baš poslastica.
renne Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Kuvaću ih oko 2.5 sata sa biberom u zrnu, lovorovim listom i blukom. Onda ih cedim pa na roštilj da se zapeku. A sataraš je već gotov
Singer Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 renne, daj da vidimo tu slaninicu sad kad je skineš sa roštilja...
Аврам Гојић Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 I nož i sekirica izgledaju prijatno pohabano i dobro održavano.
renne Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 taj nož služi samo da se seku koske, a sekirica ima jedno 20 godina, minimum, redovno je oštrim da može velike kosti da cepa
ljakse Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 treba nam droll smiley, definitivno Probaj : droll :, samo izbriši razmake.
Recommended Posts